Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 9/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem renegaderro, 28/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdenka.591

zdenka.591 Pisálek fóra

Máme 3 farmy,na 1 farmě je krejcarové konto celé a na 2 farmách je v desetinných číslech, nelíbí se mi to ,protože nemám jistotu,že se mi krejcary připisují

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj zdenka.59 a zdenka.591
    děkuji i vám za váš názor a stižnost, nicméně nemohu vám dát jinou odpověď než tu,kterou jsem uvedla nad vašimi příspěvky. Protože toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře, směřujte podobné příspěvky prosím do obecnějších vláken. například - (klikni)-> "Debata o všem možném" případně do vlákna (klikni)-> "Zpětná vazba" - kam podobné stížnosti a názory patří nejspíše.
    Děkuji.

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahpj prosím jak zjistím kolik mám krejcarů na kontě kromě těch milionů? nejde to žádným způsobem.určitě je nás víc a snad to dají do původního stavu . díky

4. Ahoj babicka38
    zobrazení stavu krejcarového konta se dá docílit najetím kurzoru na ukazatel stavu konta. Je pravdou, že někteří hráči hlásí, že to funguje jen po aktualizaci hry (klávesou F5) Stížnosti hráčů na uživatelsky nepříjemné zobrazení jsme předali Realizačnímu týmu.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. babicka38

babicka38 Magnát fóra

děkuji a doufám že to vrátí zpátky .

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Já vím, že pokrok nezastavím...

...ale JAK mám zjistit, kolik mám vlastně krejcarů?
    to číslo xxxxx,x mil. je dost nic neříkající :-(
    Honím ukazovátko jak zjednaná a nic se mi nezobrazuje.

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Ahoj k.vitek
    bohužel nemohu ti poradit nic víc a nic jiného, než v příspěvcích výše. Tzn. před tím, než se budeš chtít podívat na výši konta použít klávesu F5. Také doufám, že ke změně formátu dojde co nejdříve.
    Prosím zkontroluj si, zda máš povolené v nastavení hry zobrazování tooltipů.

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Ahoj, určitě je to někde napsané, ale já to ne a ne najít. Co se dá darovat a vyměnit v současné akci OaD? Já to pořád nemůžu najít. Chci darovat kapitána Strašáka a nelze a budoucí obdarovaný mi píše , že v zakázaných není. Tak nevím kde je chyba?

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. vilm4 tohle ocenil(a).
  10. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Ahoj, mám dotaz, u ikonky krejcarů na horní liště, se mi vždy ukazoval přesný stav krejcarů, dnes se mi tam objevila hodnota jen xx,y, tak nemůžu kontrolovat utracené a vydělané krejcárky. Díky za odpověď.

vilm4 a cicimana tohle ocenili.
  11. Ahoj veselafarmarka
    ke změně číselného formátu zobrazení stavu krejcarového konta došlo včera v rámci aktualizace hry. Přesný stav konta se ti zobrazí, pokud najedeš kurzorem na oblast ukazatele stavu krejcarového konta. Pro zobrazení je také dobré použít klávesu F5. Je nutné mít v "nastavení hry" povoleno zobrazovat tooltipy. Tato úprava nevyhovuje mnoha hráčům, budeme se snažit vaše názory předat dále.
    Přeji hezkou hru

vilm4 a karbar tohle ocenili.
  12. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Ahoj, dík za vysvětlení, ale i když stojím šipkou na políčku krejcarů, nic se neděje, je to stále stejné, tooltipy jsou zapnuté.

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. veselafarmarka
    ze zkušeností ostatních "postižených" hráčů je dobré před najetím na oblast ukazatele konta použít klávesu F5.
    Určitě také můžeš zkusit vyčistit data Plash Playera. Pokud by nic nefungovalo, budeš asi - bohužel - patřit do té skupiny hráčů, kterým se plná částka nezobrazuje. Nespokojenost hráčů s uživatelsky nepříjemným zobrazením jsme reportovali. Nezbývá než doufat, že dojde brzo k nápravě.
    Hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

Mohu se zeptat jestli je někde možné se k té změně ukazatele krejcarového konta vyjádřit? Také se chci přidat k nesouhlasu s touto změnou ale nenašla jsem kam.

rarasek1999, vilm4 a majat7111 tohle ocenili.
  15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kopretina.82

Žádné zvláštní vlákno k tomuto založeno není a diskutovat můžeš a diskutuje se o tom ve vlákně ST: Debata o všem možném
    Nesouhlas s tímto stavem jsem již reportoval, čekáme tedy co se s tím stane.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nevím, zda jsem jen nepozorná nebo opravdu nevidím, ale nějak nemohu najít informace o tom, proč mám na stonku řádek s ptačími domečky, když jsou zatím jen tři dekorace z pěti.

EDIT: pezt, děkuji, asi budu muset pořídit silnější optiku...

Naposledy upraveno: 28/9/16
    pezt a vilm4 tohle ocenili.
  17. pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. bill

bill Pilný autor

ahojte chcem sa opytat prečo vo Valkyrinom obchode je vypredany recept uz tam neni od začatia hry hra len zacala a už ho niekto kupil?srandovne dakujem

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. pezt

Ahoj bill

Pokud máš u receptu na Čokoládový sirup nápis vyprodáno znamená, že již tento recept vlastníš a nemůžeš jej koupit znovu.
    Je to napsáno i ve FAQ k akci

Hezkou hru pezt

vilm4 a bill tohle ocenili.
  20. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

pezt od kterého levlu je bio laboratoř a obchod se zavazadly?

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.