Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 8/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Honzulka05, 30/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

zdendule

Není zač ;), od toho jsme tady:)

krakoramaja tohle ocenil(a).
  2. Mel161

Mel161 Pisálek fóra

Ako získam ďalšie polia na krištáľovom vodopáde? Mám dve polia. Tretie by som si mohla kúpiť za groše a ostatné?

3. pezt

Ahoj Mel161

Momentálně lze otevřít pouze tři části plochy Křišťálový vodopád, jedna plocha za Rama mince, druhá za Zlaté banány a třetí část za splnění úkolu v družstvu. Vše o této ploše najdeš v tomto vlákně Bahamarama: Krištáľové vodopády
    Kdy bude možnost otevřít další části v tuto chvíli nevíme.

Fajn hru pezt

4. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahojky chci se zeptat z čeho se získává melounová magie,a z čeho všeho mi dá ten jeden kus plodiny navíc.děkuji

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj barney75,
    melounovou magii můžeš získat z řádku v nebi "Melounové šílenství" a působí na všechny rostliny na farmě ( ne na Bahamaramě), které jsou v secí tabulce označeny jako Ostatní plodiny - například ostružiny, šípek a jiné. Hezkou hru

6. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Ahoj dnes jsem si vybrala ceny Čarodějné vejce a Vejce pirátského papouška , stálo mě to dohromady 2000 žetonů , ale nevím kde je mám hledat když je nemám v dekoracích ani po restartu hry , poradí mi někdo kde jsou a kde hledat a hlavně tedy pod čím ?

7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Kdy byla založena hra farmerama:inlove:

8. pezt

Ahoj AndreaVinklerova

Hlavní věc, která platí pro umisťování mazlíčků nebo jejich vajec, je to, že se musí umisťovat ručně, nikoliv pomocí stavitele.
    A Vejce pirátského papouška, lze umístit jen bahama plochách.
    Jinak samozřejmě v inventáři pod ikonou vázičky a dekorace.

Fajn hru pezt

AndreaVinklerova tohle ocenil(a).
  9. pezt

skalara.v tohle ocenil(a).
  10. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

aha děkuji já je hledala v kombajnu

11. pezt

12. bill

bill Pilný autor

ahojte moze mi niekto povedat co je to cerebrokolice bol by som rad keby sa tu pisalo po slovensky dakujem peknu hru

13. pezt

Ahoj bill

Cerebrokolice - Mozgovica

Fajn hru pezt

bill tohle ocenil(a).
  14. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

jak se přestupuje když je někdo přes levl 100 kolik bodů někdo nahraje když je přes levl 100 ?

15. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

jak jde někomu něco darovat když ho nemám v přátelích ?:inlove::)8):D

16. pezt

Honzulka05

Přehled levelů a jejich bodových hodnot najdeš ve FAQ
    Levely farma
    Levely Bahamarama

Ještě jednou bych ti chtěl připomenout že tu máme FAQ, kde najdeš vše, pokud ne nebo ti bude něco nejasného, můžeš se tu zeptat

Fajn hru pezt

17. pezt

Honzulka05

No jak ? xD:p;)

Teď vážně, zcela jednoduše, pošleš mu zprávu a následně označíš odeslanou zprávu a přidáš si jej do přátel

Fajn hru pezt

18. leonka41

leonka41 Rádoby autor

ahoj chtěla bych se zeptat těd sem dodělala na děsivce bažinu sliskou přišeru chtěla sem jí dát na Baha nejde to ani na farmě i když se mi mám jí v inventáři nevím jak to mám udělat jestli je to možní tak mi děkují leonka:oops::oops:

19. Ahoj leonka41
    bažina slizké příšery nejde umístit nikam jinam než na Strašidelný hřbitov. Takže pokus jí umístit na Baha nebo kamkoli jinam je marný.

20. jarka.43

jarka.43 Zelenáč fóra

v řádku časomíry chybí okénko na daruj, vyměň . Nemohu se dostat na podporu ,háže mi to, stále ,že mám popsat svůj problém. Ať píšu jak píšu objevuje se to znovu a znovu. Poraďte mi, prosím , co mám ještě udělat. Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.