Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 9/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem renegaderro, 28/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj evulinka
    kolega Pezt ti dal návod a odkaz na vlákno ve kterém si můžeš podat inzerát. Sousedy můžeš získat také tak, že zajdeš na trh ve městě a opíšeš si nicky prodávajících a pošleš jim pozvánku. K získání dostatečného počtu sousedů žádné floreny nepotřebuješ. Ano, za postup do nového levelu dostaneš jednu hvězdičku, nicméně hvězdičky se dají získat i jinak např.: jako odměny za splněné akce, za plnění úkolů v Družstvu a sem tam dá hvězdičku i Kubík Kučeravý jako denní dárek.
    Přeji ti hezkou hru a hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Lindusha

Lindusha Pisálek fóra

ahaa...tak to bude problém:eek:( takhle dlouho nemám uložený žádný e-mail :eek:( je možné, že rok by mohl být v ID ?

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj Lindusha
    pokud se ptáš, zda součástí ID je i číselné vyjádření roku založení účtu, tak ne, tak to není.
    Pokud by ti ale stačil měsíc a rok, zkus se podívat do alba nálepek ve Farmářském domě (jestli tedy nemáš nálepky umístěné na stránkách alba) podle nálepek by ses mohla zorientovat.
    Přeji hezkou hru
    EDIT: Dalším vodítkem by pro tebe mohla být Narozeninová dekorace, kterou hráči dostali jako dárek k oslavě narozeniny hry Farmerama. Pokud sis jí vyzvedla.

Naposledy upraveno moderátorem: 19/9/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  4. oldrichsdottir8787

oldrichsdottir8787 Zelenáč fóra

Dobrý večer, prosím jak získat strom či plod Kaki, potřebný k dokončení úkolu (ostrov IV) Bahamara? Nikde jsem jej neobjevila, ani v chrámu. Děkuji za radu.
    :(oldrichsdottir8787

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Lindusha

Lindusha Pisálek fóra

moc děkuji, za vodítka, ale nálepky nalepeny a ty co nemám, tak jsou od roku 2014...a tu dekoraci nemám :eek:( no, mě by stačil jen ten rok :(

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. lenka.pit

lenka.pit Zelenáč fóra

Zdravím Vás všechny, dnes jsem 2x zakoupila v úsporce superkrmivo přes kredit. kartu, jako vždycky, ale dneska nic, prostě to nelze koupit a to doufám, že se mi nestrhli peníze

8. Ahoj lenka.pit
    také tě zdravím. Se svým dotazem jsi ale ve špatném vlákně, Prosím přejdi si do (klikni)-> "Technické a platební dotazy"
    Děkuji.

9. Holotka

Holotka Zelenáč fóra

• SPAM a zbytečná citace - Prosím necituj příspěvek pod který píšeš a také se prosím vyvaruj psaní více příspěvků za sebou. Děkuji. *JÁ*

***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 20/9/16
  10. vera71055

vera71055 Rádoby autor

Ahoj,prosím,kde najdu Goji bobule?

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Ahoj vera71055
    goji bobule jsou plody (popis ve FAQ - klikni)-> kustovnice čínské - což je stromek, který lze pěstovat na BAHA. Plod - tedy goji bobule si můžeš buĎ vypěstovat sama,nebo po aktivaci možnosti pěstování za 46 Zlatých banánů nebo 230 Florenů v 8. místnosti Starověkého opičího chrámu můžeš plody koupit na trhu.

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahojte v terajšej ulohe zblazneny do zvierat je Krab kde ho zoberiem dakujem

vilm4 a bill tohle ocenili.
  13. vera71055

vera71055 Rádoby autor

To se jmenuje kustovnice??????? Proč tomu dávají 2 názvy,tak to už vím,moc děkuji,ale nechápu ,že nás tak pletou.

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj atriadk
    stáj "Bazén pro kraby" získáš v 6. úkolu u "členovců". viz popis akce klikni-> Blázni do zvířat
    ahoj vera71055
    je několik stromů, které se nějak jmenují a jejich plody mají jiné názvy. Např.: Tomel japonský - plod kaki, Cesmína paraguayská - plod maté.
    V přehledu FAQ-hra > stromy je vše přehledně a srozumitelně popsáno.

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. vera71055

vera71055 Rádoby autor

Ještě jsem se chtěla zeptat,píšeš tam,buď si je můžeš vypěstovat sama,poradíš mi jak?

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. vera71055
    odpověď je obsažena v minulém příspěvku ;) - aktivací možnosti pěstovat kustovnici v Opičím chrámu 8.místnost. Po té si v semenářství na BAHA (červený košík v levé liště > ikona "strom") koupíš stromky, umístíš na plochu a budeš je sklízet.
    Hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Ahoj,víte někdo na co je tiki totem?Já to hledala snad všude,ale nikde žádný odkaz ani zpráva.Díky H.

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ahoj hanči57
    tiki totem je produkt z výrobny tukanů. Tato výrobna se dala získat při splnění 6. úkolu - ptáci v právě probíhající akci "Blázni do zvířat". Je to produkt. jako například hůlky z továrny na hůlky, bikiny - z butiku od opic. Protože je to nový produkt dá se s ním zatím jen obchodovat na trhu. Určitě se v budoucnu objeví nějaký úkol či akce ve které bude ku potřebě.
    Přeji hezkou hru.
    P.S.: právě proto, že je to zcela nový produkt nebyl ještě zapracován do FAQ

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Díky.H.

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. nezabudka92

nezabudka92 Zelenáč fóra

v aktualnej akcii zblazneny do zvierat mi nevyskakuje ani jeden odznak uz treti den???

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.