Určeno k archivaci - všeob. dotazy 8/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Farmářka_X, 2/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám dotaz. Přečetla jsem si ofiko, že končí nákup zlatých voliér C+ a C++ pro papoušky. Ale ze hry nezmizí, doufám?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Y_n_O - voliéry C+ a C++ ze hry nezmizí. Ty co máš v invu ti zůstanou. Pouze zmizí možnost jejich zakoupení.

Přeji hezký den a fajn hru

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Děkuji za odpověď; to jsem ráda.

4. Farmářka_X

Y_n_O - není za co

Přeji fajn hru

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Brouček2014

Brouček2014 Zelenáč fóra

ahoj mám dotaz mám chameleona ,ale nemohu udělat krmivo ,chybí mi liči ,hledala jsem ho mezi stromy i rostlinami a nikde nic ,ani na trhu není ,poradíte mi ,dekuji moc

6. barca279

barca279 Vážený autor

sklad dielni a zvere je fajn .ale kto vymyslel arboretum na stromy ked dam na plochu 2 krat 2 4 stromy a arboretum je na tej istej ploche a budem ich tam mat 6 to je take vyhodne,kto toto vymyslel asi nepotrebuje bubaky,uplny nezmysel.

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Brouček2014

Liči je plodem stromu >>> Liči <<<, který si musíš aktivovat za zlaté banány ve Starověkém opičím chrámu v 7 chrámové místnosti.

Fajn hru pezt

8. pezt

Ahoj barca279

Bohužel je to tak nastaveno od tvůrců hry. Úspora to je, při plném rozšíření lze uložit 8 stromů na plochu 2x2, což si myslím není špatné.

Fajn hru pezt

9. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

Zdravím, měla bych dotaz..možná to tu už zaznělo, ale chci se zeptat zda lze do arboreta vložit i ultra obrovský strom?? nebo jen obyčejné stromy??..děkuji za odpověď

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

fiorelino: jenom normální stromy. (i uprady)

11. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

MatysekKamilek

Děkuji za odpověď...ptala jsem se proto, že arboretum ještě nemám pořízené, takže si ho zatím ani pořizovat nebudu

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  12. Brouček2014

Brouček2014 Zelenáč fóra

dekuji

13. pezt

14. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Dnes mi byl zabanován "Můj" účet na bigpoint kvůli tomu že sem údajně měl nainstalované klikátko, jenže bratr používá klikátko já nikoliv, bratr má farmu lvl 66 a používá klikátko již několik let, já mam level80 okolo a klikátko nepoužívám přesto byl můj účet bohužel zabanován. co dělat!?

15. pezt

Ahoj Adamos00

Já nechápu, že tě to ještě baví o_O.
    Pokud máš zablokovaný přístup na herní účet tak se musíš obrátit na herní podporu, zde na fóru nám nepřísluší řešit takovéto situace.
    A nezapomeň tam prásknout také bráchu a všechny své účty, které používají různé scripty a podobně;)

16. EleanorCaen

EleanorCaen Rádoby autor

Zdravím, v nebi se mi zobrazuje řádek Zlatý věk plachet, ačkoliv jsem se akce nezúčastnila a řádek nezískala. Jedná se o chybu ve hře? Předem díky.

17. Farmářka_X

Ahoj EleanorCaen - s tímto řádkem se stala nějaká chybka. Necháváme prověřit.

Přeji fajn hru

18. -kikulka-

-kikulka- Zelenáč fóra

Dobrý den, kde prosím najdu zvěřinec?Aktivovala jsem si ho na stromě moudrosti a nevím, kde ho hledat.

19. pezt

Ahoj -kikulka-

Najdeš ho v inventáři mezi zvířaty, nejlépe je použít vyhledávač.

Fajn hru pezt

20. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.