Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 9/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem renegaderro, 28/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

OK
    Děkuji
    Nedodával jsem tam pravidelně

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

renegaderro ve Farmářském domě si žádné další pole za floreny nekoupíš - jen vyměníš nabídku, která ti nevyhovuje, za jinou. Počet zakázek zůstane stejný, jen to po tobě chce něco jiného

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj pralinka10
    toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Sousedy hledej prosím ve vlákně Hledání sousedů pro farmu
    čarodějka007 - ano, za Fl lze změnit poptávku, nicméně renegaderro psal, že mu pole zmizelo, takže je velmi pravděpodobné, že nedodával pravidelně, což jak vidno potvrdil. ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. back007

back007 Zelenáč fóra

Zdravím, mám problém, mám jedenáct sousedů a na otevření plochy jich je potřeba dvanáct.., ale když někomu pošlu žádost, vůbec se mi nechce zobrazit?? čím to je? mám i mentora a jeho další žáky, neblokují mi místo??

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj back007

Mentor a další jeho žáčci ti místo určitě neblokují. Je možné, že hráč, kterému posíláš pozvánku, má již plno, tudíž se ti nemůže v liště sousedů zobrazit, je třeba zkoušet více hráčů, pro hledání sousedů je vhodné vlákno Hledání sousedů pro farmu

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 28/8/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  6. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Dobrý večer.,v odměnách současné akce je kámen mudrců,k čemu se dá použít a kde jej dohledám? díky

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Ahoj sejda621
    Kámen mudrců je produkt 5. stupně řemesla Alchymista. Urychluje pěstování plodin z kategorie "zelenina" na farmě.
    Najdeš ho ve stodole, záložka "zásobárna"

Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

moc děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. sejda621
    rádo se stalo :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Přidala jsem si před chvílí do seznamu přátel hráče, abych mu mohla poslat padátko (což se povedlo), za chvíli jsem totéž chtěla provést znovu (samozřejmě s jiným hráčem), ale nesvítí mi možnost "Přidat do přátel" - je množství přátel nějak limitováno ? Mám si seznam promazat ?
    Díky za odpověď !
    EDIT: Jasně že jsem trdlo, stačilo vypnout-zapnout (F5).
    EDIT: Díky *JÁ* :)

Naposledy upraveno: 29/8/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  11. tydýtková
    ;) jen doplním - počet přátel omezen není. Takže přidávat můžeš

vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  12. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Prosím o radu -v družstvu nemohu splnit ůkol Lumpárny 101.U prvního ůkolu nemohu splnit druhý ůkol ,kde se mají dodat holuby- 70ks.Jinak mám ostatní splněno ,ale ti holoubci nejdou dodatečně dát do ůkolu.Již jsem dvakrát restartovala,tak nevím co z tím.Děkuji za radu.

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Ahoj Batory
    problém může být v tom, že nemáš dostatečný počet holubů ve stodole, prosím překontroluj si stav požadovaného zvířete. Dalším možným problémem je použití tlačítka pro okamžité dodání. Vyzkoušej prosím tlačítko přímo pod obrázkem holuba (do stříbrného úkolu jsou potřeba nejen holubi, ale i mývalové a jestliže nemáš dostatek zvěře, nelze použít tlačítko pro okamžité dodání)
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Tinka128

Tinka128 Zelenáč fóra

Dobrý deň, mala by som Vás malú alebo veľkú prosbu. Keďže nám zrušili slovenské fórum, bolo by možné hneď pri návodoch v rámci akcii uviesť pri českých názvoch akcioviek (plodiny, rastliny, zvieratá, stromy...) aj slovenské názvy? Vyrastala som v časoch, keď sme boli jeden štát :D, ale nie všetky slovíčka ovládam. Takže občas je potrebné použiť prekladač. Samozrejme používam aj Váš detailný popis tu na fóre, ale asi by to pomohlo viacerým ľuďom zorientovať sa. Veľmi pekne Vám ďakujem :)

Naposledy upraveno: 29/8/16
  15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Tinka128

Tvoji prosbu jsem předal BA skupině.

Hezkou hru pezt

16. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahojky chci se zeptat,mám oba zvěřince,obě výrobny to samé i na Baha ale dosud nevypadla ani jedna vrtačka.jde to nějak ovlivnit? děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. Ahoj barney75
    ovlivnit vypadávání vrtaček jako hráč nemůžeš. Nastavení pravděpodobnosti (četnosti) vypadávání vrtaček si hlídá Realizační tým hry Farmerama. Získání vrtaček je jen o trpělivosti a využívání (sklízení) skladišť.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

Ahoj chci se zeptat jestli ještě něco kromě strašidelné kytice urychluje růst děsivých rostlin.

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. ahoj LOKETINOV
    růst hrůzostrašných rostlin urychluje řádek na Magickém stonku "Děsivá noc"
    Přeji hezkou hru

LOKETINOV a vilm4 tohle ocenili.
  20. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Ahoj,chci se zeptat...po ostrově pokladů mi lítá vzducholodˇ.Nevíte co to je?

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.