Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 9/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem renegaderro, 28/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj nezabudka92
    nevyskakuje? Odznaky (kokardy) vyskakují pouze a jedině při šlechtění zvířat v chovné ohradě. Jestliže tedy hlídáš vyskakování odznaků z polí, stromů či chlévů, tak čekáš marně.
    Cituji z oficiálního popisu akce:** Odznaky budou potřebné na dodávání do úkolů. Vyskakování těchto předmětů není náhodné jako při jiných akcích - budou se objevovat při každém šlechtění, a to bez ohledu na to, jaký druh zvířat v příslušné kategorii šlechtíte, tedy zda základní zvířata nebo šlechtěnce. Navíc je tu šance získat náhodně při šlechtění i jeden odznak ze dvou zbývajících kategorií. To znamená, že například při šlechtění ptáků získáte se 100% jistotou 1x pták - odznak a můžete (ale nemusíte, záleží na náhodě) získat navíc 1x členovec - odznak nebo 1x plaz - odznak.**
    Podrobný popis akce: "Blázni do zvířat"
    Jestliže jsi šlechtil a přesto jsi nenasbíral žádné odznaky (prosím zkontroluj si stav odznaků přímo v okně akce) budeš se muset obrátit na herní podporu, aby prověřili tvůj herní účet a zjistili kde je chyba. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. coko61

coko61 Rádoby autor

chtěl bych info proč se nenačítají kino body a body za kuřata.díky Zdeněk

3. Ahoj coko61
    bohužel s tvým problémem ti zde na fóru pomoci nelze. Budeš se muset obrátit na herní podporu.
    "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji brzké vyřešení problému

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Zdravím, 15.9. jsem zde hlásila neoprávněné připsání "registračního dárku" na svou farmu - viz příspěvek 598. STÁLE mám na farmě 3 tajemné sazeničky, dekoraci-skládačku ze 4 zvířat a 10 hvězdiček, které mi nepatří.
    Už jsem starší osoba a nebudu si to pamatovat pořád, takže pokud mi tyto věci na farmě zůstanou, může se stát, že je použiji ...a pak tady teda nechci číst, že jsem použila něco, co mi nepatřilo

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím čarodějka007, pokud se o ně nikdo doposud nepřihlásil, můžeš si je nechat a nebo problém nahlásit na herní podporu. Moderátoři fóra s tím těžko něco udělají. Od toho tu je pouze a jenom herní podpora.

dík danda

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. čarodějka007

dando to já vím - ale když jsem to tu napsala poprvé, pezt mi odpověděl, že to předá k prověření. Tedy jsem očekávala, že to někdo prověří a odebere to, co mi nepatří....nehodlám se vysilovat dopisováním na podporu neb chyba není na mé straně

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím čaro, nikdo se k tomu nevyjádřil, tak když ti chtějí dárek nechat, nech si ho. Nikdo z nás tě netlačí psát na podporu. Ok?

danda

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. babicka38

babicka38 Magnát fóra

zdavím a mám otázku poslední dny mi jako zázrakem padlo celkem 6 vrtaček než jsem stačila dneska je dát na upgardy tak jsou fuč , stalo se to ještě někomu? tak budu čekat jestli se zítra objeví. hra restartována použito i F5 díky za rady.

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. Ahoj babicka38
    pokud jsi hru restartovala a udělala (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry", případně zkusila hru spustit v jiném prohlížeči a vrtačky jsi nenašla ani přímo v okně některého ze Skladišť a ani ve stodole v oddíle "ostatní" (prosím zkontroluj stav počtu vrtaček i ve stodole) a také prosím proveď kontrolu, zda jsi, třeba i omylem, nepoužila vrtačky pro vylepšení některého ze Skladišť. Jestliže ani po těchto všech krocích se vrtačky nenajdou, budeš se muset obrátit na herní podporu, aby zjistili, co se na tvém účtu stalo. "Jak kontaktovat herní podporu" Do formuláře podrobně popiš svůj problém.
    Přeji hodně štěstí a brzké vyřešení vrtačkového problému

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. babicka38

babicka38 Magnát fóra

• Prosím nepiš více příspěvků za sebou. Pokud chceš doplnit svůj předchozí příspěvek použij u původního funkci "Upravit". Děkuji. *JÁ*
    ano děkuji zkusím všechno

tak jsem znova všechno prohlídla a nakonec jsem zjistila že jsem si odklikla upgardu zvěšinec ani nevím jak . tak se omlouvám a děkuji za radu ahojky

***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 23/9/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  11. babicka38
    není zač a důležité je, že se vrtačky našly. ;) :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. pavca67

pavca67 Expert fóra

zdravíčko na stonku ,,punková mise"nejdou mi tam vložit dekorky píše to že je nemám v inventáři a přitom je tam mam.

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pavca67

Dekorace které přijdou do tohoto řádku je potřeba nejprve složit protože mají základ + upgrade. tedy postavíš základ na plochu a na něj vložíš příslušný upgrade a potom je vrátíš zpět do inventáře. po této operaci je potom budeš moci vložit na obláčky do řádku.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. superdanuska.7777

superdanuska.7777 Rádoby autor

Ahoj, koupila jsem si zvěřince za hvězdičky jak na Baha i na farmě. Zjistila jsem ale,že do ních nejdou vkládat oranžové,červené a neonové stáje, kde vypadávají 2 zvířátka. Tak nevím, jestli je to tak nedokonalé,anebo já tak hloupá. Ale nikde jsem se nic nedočetla.
    Děkuji za odpověd

15. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

musíš mít vrtačky a upgradovat zvěřinec

16. pezt

Ahoj superdanuska.7777

Do zvěřince i do výrobny jdou dát všechny dostupné upgrady.
    Nejprve musíš dát základní chlév do zvěřince a poté na něj přímo ve zvěřinci klikneš a vyskočí ti nabídka dostupných upgradů, které máš v inventáři.
    Vše o skladištích se dozvíš v tomto vlákně Skladiště: (Baha) Zvěřinec, (Baha) Arboretum, (Baha) Výrobna

Hezkou hru pezt

Ahoj dedek1947CSA

Zřejmě si nepochopil otázku tak nevíš na co odpovídáš, zbytečně tím mateš hráčku.
    Příště když nevíš tak raději neodpovídej, děkuji

17. superdanuska.7777

superdanuska.7777 Rádoby autor

Díky za odpověd, funguje to! Hezký den!!!

18. pezt

19. čarodějka007

Zdravím, kampak prosím zmizelo z českého vlákna FAQ-hra? Vidím ve vláknu jen FAQ-forum.
    Sice si dokážu najít, co potřebuju, i ve slovenské části, ale nerada bych mátla svá kuřátka a doporučovala jim číst vlákno, které není dostupné.

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. pezt

Ahoj čarodějka007

Nevím co přesně máš na mysli, ale dochází k úpravě a pro lepší přehlednost bude rozděleno na FAQ pro sk a FAQ pro cz jak je patrné z názvu vláken

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.