Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 9/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem renegaderro, 28/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, prosím kde najdu všechna řemesla seřazená takto: marmeládník všechny stupně a v každém stupni co se vyrábí za jakou cenu.Pak pekař, a další řemesla tako po stupních a co se vyrábí. Tento přehled se mi nedaří na foru najít. Děkuji za odpověd

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. satelit

satelit Hvězda fóra

Zuzka43 - >ZDE< a potom se už doklikáš na konkrétní řemeslo a produkt.

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj Zuzka43
    přehledy produktů řemesel najdeš ve FAQ - (klikni)-> ZDE
    Aktuální ceny produktů řemesla je třeba sledovat na trhu.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. ANIBAB

ANIBAB Zelenáč fóra

Chtěla jsem aktivovat zvěřinec na baha , ale nevím jak to pořídit za zlaté banány. Ukazuje mi to jen za floreny.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ANIBAB

Zvěřinec na ostrově bahamarama se aktivuje v opičím chrámů za zlaté banány, je třeba tedy otevřít opičí chrám a přejít do 7 chrámové místnosti a tam si aktivovat potřebnou sochu, samozřejmě pokud máš tuto místnost otevřenou a dostatek zlatých banánů.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. bill

bill Pilný autor

ahojte chcem sa opytat ci sa bude dat na desivy cintorin postavit farmarsky sampion a sampion zberu dakujem pekny den a hru prajem

vilm4, atriadk a janajanova tohle ocenili.
  7. Ahoj biil, bohužel, tyto dekorace postavit na Strašidelný hřbitov nejdou.
    Přeji hezkou hru

vilm4 a atriadk tohle ocenili.
  8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj kde tjistím jak dlouho mi ještě platí mod dovolené? I když hraji 5 roků aktivovala jsem jej poprvé. Děkuji za odpověd:eek:ˇ

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj dasa1143,

tento údaj zjistíš v nastavení hry u položky mód dovolené. Viz. obrázek:

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Zrzka34

Zrzka34 Pisálek fóra

Ahoj, chci použít sýrové kuličky, ale nevím jak. Zda je mám napřed sníst a pak dát na plochu chlívky? Prosím poraďte mi. Děkuji za radu

vilm4 a ester7791. tohle ocenili.
  11. Ahoj Zrzka34
    ano, je třeba nejdříve použít řemeslný produkt "Sýrové kuličky" a pak teprve dodat do chlévů krmivo a vodu.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. kocur9966

kocur9966 Pisálek fóra

Zdravím. Som mentor v škole farmárov a v obchode mentorov som si za body uznania aktivoval odmenu - Max-Zajko bojko. Ale tento superpriateľ mi žiadne odmeny nenosí, len ho vidím v lište, tak neviem, mám mu darčeky posielať ja? Ako mám chápať túto "odmenu"? Vďaka za odpoveď.

pezt vďaka za odpoveď a usmernenie, v spodnej lište som to teda nepozeral, ale po tvojej odpovedi áno a je to v poriadku, funguje to, priniesol mi superhnojivo, tiež prajem peknú hru :)

Naposledy upraveno: 8/9/16
    pezt tohle ocenil(a).
  13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kocur9966

Max-Zajko Bojko ti dává dárky každý den přibližně v době jeho pořízení a nebo při nejbližším přihlášení. Získaný dárek vidíš ve spodní liště v tzv. logu

Popřípadě si můžeš v nastavení hry zapnout zobrazování pop-up okna o příchozím dárku, kde také tento dárek uvidíš

Hezkou hru přeji

danda-vnovis a kocur9966 tohle ocenili.
  14. zuzana1955

zuzana1955 Zelenáč fóra

zdravímnemůžu se nějak dostat k vrtačkám prosím o pomoc

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj zuzana1955,

bohužel v tomto případě pomoc neexistuje. Není jiné cesty než čekat na vypadnutí vrtačky při sklizni skladišť.

16. libakos

libakos Polobůh fóra

Hezké ráno,možná mám divnou otázku ale odpověď jsem zatím nenašla.Zjistila jsem,že mám 2 vrtačky, jsou ale ve všech budovách,tak by mě zajímalo až budu mít počet vrtaček na rozšíření zda zmizí ze všech nebo jen z té kterou rozšířím .

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. Ahoj libakos
    protože vrtačky patří do kategorie "nářadí" jsou i ve Stodole v oddíle "Ostatní". Takže, až budeš mít dostatečný počet vrtaček k vylepšení některého ze Skladišť zmizí ti příslušný použitý počet vrtaček jaksi odevšad :D
    Přeji hezkou hru a hodně vrtaček.

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. libakos

libakos Polobůh fóra

Škoda je to na dlouho,doufám ,že se jednoho rozšíření dožiji,děkuji hezký den

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. libakos
    není zač, a ano, také doufám, že se dožiji :D

krakoramaja, Laca-25 a vilm4 tohle ocenili.
  20. Pep.SMID

Pep.SMID Zelenáč fóra

Dobrý den, chtěl bych se optat. Dnes jsem vytočil na kole štěstí ,,100% bonus ke sklizni,,
    Tato položka je na jedno použití, časově omezené nebo napořád?
    SCREEN ZDE:
    http://prntscr.com/cg1hhi

prosím o odpověd Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.