Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 9/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem renegaderro, 28/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

• SPAM - nepiš prosím dva příspěvky pod sebe. Pro doplnění použij u svého prvního příspěvku funkci "Upravit".- Děkuji *JÁ*
    Ať kliknu na cokoliv nikde žádná krabice není

Jaká domácnost ?
    Jaký zvyky ?
    Když něco nevím tak se ptám
    Tady každej píše v šifrách kterým normální člověk vůbec nerozumí
    Tak napište kam mám psát
    A ještě mi budete vyhrožovat ňákým trestem ?
    Jste normální ?

***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 4/9/16
    vilm4 a bill tohle ocenili.
  2. renegaderro
    tvůj původní dotaz zněl - kde najdeš návod na deskovou hru Farmerama - sudoku je součástí pouze zakoupené deskové hry. Návody na použití výrobků jsou součástí výrobku a bývají uvnitř obalu. Kam jsi uložil obal a návod od deskové hry opravdu netuším.
    Pokud máš dotaz ke konkrétnímu problému s elektronickou verzí hry Farmerama, tak jej prosím formuluj lépe.
    Návody a postupy pro elektronickou verzi hry Farmerama najdeš - (klikni)-> FAQ-hra
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

• SPAM - Nepiš více příspěvků pod sebe. Porušuješ pravidla fóra. Pro doplnění dotazu či odpovědi použij funkci "Upravit" u svého původního příspěvku. Děkuji. *JÁ*
    Děkuji!
    To šlo taky napsat hned že jde o deskovou hru a né o tůtu hru
    Děkuji!

Jó a jěště bych měl na vás 1 prosbu
    Kde mohu zakoupit či si objednat tu deskovou hru?
    Děkuji!

Moc se omlouvám!
    Četl jsem si zpětně co jsem Vám napsal a co jste mi odpověděli
    A hned v první odpovědi se zmiňujete o deskové hře
    Nějak jsem to přehlídl
    Jěště jednou se Vám omlouvám!

***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 4/9/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Ahoj renegaderro
    Deskovou hru Farmerama lze zakoupit v obchodech, nebo si vyhledej možnosti na internetu.
    Hodně štěstí.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

Děkuji za odpověď,zřejmě ovšem dochází k nějaké chybě, protože na seznamu výher, které si rozkliknu pod otazníkem u recyklomatu ve své hře- text.mlýn uveden není -nezobrazuje se mi tedy celý seznam výher(když porovnám se seznamem,co je výše uveden,není u mně ani astro u-rampa) a na seznamu akcí na fóru se mi po té, co kliknu na návrat recyklomatu,na rozdíl od jiných akcí, podrobnosti-popis akce nedaří otevřít ,byl jsem tedy překvapen, že se mi objevuje jiná odměna, než jaké mám na seznamu.díky za podrobnosti

6. Ahoj hnojaka
    odměny, které lze získat jen jednou (tzn. dekorace, řádek na Magickém stonku, textilní mlýn) se ti v seznamu odměn (v případě, že jsi je již získal) zobrazovat nebudou.
    Přeji hezkou hru

7. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Pro odpověď vytvoř nový příspěvek. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***

ahoj, děkuji za upozornění,ale neukazovaly se všechny odměny ani před tím . A myslím, že asi opravdu dochází k nějaké chybě, protože se nemohu dostat ani k informacím, ke kterým se jindy běžně dostávám- podrobnosti k akci a pod.

Naposledy upraveno moderátorem: 5/9/16
  8. Ahoj hnojaka
    doporučuji udělat "Vše pro bezproblémový chod hry" - tzn. zaměřit se na kontrolu aktuálnosti prohlížeče, Flash Playera, vyčištění PF přes webové rozhraní - všechny postupy jsou popsány v odkazu, který jsem ti sem dala.
    Pokud by tyto kroky nevedly k nápravě, zkus hru spustit v jiném prohlížeči, než ve kterém hru běžně hraješ.
    Přeji hodně štěstí

9. Japtiška

Japtiška Pisálek fóra

Dobrý den, jasně že jsem hledala ale nenašla a tak se s dovolením zeptám : Existuje někde přehled řemeslných produktů a jejich využití ve hře (to hlavně), ne při postupu v řemesle? Děkuji za pomoc!

10. Ahoj Japtiška
    ano, přehled řemeslnických produktů existuje.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Řemeslnické produkty
    Přeji hezkou hru

11. Japtiška

Japtiška Pisálek fóra

:) díky za odpověď, ale takhle jsem si to nepředstavovala. Jsou tu tabulky, kde jsou všechny rostliny, základní doba růstu, s vodou, se SH atd... tak nějak jsem myslela... No tak nic, jdu si ukazovat myší v tržnici a psát si vlastní tabulku. :) Stejně dík

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Bella74 tohle ocenil(a).
  13. olgaon

olgaon Pisálek fóra

Chci se zeptat, zda bude možné uložit do arboreta superobrovské stromy. Děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Ahoj,jsem vdaná a moje manželka i já bychom se chtěly rozvést, ale chceme pořád zůstat sousedy, nechceme se hodit do koše. Jak to máme udělat? Děkuji za odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj olgaon,

pokud je mi známo, tak to možné nebude.

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Ahoj Darona34
    manželství zrušíš tím, že dotyčného hráče (z lišty sousedů) "hodíš" do koše, tím se zruší farmmanželství, nikoliv ale sousedství.
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> "Vše o sousedech, dárcích a manželství"

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Přeji dobrý den,
    chtěla jsem zeptat, začala akce "Sleva ve farmářském obchodě", v ofi oznámení je v kategorii řemesla je napsáno -
    Farmářské potřeby > Řemeslo
    Nebude zlevněno:
    Želírovací cukr, Sůl, Květinový drát, Bylinkový elixír, Mandragora

tohle chápu ale čekala jsem, že budou slevněny řemeslnické recepty ale ty levnější nejsou :-(
    je to chyba a budou slevněné, a mám si počkat na opravu, nebo je chyba v popisu akce a slevněné recepty nebudou ?

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ahoj hel.cak
    prosím restartuj hru, aby se mohly načíst změny ve Farmářském obchodě. Recepty zlevněny jsou. Bez slevy zůstaly pouze nové recepty z TGC.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Aháá, tak to je ono,
    farmu jsem po desáté odhlásila a znovu přihlásila, ale staré recepty mám všechny, tak tam slevu nevidím, není u čeho :)
    chtěla jsem si koupit ty nové :-(
    Děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. hel.cak
    je možné, že všechny recepty, které máš díky stupni řemesel dostupné již máš zakoupené.
    Slevy určitě jsou - viz. obr.:
    A nové recepty ve slevě opravdu nejsou.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.