Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 9/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem renegaderro, 28/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. atoja

atoja Pisálek fóra

udělala jsem dle vaší rady tj vyčistila pc opět a opakovaně restartovala a nic ,časomíra není a ikona novinek je nadále šedá,neřešila bych to,ale úkoly mám v družstvu splněné a odměny ,k těm se nemohu dostat a nerada bych o ně přišla ,nebo bych musela plnit znovu,jak to vypadá,chyba u mě není .

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. pezt

atoja

Bohužel jsem momentálně dostal info, že se tento problém objevil, prosím tedy o trpělivost, bude se to řešit.

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. atoja

atoja Pisálek fóra

nejdříve mě to odhlásilo,chvilku jsem počkala a když mě to pustilo na farmu ,tak už časomíra je a novinky jsou vybarvené tak jak mají být :) moc vám děkuji a přeji dobrou noc :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. pezt

atoja

Všichni hráči byli odhlášeni z důvodu opravy chyb

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Ahojky,Tak to mě zase nejde prohledat skleník ( květináče)
    Blbne mi to

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pezt ahoj, po odhlášení se objevila bohužel další chyba - jako by proběhla nová registrace, připsaly se mi 3TS, skládačka 4 zvířat a 10 hvězdiček xD

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. pezt

Ahoj ekanagi

Jestli na to nepospícháš s tím prohledáváním skleníku, tak vydrž alespoň do rána.

Ahoj čarodějka007

Děkuji za upozornění, předám k prověření

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Není kam spěchat vydržím i týden bez skleníku :) To jsem napsala jen že je tam chyba,
    Dík za odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Prosím Vás nevíte jestli už byl na koupi tento měsíc turbo mlýn nebo teprve bude. Nikde jsem to nenašel a tak jestli se ptám na nesprávném místě tak se omlouvám. Děkuji za odpovědˇ.

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. nariskin

nariskin Zelenáč fóra

Úkoly mám splněné ale od včerejška nejde dodávat do chrámu, nejsou vidět dveře jen černá plocha.

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Ahoj pompo68
    Mlynářské předplatné bylo naposledy 15.8. - 16.8. takže pro tento měsíc doporučuji sledovat vlákno "AKCE" kde se o předplatném dozvíš.

Ahoj nariskin
    včera proběhla údržba hry a opravy chyb. Bylo by velmi vhodné provést (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry" vyčistit data Flash Playera přes (klikni)-> webové rozhraní. Jestliže by tyto dva kroky nevedly k nápravě, zkus prosím hru spustit v jiném prohlížeči, než ve kterém hru běžně hraješ. Do chrámu se dostaneš přes ikonu "hodin" v levé liště.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. nariskin

nariskin Zelenáč fóra

Nepomohlo nic ani jiný prohlížeč, chrám je černý a ani nelze z toho vyjet, jen ukončením hry, nefunguje to od včerejška, zkoušel jsem firefokx a chrome a ani na jiném počítači to nejde, ostatní plochy fungují normálně, jen jak se najede do chrámu tak je konec a musí se hra vypnout.

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj nariskin
    prosím o chvilku strpení, předám kolegům.
    Děkuji za laskavost.
    EDIT: Takže. rada zní - obrať se prosím na herní podporu, protože s tvým problémem ti tady na fóru pomoci nemůžeme. Podrobně ve formuláři popiš svůj problém a také to, co jsi zatím udělal pro nápravu.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

Přeji brzké vyřešení problému a splnění akce

Naposledy upraveno moderátorem: 16/9/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  15. eli2006

eli2006 Vážený autor

Může mi někdo laskavě odpovědět jak to,že byla pauza když nebyla ohlášená!!!!!!!!

vilm4 a babicka72 tohle ocenili.
  16. Ahoj eli2006
    bohužel, ne vždy se o výpadku hry dozvíme včas tak, aby BA mohli hráče informovat.
    Přeji hezký den

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. pezt

Ahoj ekanagi

Dnes by jsi to mohla již sklidit, po proběhlé údržbě bych ti doporučil udělat Vše pro bezproblémový chod hry, zaměřit se na vymazání dat v prohlížeči a vyčištění dat flash playeru přes webové rozhraní, tím se odstraní všechny uložené (i chybné) data.
    Teď jsem zkoušel skleník sklidit a všechno v pořádku

Hezkou hru a mnoho štěstí při sklízení skleníku, pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

pezt
    Už je vše v pořádku skleník funguje jak má. A jinou chybu nevidím. ;)
    Dík

vilm4 a pezt tohle ocenili.
  19. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Za 5 hodin mi končí turbo mlýn a už nemele za polovinu. Je to tak nastavené nebo je problém u mně?

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. pezt

Ahoj pompo68

Pokud zadáváš mletí nějakého krmiva, kde výroba je delší než trvání turbo mlýna tak se přepočítá poměrná část po dobu trvání turba a zbytek už trvá normálně, tedy výsledný čas nebude polovina, ale pouze poměrná část. To znamená, že u tebe je vše v pořádku.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.