Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 8/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Honzulka05, 30/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evainfo

S největší pravděpodobností to bude o tom, že hráči (kuřeti), kterému se to snažíš poslat na to nemá levl, aby tento dárek mohl příjmout.
    Zlatý listnáč je dostupný od 11 levlu.

Fajn hru pezt

*dareba* a evainfo tohle ocenili.
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No jo ... já věděla, že něco dělám špatně xD tak si kuřátka počkají a dostanou něco jiného. Moc děkuji, jako vždy moc pomohl a omlouvám se ... když je člověk nevyspalý, nemá chodit na farmu ... ale to jaksi nejde :p.

*dareba* a pezt tohle ocenili.
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evainfo

Není zač:), to se stává ;)

*dareba* a evainfo tohle ocenili.
  4. doben

doben Ikona fóra

Nejdou mi na plochu umístit JC pomocí stavitele. Ručně to jde. Čím by to mohlo být?

5. Ahoj doben
    nejjednodušší odpověď by byla že nemáš na ploše místo, ale předpokládám, že to nebude tento případ. Zkus prosím restartovat hru, případně vyzkoušet jiný prohlížeč než ten ve kterém běžně hraješ. Zkoušela jsem umístit JC u sebe - vše OK.
    Pokud si je získal dnes při OaD a ještě jsi nerestartoval, je možné, že je potřeba obnovit hru.

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. doben

doben Ikona fóra

*Já* normálně hraji v Exploreru. Teď jsem vyzkoušel Chrome a taky to tu nejde, ještě můžu vyzkoušet Puffin na mobilu. Pár JC jsem získal při OaD, ale vzhledem k tomu, že už jsem několikrát restartoval i odhlašoval a přihlašoval, ta by to neměl být problém, ne?

EDIT: Tak to nejde ani v Puffinu.

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Ahoj doben
    to by opravdu problém být neměl. Bohužel, tě budu muset odkázat na "Technické dotazy" ke kolegům. Snad ještě jako první pomoc "Vše pro bezproblémový chod hry"

vilm4 a doben tohle ocenili.
  8. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

chtěla jsem se zeptat na mlýn když zadám 1SK tak mám pře 4h a když to zvýším na na 2 ks tak je to přes 12h děkuji za odpověď

9. Ahoj zdenka02
    důvodem může být to, že ti končí Mlynářské předplatné a zadáním 2 ks SK doba mletí přesáhne do chvíle, kdy už předplatné skončí
    Zkontroluj si prosím v levé liště kliknutím na tvůj erb, kdy ti končí Mlynářské předplatné (turbomlýn)

10. ludpolda

ludpolda Perspektivní autor

Ahoj, chtěla jsem se zapojit do akce Obchodování, darování, ale nejde mi provést výměnu. V "Hledat nabídky "jsem si našla nabídku, která mne zaujala a do své lišty jsem si dala to co bylo v pohledávce. Ale výměna neproběhla, protože jsem měla text, že předměty nejsou v inventáři. Je přece jasné, že to co chci získat v inventáři nemám a předmět ,za který bych za to dala - vyměnila ,jsem v liště měla. Už je pozdě akce končí, ale radu na příště bych uvítala. Děkuji.

11. Ahoj ludpolda
    doporučila bych (pro příště) než půjdeš obchodovat s předmětem, který jsi právě uložila do inventáře použít klávesu F5 aby se obnovila stránka a teprve potom obchodovat. Důvodem mohlo být i to, že jsi neměla dostatek potřebných správných licencí a neto také to, že jsi si pečlivě nezkontrolovala zda tvůj protějšek požaduje opravdu jen jeden kus předmětu. Mohlo se stát, že požadoval více kusů a ty jsi v inventáři měla jen kus jeden. Při výměnách je nutné rozkliknout označenou "šipku" a zkontrolovat požadovaný počet položek
    Přeji prima farmaření

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Dotaz.....jeden farmář chce poslat AGAT.Co to je za strom v češtině?

Já moc ti děkuji.Tohle jsem hledala a nenašla.

Naposledy upraveno: 14/8/17
  13. Ahoj jana563
    popis ve slovenském FAQ - (klikni)-> Agát tedy Akácie (strom který se pěstuje na BAHA)

EDIT - není zač, rádo se stalo

14. kvetinka666

kvetinka666 Zelenáč fóra

Ahojte, ziskala som Nocny trblietavy strom XXL pocas desivej noci, ale neda sa mi nikde umiestnit. Rozumiem, ze by to mal byt upgrade, ale neviem kde najdem NEupgradovy Nocny trblietavy strom. Mozete mi pomoct? Dakujem ;)

15. Ahoj kvetinka666
    tebou získaný upgrade stromku patří na Strašidelný hřbitov. Základní stromek Nocny trblietavy strom získáš v Jackově obchodě na Strašidelném hřbitově.
    Přeji prima farmaření

kvetinka666 tohle ocenil(a).
  16. kvetinka666

kvetinka666 Zelenáč fóra

Dakujeeem krasne, pekny den ;) uz som sa zorientovala :)

17. kvetinka666
    není zač, rádo se stalo, i tobě hezký den :)

kvetinka666 tohle ocenil(a).
  18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj, mám dotaz, který už je tu možná někde zodpovězený, ale já vlastně nevím, pod čím to hledat. Stačilo by mi třeba jen hodit odkaz. Zkoušela jsem zformulovat vhodné heslo do vyhledávače, ale buď je příliš všeobecné (a odkazů vyjedou mraky) anebo přesně naopak, neukáže se vůbec nic.
    Ale k věci - bonusem svatodušní kytice je rychlejší produkce ve výrobnách po dobu 8 hodin. Většina výroben má ale čas produkce mnohem delší. Jak tedy se tento bonus využívá? Použiji kytici, zahájím výrobu a po dobu 8 hodin jede 2x rychleji? Tedy po ukončení bonusu (ne ovšem výroby) bude stav ve výrobně takový, jako by uplynulo už 16 hodin? Anebo musím použít více kytic za sebou (případně Piknkie), abych pokryla nejméně jeden takto zkrácený výrobní cyklus?
    A další otázka - podobné bonusy mají i jiné produkty, je princip vždy stejný anebo se liší dle produktu?
    Předem děkuji za odpověď nebo nápovědu. Už nad tím dumám docela dlouho :p

19. andrea1201

andrea1201 Zelenáč fóra

Dobrý den...mám dotaz. Už asi půl roku mám hotového pekaře ve 4.stupni, úkol na 5.stupeň splněn, ale do pátého jsem se nedostala. Musím ještě něco aktivovat?

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj kiki2305,

no výrobna nejede 2x rychleji, jen se zkrátí o 10% a tento bonus funguje po celou dobu spuštěné výroby. Tedy pokud doběhne těch 8 hodin Svatodušní kytice, nedojde k prodloužení výroby ve výrobně, ale čas pokračuje tak jako by bonus byl stále aktivní. Ten princip by měl být stejný u všech produktů.

Ahoj andrea1201,

tady by bylo asi lepší kontaktovat herní podporu, protože je těžké odhadnout co se vlastně u tebe odehrálo.
    Jak kontaktovat herní podporu?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.