Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 8/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Honzulka05, 30/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Ahoj,

jak zjistím, které řádky z magického stonku mám ve svém inventáři z minulých akcí? -pokud nejsou zaktivované..

Hru hraji už dlouho, ale s delšími přestávkami mezi tím. Za tu dobu se mi při akcích podařilo získat několik řádků, které nemám doteď zaktivované........... nemám buď všechny dekorace, nebo se v minulosti dekorace hodily do parku a nejsou momentálně v řádcích.
    Proto potřebuji zjistit, které nezaktivované řádky z minulých akcí mám už v inventáři - chci je totiž zaplnit, a případně v "obchoduj a daruj" sehnat zbylé chybějíci dekorace do potřebných řádků

Dík za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Tribeca*Borghski,
    získané řádky z akcí se ti neukládají do inventáře, ale máš je rovnou v nebi. Zjistit které to jsou můžeš dvěma způsoby:
    1) v nebi si zvolíš kategorii "Všechny" a projedeš si řádky jeden po druhém (na screenu modrá šipka)
    2) v nebi si zvolíš kategorii "Neúplné" a tam máš uložené všechny získané řádky, do kterých jsi nevložila dekorace. Jsou tam i řádky, kde máš vloženou třeba jen jednu dekoraci. (na screenu červený čtvereček)
    Hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. _lolila_1

_lolila_1 Zelenáč fóra

Ahoj, při koupi ugrade stromů v ramaobchodě bude zároveň zakoupen i základní strom? Díky

5. Terezka114

Terezka114 Pisálek fóra

• Off topic - respektuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    Ahoj prosím je tady někdo kdo by mě poslal bednu s nářadím prosím moc prosím

Terezka114
    :(

6. Ahoj _lolila_1
    ne bohužel, v Rama obchodě to nefunguje jako například u Renza. V Ramaobchodě koupíš pouze to, co je v nabídce - tedy buď upgrade, nebo stromek.
    EDIT: pouze mišpule xxl obsahuje i základní stromek.
    ---------------------------

Ahoj Terezka114
    toto vlákno je určeno pouze pro dotazy ke hře. Pokud žádáš o dárky, využij prosím vlákno (klikni)-> "Zasílání a výměna dárků"

7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Mám dotaz,z aktivovala jsem Křišťálové vodopády II a nestačím splnit vše. Anakondy jsou splněné,ale Plumerie se mi nepodaří splnit,bude mi jich chybět 8ks. do 160ks.Co se stane? budu muset začínat znova i s anakondami a půjde to zopakovat?Nebo ty anakondy zůstanou.Děkuji za odpověď.Nějak mi to nevyšlo:sleepy:

Děkuji za odpověď,tušila jsem to,jen jsem myslela,že ty anakondy nebudu muset vytahovat.Hloupá smůla,nepotěšila jsi mě:);)

Naposledy upraveno: 20/8/17
  8. Ahoj marketka47
    zvířata a plody sklizené z nedokončené akce se ti uloží do Stodoly a celý časový úkol budeš moci zopakovat. O nic nepřijdeš, jen budeš muset vše začít znova.
    Přeji prima farmaření a hodně štěstí :)

9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahojky, přestal fungovat mixér. Produkty slupne, začne mixovat a v tu chvíli se produkty vrátí, ale mixér vesele mixuje dál a dál
    a dál... Počítač mám před každým přihlášením vyčištěný i z webového rozhraní. Prohlížeč Google Chrome. Má někdo stejný problém?

Edit:
    Děkuji ti pezt za prověření. Zkusím ještě jednou zopakovat celý postup.

Edit:
    Tak už mixér funguje, ale hrozně zpomaleně.. Vlastně se seká celá farma... Ale to bude zase jen chvilkové.
    Uvědomila jsem si, že jsem předtím dala současně vyrábět punč a k tomu zapnula mixér a to už asi bylo příliš náročné..
    Ještě jednou díky za spolupráci a také přeji fajn hru!

Naposledy upraveno: 21/8/17
    pezt tohle ocenil(a).
  10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Apachie1

Tak teď jsem zkoušel jak v Google chrome tak ve Firefox a vše funguje, sice info okno ukazuje nesmyslný čas bonusu, ale v bonusové liště je bonus aktivní.
    Firefox + Google chrome
    [​IMG] [​IMG]

Bonusová lišta

Vyzkoušej proto jiný prohlížeč.
    Jinak zkusím zjistit jestli se něco neděje.

EDIT: hlavně že funguje;)

Fajn hru pezt

Naposledy upraveno: 21/8/17
  11. rejsek42

rejsek42 Zelenáč fóra

• Na našem fóru je zakázáno vystupovat pod více identitami.
    proc je 24 jako darek darovaci licenice kdyz oad uz bylo?

12. Ahoj rejsek42
    rozdělení dárků pro jednotlivé dny stanovuje Realizační tým hry Farmerama. Darovací licence se ukládají do Stodoly (oddíl "Ostatní" a budeš jej moci využít při další akci "Obchodování a darování"

EDIT Na našem fóru je zakázáno vystupovat pod více identitami. Prosím seznam se s pravidly chování na našem fóru. ZDE

Naposledy upraveno moderátorem: 22/8/17
  13. oblak

oblak Pisálek fóra

Mám na baha 6 oranžových stajní tiav, pri zbere mi do spustenej časovej úlohy pripísalo iba 1 ťavu, makadamové orechy mi pripísalo všetky. Neviete niekto v čom by mohol byť problém?

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj oblak

Zkus restartovat hru, pokud by počet velbloudů dodaných do úkolu nesouhlasil, budeš se muset obrátit na herní podporu na prověření kde se stala chyba Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

15. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Ahoj, koupila jsem si kříšťálové vodopády 1, jak se jmenuje ten pták pro kříšťálové vodopády a kde ho dostanu koupit. Děkuji za odpověď.

16. Ahoj Darona34
    domnívám se, že máš na myslí dekoraci domácího mazlíčka, podrobné informace najdeš (klikni)-> "Tukaní bungalov"

Přeji prima farmaření.

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Mám kuře, které se a mne obrátilo s dotazem: nemá ještě Bahamaramu a včera, když dostalo body za vrácené produkty z akce, objevilo se mu, že se dostalo do 3. levelu. Získané body se mu objeví až otevře Bahamaramu a nebo bude začínat od začátku? Děkuji za odpověď, kterou budu tlumočit svému pracovitému kuřátku. Pěkný den.;););)

18. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím,
    když najedu myší na zelený pruh u úkolů v družstvu, tak se mi zobrazí % pouze u některých úkolů. Nevíte jak docílit toho, aby se mi to zobrazovalo u všech?

19. Ahoj mamča50
    jakmile tvé kuře aktivuje Bahamaramu, všechny TBZ, které získal tam na něj budou čekat. Takže záleží na zisku TBZ.
    Přeji prima hru
    Prima farmaření

mamča50 tohle ocenil(a).
  20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Moc děkuji, nikdy jsem se s tím ještě nesetkala a pár kuřátek jsem již vypiplala. Pěkný den.;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.