Určeno k archivaci - všeob. dotazy 8/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Farmářka_X, 2/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Prosím objevilo se mi krmivo pro Agamu límcovou, ale zatím ji nemám, předpokládám, že se objeví? Bude v TS? nebo odměna v akci? Zatím jsem nenašla žádné info. Díky

2. culík

culík Pisálek fóra

Zdravím, koukám,že se objevil nový produkt -bezpečnostní kužel. Jak se k němu prosím dostanu? díky

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Katule008 - výběh pro agamu límcovou je odměna v právě probíhající akci Blázni do zvířat >>KLIK ZDE<<

Ahoj culík - Továrna na bezpečnostní kužely ja odměna v právě probíhající akci Blázni do zvířat >>KLIK ZDE<<

Přeji hezký den a fajn hru

4. culík

culík Pisálek fóra

děkuji

5. Farmářka_X

6. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj, udělala jsem podle rady ,,Flasch,,a ono se mě to ukazuje každý den znovu, co dělám špatně ,nebo nedělám dobře??,,

7. Farmářka_X

Ahoj tonys* - pokud se ti daří FP povolovat tak je to OK. Bohužel prohlížeče se snaží FP potlačovat a proto je potřeba po každé FP povolit. Nic víc s tím prozatím dělat nejde.

Přeji fajn hru

8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Taky děkuji, zatím hledám akci na koupi Superkrmiva, abych se mohla zapojit do akce....a jsem trdlo už jsem to našla, začíná to až v 18.00.

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

10. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

prosím o radu, kde najdu Doktora Marigolda ,plním úkoly v družstvu a nemám na co dát upgrady,v inventáři dekorací není.děkuji

11. Farmářka_X

ahoj cedrika2627 - dekoraci Odpočívající doktor Marigold jsme dostali automaticky hned na začátku akce. Pokud jej nemáš v inventáři mezi dekoracemi je možné, že jsi jej postavila někam na plochu nebo do řádku. Doporučila bych tyto plochy prohledat. Pokud si opravdu budeš jistá, že ji nemáš kontaktuj Herní podporu

Přeji fajn hru

12. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Ahoj prečo je u plazov odmena "výbeh pre pakobylky" a odmenu dáva Agamu okružnatú? Vloudila se chybička ? :) ;)

Edit: Vďaka za odpoveď.

Naposledy upraveno: 10/8/19
  13. Farmářka_X

Ahoj charlie.b46 - ano, bohužel se do překladu vloudila chybička. Už je zažádáno o opravu překladu, ale jak dlouho to bude trvat nejsme schopni odhadnout.

Přeji fajn hru

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  14. katarina1959

katarina1959 Rádoby autor

Ahoj to snad neni pravda soutez bezi a nemuzu sedit seminka a dokoncit akce nebo mne zebrali akcny seminka co muzem sadit je to mozne uz nebudu asi hrat souteze to neni fer dekuji

15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj katarina1959

Akce Úkoly Fontány s ovocným punčem sice běží, nicméně první část skončila včera večer ve 22:00 hod.
    Proto již nelze nic sázet. Druhá část začne dnes ve 14:00, bude se sázet jiná akční plodina a bude jiný úkol.

Fajn hru pezt

16. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Ahoj kde najdu Baha zvěřinec když jsem dodělala úkol? Díky

17. Farmářka_X

Ahoj pinda-ada - splněním úkolů v družstvu získáš pouze plány na rozšíření zvěřince. Zvěřinec na baha lze získat 1 za ZB v opičím chrámu a zbytek lze zakoupit za Fl více o skladištích >>KLIK ZDE<<

Přeji hezký den a fajn hru

18. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

nemohu nikde najít akční rostlinu Tisovec dvouřadý

19. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

nemohu nikde najít akční rostlinu Tisovec dvouřadý

20. Farmářka_X

Ahoj cedrika2627 - Tisovec dvouřadý najdeš na akční ploše - na mapě vedla hlavní louky uvidíš plachetnici a na tu klikneš

Přeji hezký de a fajn hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.