Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 8/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Honzulka05, 30/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Díky moc :)

2. janka1322

janka1322 Zelenáč fóra

Dobrý deň chcela by som sa opytať: mam na farme ZVERINEC a neviem ako zýskať VRTAČKU na zvýšenie kapacity???

3. Ahoj janka1322
    vrtačka patří mezi vzácný druh nářadí a vypadává pouze při sklizni Skladišť (Zvěřinec, Arboretum, Výrobna) Takže je potřeba abys Zvěřinec zaplnila chlívky a chovala zvířata. Čím víc Skladišť budeš mít (ať už na Farmě nebo na Bahamaramě) tím větší bude šance, že ti vypadne vrtačka. Pokud máš zájem dozvědět se názory, postřehy a zkušenosti ostatních hráčů, nahlédni prosím do diskuse (klikni)-> "Představujeme baha skladiště a farma skladiště"
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Skladiště
    Přeji prima farmaření

4. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj všichni ,, chci se zeptat,v akci neonky je v 6 části požadováno 135 zámků. tzn,že musím dodat celkem 810 zámků tj osli 135+135´= 270 ,pštrosi 135+135=270 ,a ryby 135+135=270 zámků mě se to zdá strašně moc ,,

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

tonys*: já u akce vidím uvedeno jen 270 zámků lásky a též mi to tak i vychází.

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

to mě spadl kámen ze srdce děkuji za dobrou zprávu

7. eli2006

eli2006 Vážený autor

Není nějaký problém-zapla jsem časovač koupila liči a nic se neodepsalo.

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

bohužel to je časový úkol - plody i zvířata musíš v časovém limitu napěstovat a nachovat, nelze je koupit nebo dát ze stodoly ... je dobré si to připravot ke sklizni, zapnout časomíru a sklízet

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

eli2006, odpověď jsi dostala již v diskuzi k akci - ZDE - jinak je to přesně tak jak píše Medvánek.
    Hodně úspěchů při časovém úkolu

10. PanPeřina

PanPeřina Zelenáč fóra

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak funguje bedna s hvězdami z řádku akce Dosáhni až ke hvězdám, bezprostředně po odkliknutí řádku se totiž žádné hvězdy nepřipisují.

11. Ahoj PanPeřina
    bednu s hvězdami, stejně jako ostatní druhy beden, najdeš v inventáři (levá lišta > ikona bedna > ikona "vázička") v záložce "Spotřební zboží". Pokud klikneš na "i" u ikony bedny, objeví se ti infookno s informací, co - případně - můžeš z bedny získat. Po kliknutí na zelené tlačítko "Použít" se ti obsah bedny ukáže a přípiše.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Bedny

12. PanPeřina

PanPeřina Zelenáč fóra

Děkuju moc za odpověď , nějak jsem to i přes ten nápis "důležité" přehlédla a tak to dneska bude velké slavnostní otevírání beden a že jich je :D

13. PanPeřina
    není zač, rádo se stalo, přeji příjemné a radostné překvapení :)
    P.S.: pozor! Některé bedny mohou obsahovat i točení na Kole štěstí, takže si ohlídej počet, který získáš a otevírej bedny po menších "dávkách" - např.: po 5 ks ;)

Tygřice1970 tohle ocenil(a).
  14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Jak vzniklo fóru ?:cry:;):p:)

15. Ahoj Honzulka05
    jak vzniklo fórum? Bylo založeno, přibývaly příspěvky, vlákna a sekce, několikrát bylo změněno a funguje dodnes.
    Pokud se tak intenzivně zajímáš o dějiny Farmeramy, můžeš nahlédnout ZDE

Přeji prima farmaření.

16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

a kdo vymyslel fóru :music:

17. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Honzulka05,
    fórum vymyslel (zřídil) tvůrce hry.

Chci tě poprosit, aby jsi se nad dotazy zamyslel. Poslední dobou se mi zdá, že schválně zatěžuješ moderátory dotazy, které pokládáš pořád dokola a s farmou souvisí jen okrajově. Jestli si chceš nezávazně pokecat - máme k tomu tady určené sekce Debata o všem možném a můžeš využít i vlákno Důchodci závisláci. Moderátoři pomáhají hráčům s dotazy ohledně farmy ( pokud neví kde co na farmě najdou, co který strom dává, co kde zasadit, co se dalo získat v různých akcích).
    Máme také dobře propracováno FAQ ke hře - tam najdeš hodně odpovědí ohledně hry - tak tam prosím nakoukni.

To zelené jsou odkazy, které tě přímo kliknutím na ně "hodí" do příslušného vlákna.
    Hezkou hru

18. Zrzka34

Zrzka34 Pisálek fóra

Ahoj, už od rána jsem se nemohla dostat na farmu. Proč? Do jiných her jsem se dostala bez problémů. Děkuji za odpověď

19. Ahoj Zrzka34
    bohužel k nastalé situaci zatím nemám žádné oficiální informace. Z reakcí hráčů je patrné, že se přihlásit lze (sice s obtížemi)
    Doporučuji zadat webovou adresu ručně a to farmerama.cz do prohlížeče GoogleChrome (farmerama.com má potíže větší) Zkus případně opakovaně použít klávesu F5

20. Zrzka34

Zrzka34 Pisálek fóra

Já se dostala až k farměramě, ale po zadání jména a hesla tam nahoře naskočily nějaké divné čísla chvílku se to točilo a pak to vždycky spadlo. Já udělala 3 x po sobě kompletní restart počítače a stejně to nešlo. Chtěla jsem se podívat jestli tam nemáte něco napsaného, ale když sem se pokoušela dostat ještě před vstupem na moji farmu tak tam máte zadanaou komunitu. Ani komunita mně nepustila dále.
    Já hraji přes firefox. S prohlížečem GoogleChrome jsem měla velké problémy tam mně to pořád padalo. Nainstalovaný byl určitě správně, protože mne ho tam instaloval technik v počitačové opravně. Hraji již čtvrtý rok a po celou dobu jsem neměla s firefoxem problém, až dnes. Ikdyž jsem s počí tačem nic neděla tak před chvílí jsem se na svoji farmu bez problémů dostala.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.