Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 9/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem renegaderro, 28/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vilm4 a petaM2001 tohle ocenili.
  2. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

ahoj již jednou jsem se ptala zda by nešlo rozšířit sběratelské album ,bylo odepsáno že snad ano že se pokusíte ,ale do dneska se nic nestalo a já mám plno obrázků v liště a nikam se nevejdou jeto škoda, to budou stále obrázky padat do lišty a nebudeme moci je dát do albumu? děkuji za odpověď přeji pěkný den všem

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj JarkaBurka02
    shodou okolností jsem na tvůj původní dotaz odpovídala. Požadavek jsem zapracovala do reportu. Moderátoři opravdu nemají možnost ovlivnit herní prvky, tedy ani rozšíření počtu listů v albu. Stránek v albu je 8, nálepky se případně řadí - a to velmi přehledně a dokonce dle roku získání - na levé straně alba.
    Tvůj požadavek na rozšíření počtu stránek v albu opět zapracuji do reportu.
    Přeji hezkou hru.3

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Tak jsem dala restart a už nelítá,takže nějaký asi omyl.Jinak dík za info.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. pezt

lavsonka

Určitě se nejedná o omyl a zřejmě si nepochopila co jsem ti napsal, některé dekorace, když je sklidíš ručně vytvářejí určitou animaci, která po určité době skončí, takže dekorace "X" nikdy neoznačuje přesné místo, má animaci při ručním sklizení, létající vzducholoď

EDIT: Omlouvám se za nepřesnou informaci ohledně dekorace, která má animaci létající vzducholodě, dekorace se jmenuje Bobříkova vzducholoď
    Animace z FAQ byla použita z testu, kde to ještě bylo jinak

Naposledy upraveno: 30/8/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  6. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

Ještě dotaz :D ten řádek na urychlení růstu děsivých rostlin ještě můžu získat? :D Nebo to bylo v nějaký akci? Díky moc

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Ahoj LOKETINOV
    řádek na urychlení růstu hrůzostrašných rostlin můžeš získat po splnění úkolu v Družstvu. Úkol má název (klikni)-> (popis ve FAQ) "Strašidelné nákupy" a patří mezi úkoly stálé.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 a LOKETINOV tohle ocenili.
  8. jarka112

jarka112 Vážený autor

Zdravím :) mňa zaujíma : v tejto hre sa dá dostať len po level 200?

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. Ahoj jarka112
    ano, pro farmu je maximálně možné dosáhnout level 200 na Bahamaramě 400.
    Nicméně i potom se dále připisují BZ/TBZ
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. jarka112

jarka112 Vážený autor

Ahoj *JÁ*...ďakujem za odpoveď :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. jarka112
    není zač, rádo se stalo

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. azaziel

azaziel Zelenáč fóra

Proč a nebo z jakého důvodu vaše hra ještě není na mobilech,abych měl ty to dvě věci propojené?!

13. pezt

Ahoj azaziel

Aplikace pro mobil byla, bohužel její vývoj RT zrušilo, a věnuje se pouze PC platformě.
    Samozřejmě je možnost v operačních systémech Android a iOS hrát hru farmerama za pomocí prohlížečů, které mají implementován flash player.
    Jak na to najdeš v tomto vlákně Jak spustit hru na OS Android

Hezkou hru přeji

14. Určeno k archivaci

15. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, do kdy se budou prodávat ty nové recepty a nebudou slevněné? Nemám tolik florenů. Děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. pezt

Ahoj Zuzka43

Recepty, které byly nyní přidány jsou už ve farmářském obchodě nastálo

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. LookAtMyHorse

LookAtMyHorse Rádoby autor

Dobrý den,

nejsou mi tak úplně jasné počty při zušlechťování rostlin.

Myslel jsem, že na instantní sklizeň nebude potřeba kaštanového řádku, protože :

(60+5+10+25) = 100%, přičemž hodnoty jsou Runa, Vánočka, Bílá nevinnost a láska k superhnojivu).

Bohužel jak jsem viděl na pěkném návodu na youtube toto neplatí, protože láska k superhnojivu předešlé hodnoty násobí 0,25 místo aby se přičetla 25% účinnost. Dobře, bez stonku je tedy vzorec : (60+5+10)x1,25=93,75% zrychlení při použití superhnojiva. K tomu mám aktivovaný zkrácení růstu o 7,5%, což jsem zpočátku chybně přičetl k výsledným 93,75 a divil jsem se, že stejně nemám okamžitou sklizeň. Pravděpodobně se tedy napřed zkrátí čas růstu o 7,5% a výsledná doba růstu se zkrátí o 93,75% při použití superhnojiva. Že se k tomu opět nepřičítá 20% zkrácení vodou a 10% obyčejným hnojivem je mi ovšem záhada. Ale chápu to tedy tak, že aplikuji SH, zkrátím dobu o 93,75%, novou dobu růstu zkrátím vodou o dalších 20% a a stejně tak nová doba růstu bude zkrácena o 10% obyčejným hnojivem.

Takže to zjevně beze stonku nejde na 100%. Ve šlechtění je ale možnost aktivovat ještě dvojitou lásku k hnojivu, kde superhnojivo získává dalších 9% efektivity. Pokud platí předchozí postup, že co je ve zušlechťování bonusy násobí, ale nepřičítá se k nim, tak nový vzorec vyjde :
    (60+5+10)x1,34=100,4. Logicky mi z toho vychází, že pak by měla být doba růstu 0s. Nemám však aktivovaný tento bonus (šlechtím jako o život) a tak se zde ptám : Dá se takto dosáhnout 0s růstu vyšlechtěné plodiny?

Předem Vám děkuji za odpověď.

18. Ahoj LookAtMyHorse
    takže, po testování a konzultaci s kolegy - bohužel bez aktivace kaštanového řádku, nelze (ani při použití ostatních produktů a bonusů) dosáhnout okamžité sklizně.

Ani při použití bonusu z "květinového řádku" a produkty z řemesla Alchymista se při testech nepodařilo kolegovi dosáhnout okamžité sklizně. Nejkratší čas byl u vyšlechtěných růží (ale s aktivovaným květinovým řádkem a produkty) na normální políčcích = 7 minut. Na komfortních polích 26 min.
    Je mi líto - bez kaštanového řádku to opravdu nejde.
    Přeji hodně štěstí

Naposledy upraveno moderátorem: 1/9/16
  19. LookAtMyHorse

LookAtMyHorse Rádoby autor

Děkuji za odpovědi. Už vím, kde jsem udělal chybu. Ve videonávodu byla pravděpodobně stará data, kdy šlechtění láska k superhnojivu udělala 25%. Proto jsem předpokládal, že k tomu těch dalších 9% a jsme na 34%, což stačí na 100% zkrácení času i bez kaštanového řádku. Jak ale vidím, tak LKSH má jen 20%, tedy dohromady 29% a tím pádem jsem na 96,75% zkrácení času. Škoda, kaštanový řádek by se hodil :) Trochu mě mrzí, že nejde získat zpětně. Takto ti kdo ho mají mají obrovskou výhodu proti ostatním. Aspoň ušetřím za superhnojivo :)

Naposledy upraveno: 2/9/16
    tydýtková a karbar tohle ocenili.
  20. Ahoj LookAtMyHorse
    třeba - někdy v budoucnu - bude možnost doplnit si řádky na Magickém stonku i o kaštánky.
    Přeji hezkou hru

LookAtMyHorse a tydýtková tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.