Určeno k archivaci - všeob. dotazy 8/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Farmářka_X, 2/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já ten nepoměr teď vidím taky, co s tím... :oops: :)
    Prostě mi něco pokračuje od předešlého zakoupení pomocníků na měsíc, další z nějakého úkolu, bonusů, dárků od Kubíka, z kola štěstí a tak různě... Nebude to u Tebe také tak? ;)

Naposledy upraveno: 24/8/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím.
    Chci se zeptat,jestli byly zařazeny do TS i nové stromy na bahamce?!? (Sapota,Korálovec,Karyokaru a Jabuticaba) Je mi divný,že od zavedení dohry jsem odtajnil mraky sazenic a upgrade XXL ani jeden!!

Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 měly by být zařazeny, ale zkusím nechat prověřit ;)

modro.ocko22 a Y_n_O - nepoměr hlavně vzniká díky odměnám z beden - mám to taky tak. Díky bednám, už nekupuji měsíční pomocníky, ale dokupuji pomocníky za floreny ve slevě a jen ty, kteří docházejí.

4. Janiine

Janiine Rádoby autor

Zdravím. Kde seženu prosím strom" Kanangu vonnou " ? Mám jen upgrady a základní žádný:oops: Ted jsem si zbytečně vyplýtvala hvězdičky v obchodě u akce " Veselé záplaty" myslela jsem,že je to základní strom :cry: Díky

5. sopti

Janiine, bohužel základ momentálně nikde zakoupit nejde. Třeba dá RT tento strom do nějaké akce jako odměnu, popřípadě zkusit vyměnit při akci Obchoduj a Daruj.

6. burds

burds Titán fóra

Koupila jsem si balíček vzrušující grilov ání.Dekorky mám ale nejdou dát do stonku.Když jsem koupila balíček se stonkem myslela jsem že tam stonek bude nebo jsem udělala něco špatně ?

7. sopti

burds - balíček je 100% řádek včetně dekorací - zkus restartovat hru a vložit dekorace znova. Pokud ti to nepůjde, kontaktuj herní podporu - ta prověří co se kde stalo.

8. Janiine

Janiine Rádoby autor

Aha,děkuji. Tak proč to tam dávají,když základ není? :eek:
    Děkuji Sopti. No jsem i tak zklamaná. Mohla jsem si koupit spíš tajemné stáje třeba. :music:

9. sopti

Janiine - co proč je jako odměna v akcích záleží zcela na RT - někdy se nám je podaří přesvědčit, že některé odměny jsou nesmyslné, ale není to pokaždé. Bohužel tak je to i v tomto případě. Jestli se nemýlím (neověřovala jsem to), tak základ kannangy byl k zakoupení v Rama obchodě, tak třeba proto je teď v odměnách upgrade XXL. Mohu ale reportovat, ať třeba příště dají v nějaké akci základ, zda tomu bude vyhověno ti ale nezaručím.

10. sopti

tak jsem právě dostala info, že zatím do TS nebyli zařazeny, tak doufám, že do příštích už to zvládnou. Každopádně se před dalšími TS určitě zeptám (popřípadě otestuji)

Apachie1, MatysekKamilek a kaolín11 tohle ocenili.
  11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dík za info!Škoda ,že nebylo dřív,bych s TS šetřil.
    Zřejmě nové upgrady musí pár " dobrodinců" zaplatit,než budou volně ve hře!o_O

Apachie1 tohle ocenil(a).
  12. sopti

Teď mi kolegyně z jiné lokace psala, že by měli do TS být zařazeny co nejdříve, že už jsou ve hře více jak 4 měsíce, takže asi stejné pravidlo jako při OaD. Ale pohlídám si to ;)

Apachie1 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  13. burds

burds Titán fóra

Sopti děkuji už stonkuji stačilo restartovat.To mě mohlo také napadnout.

14. sopti

burds, jsem ráda, že se vše vyřešilo. Hezkou hru

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Děkuji sopti chtěla jsem zakoupit pomocníky ve slevě a tak jsem včera udělala nákup přes TrustPlay,bohužel platba proběhne až v pondělí,tudíž nemám možnost zakoupit,většinou kupuji pomocníky jednou za 2 měsíce,tentokrát mi to ale nedá,budou asi koncem měsíce srpna.A k tomu nákupu.TrustPlay je jediná možná platba pro mě.Moje banka mi zablokovala kartu vůči firmě Bigpoint,prý je nedůvěryhodná a byli na ni stížnosti.Paysafecard je pro mě asi hodně náročný,já mu nerozumím.

16. sopti

modro.ocko22 - nákup přes PSC (paysafecard) není vůbec náročný. Navíc se kupón s PINem, který pro platbu potřebuješ dá zakoupit on-line (na stránce www.herni-kupony.cz).
    S platbou přes Trust pay byli teď nedávno problémy, ale máme info, že už by měli být vyřešeny (ověřeno nemám, jelikož tuto metodu nepoužívám).
    Já platím kreditní kartou (vydaná u České spořitelny) a úplně v pohodě. Ještě jsem neslyšela, že by někdo měl s touto platbou problémy, popřípadě, že by banka (jakákoliv) zablokovala kartu vůči BP.

17. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Děkuji sopti
    já bych taky raději platila kartou,bohužel je to pravda a Equabanka mi opravdu zablokovala jak už jsem napsala,byla jsem tam osobně a toto mi bylo řečeno.A jiný účet si u jiné banky zřizovat nebudu.A platba přes PSC pro mě náročná opravdu je.Hned ze začátku hry jsem ji používala,pak jsem měla nedostatek a koupila další kupóny a snažila jsem se napsat oba 2 piny do jednoho řádku a nikdy se mi to nepodařilo,vždy tam zůstávala nějaká suma,která se nedala použít(třeba 30kč)nejspíše to špatně vysvětluji,ale tato platba mi rozhodně nesedí,platba kartou je 1000% jednodušší.M

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj modro.ocko22

Bohužel v tvé bance (Equa bank) ti nepodali správné informace, asi s tebou chtěli být rychle hotovi. Věc se má tak že tvá banka dosud nepřešla na zabezpečení 3D Secure, který je v současnosti standart a jelikož toto zabezpečení nepoužívá, tudíž nedochází k autorizaci platby, a protože je to platba do zahraničí, tak nedochází k platbě. Koukni na konverzaci, kterou jsem měl s hráčkou dasa1143 >>> zde <<<
    Platba pomocí PSC je podle mě jednoduchá, nicméně zkusím připravit nějaký návod když ti nestačí tady ten Paysafecard

19. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

modro.ocko22: běžně se mi stává, že mi peníze na jednom kupónu nestačí, tak doplatím z nového (když peníze nestačí na platbu, naskočí další řádek na nový kupón) a žádné zbytky nejsou. Možná, že dřív to fungovalo jinak.

GordonSargent tohle ocenil(a).
  20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

co je složité na tom koupit si pomalu v každé trafice PSC? Zatím jsem přišla pouze o pár haléřů a nikde jsem nemusela sdělovat citlivé informace. Rychlé a efektivní.

Honzulka05, Y_n_O a Apachie1 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.