Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 8/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Honzulka05, 30/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jarka.43

Nejprve bych doporučil pro jistotu restartovat hru a potom pomocí této šipky posunout lištu časomíry aby se požadované akce zobrazily.

Fajn hru pezt

2. jarka.43

jarka.43 Zelenáč fóra

děkuji za nápovědu- podařilo se -díky moc

3. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, kde se kupují darovací licence? Děkuji za odpověď

4. pezt

Zuzka43

Stačí jednoduše kliknout na modré plus u licencí a automaticky tě to přesměruje do farmářského obchodu, kde si vybereš a koupíš požadovaný počet licencí

Fajn hru pezt

5. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Darovací licence už mám ve stodole, ale nevím kde objevím tabulku obchodování a darování. Takovou co máte na obrázku. Kde najdu tu vzducholoď . Když jsem otevřela návod na OD tak je tam napsáno,že tam bude vzducholoď.

Naposledy upraveno: 11/8/17
  6. pezt

Ahoj Zuzka43

Akci OaD najdeš v časomíře pod touto ikonou

7. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Prosím, co se děje se stonkem? Nezobrazují se mi oblíbené řádky, a když nakliknu všechny řádky, jsou všechny dekorace šedivé, jakoby nebyly v řádku.

Edit: Děkuji, už to funguje, ale chtělo to chvilku času. Vše, co jste radil/a jsem zkoušela před položením dotazu zde :)

pezt tohle ocenil(a).
  8. pezt

Ahoj Gabraia

Nemáme hlášeny žádné podobné problémy.
    Prosím restartuj hru a vyzkoušej znovu, popřípadě vyzkoušej hru v jiném prohlížeči.

EDIT: Doporučil bych udělat Vše pro bezproblémový chod hry a hlavně také vyčištění dat FP přes webové rozhraní, a také toto provádět pravidelně.

9. bohusmila

bohusmila Zelenáč fóra

Dobrý den,kamarádka mi poslala 2 stromy,ale ty mi nepřišly a kamarádka už je taky nemá.

10. pezt

Ahoj bohusmila

Restartuj hru a poté znovu zkontroluj inventáře, nevím jaké stromy ti poslala tak hlavně aby jsi hledala ve správném, tedy na baha nebo na farmě.

Fajn hru pezt

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Když si vytočím na kole 100% BZ tak mi to počítá 100% i z nebe? a mazlíci jako vraní strom, dráček aj. také navyšují BZ, ale nebe se to netýká? Díky za odpověď

12. pezt

Ahoj evoku57

100% BZ z kola štěstí a i třeba za dobití, neúčinkuje na stonek v žádném případě, a ani žádný jiný bonus jak z řemesla tak z mazlíčků.

Fajn hru pezt

13. bohusmila

bohusmila Zelenáč fóra

Dobrý den,restartovala jsem hru a stromy jsem našla.Děkuji za radu.

14. evicka435

evicka435 Vážený autor

prosím o iformaci,jestli se dá mimo akční nabídku koupit rychlejší mletí ve mlýně,děkuji

15. Ahoj evicka435
    bohužel, Mlynářské předplatné (turbomlýn) se jindy než při akci pořídit nedá. Bývá obvyklé, že toto předplatné je uváděno 1x za měsíc. Poslední bylo (klikni)-> Turbo mlýn (12.7. - 13.7.)

16. pezt

Ahoj bohusmila

Není zač ;), hlavně že se našly :)

17. elvis1095

elvis1095 Zelenáč fóra

Dobrý den.Chci se zeptat,už se za přihlášení do hry nepřipisují Darovací kupony?Včera jsem ho dostal a dnes už ne.o_O

18. pezt

Ahoj elvis1095

Každý hráč dostane 1 licenci Dárce a 1 licenci Obchodníka zdarma za každý den, kdy se přihlásí po dobu trvání akce. Pokud se tak nestalo, můžeš se obrátit na herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

EDIT: Tak po ověření je to tak, že každý hráč při přihlášení v den konání akce dostane od každé licence 1 kus, tedy 1x Darovací licence, 1x Výměnná licence a 1x Obchodní licence

Naposledy upraveno: 12/8/17
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) snažím se problémy řešit a zbytečně neotravovat, ale mám zvláštní problém při O+D a možná mi zde něco uniklo.
    Prvnímu kuřátku jsem poslala (darovala) Zlatý listnáč a to bez problému a u dalších dvou se mi to prostě nedaří. Je to zvláštní, ale momentálně nemám ty stromky ve vzducholodi v nabídce. Restartovala hru několikrát a nabídka je stále dost (hodně) omezená, přestože je stromků plno. Ve vyhledávači se zadáním názvu stromek neukáže ...

Tato nabídka je z farmy, ale ve vzducholodi to není :oops: ... děkuji moc za odpověď.

P.S: Přešla jsem z Browseru na Google (kde je pro mě hra zpomalená) ale ani tak se nic nezměnilo, nabídka stromků je stejně omezená.

Naposledy upraveno: 12/8/17
  20. evicka435

evicka435 Vážený autor

aha,děkuji,když 1x za měsíc,tak to už brzy bude.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.