Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 8/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Honzulka05, 30/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zbynda70, pokud nemůžeš řádek dohledat ( zkus kouknout, jestli máš správnou kategorii - hledej v kategorii všechny nebo neúplné), tak pak napiš na herní podporu, kde ti zdělí, proč řádek nemáš - zda jsi akci dokončil celou a řádek opravdu získal.

Hezkou hru

Jak kontaktovat herní podporu - klikni

2. casmirecka

casmirecka Pisálek fóra

Prosím není nějaká chyba ve hře? Jsem lv 130 začala jsem pěstovat rybíz, ale do družstva nejde dodávat až prý od 136. A následně od 133 se má pěstrovat sladký jetel, ale dodávat až na 136? Není to divné? Vždy souhlasilo pěstování s dodáváním. Dííík za odpověd.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj casmirecka

Není to chyba je to správně. Možnost dodávání rybízu do úkolu Nekokodák je od 133 levelu, i když se otevře již ve 130 levelu, to stejné platí i u sladkého jetele, který je od 133, ale možnost dodávat až od 136 levelu.
    Ukazuje to i tooltip u ikony dodat.
    Viz FAQ k úkolu Nekokodák

Fajn hru pezt

4. L.diablo

L.diablo Zelenáč fóra

Prosím kde najdu maté a kaki.Děkuji

5. pezt

Ahoj L.diablo

Maté je plod stromu Cesmína paraguayská, pěstuje se na bahamaramě a nejprve je nutná aktivace ve Starověkém opičím chrámu za zlaté banány.
    Kaki je plod stromu Tomel japonský, také se pěstuje na bahamaramě a nejprve je nutná aktivace ve Starověkém opičím chrámu za zlaté banány.
    Poté si můžeš koupit stromy ve farmářském obchodě, popřípadě koupit plody na trhu.

Fajn hru pezt

6. L.diablo

L.diablo Zelenáč fóra

Děkuji za informaci

7. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Ahoj
    mel jsem na ploše zvěřinec a už jsem měl upgradovaný všechny místa
    ale ten zvěřinec jsem rozšířil po té co jsem si uložil plochu
    teď jsem jí dal obnovit a stalo se že mi ubyly místa ve zvěřinci ale neobjevil se mi ten materiál který je třeba k upgradování
    to je docela blbý
    to teď budu muset čekat až mi zas přibyde materiál potřebný na upgradování?
    to je docela blbý
    na ten materiál jsem čekal docela dlouho
    a teď nemám ani stáje ani materiál

8. Ahoj renegaderro
    prosím s tímto problémem se budeš muset obrátit o pomoc na herní podporu.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Pro jistotu zkontroluj v inventář záložku "upgrady stájí"

9. zbynda70

zbynda70 Pisálek fóra

aha,asi jsem nedokončil celou akci,poněvadž stonek je až na konci ale dekoračky jsem stihnul,díky moc

10. babicka38

babicka38 Mistr fóra

dobrý den prosím o radu 24 7 jsem si koupila nové premium byly tam všichni pomodíci kombajn, setí, chovatel , stavitel i sběr stonku. dnes 7.8. se mi ztratil stavitel a na sběr stonku . chci se zeptat jestli premium je bez nich nebo jsem udělala někde chybu děkuji

11. Ahoj babicka38
    obávám se, že pomocníci nejsou součástí zakoupeného prémia. Cituji z oficiálního oznámení:
    Obsah nového prémia:
    • Funkce obnovení farmy
    • Balíček Farmářské bohatství, který obsahuje:
      • 40 ks Superkrmiva
      • 120 ks Superhnojiva
      • 60 ks Zuzina ultrahnojiva
      • 60 ks Zuzina superhnojiva
      • 3 ks Prémiových lístků
    • při spuštění akce + 5 ks akčních rostlin
    • + 8 denních dárků
    • + 8 sousedů
    • + 200 jednotek kapacity nádrže na vodu a zároveň nekonečná zásoba vody
    • + 800 jednotek kapacity hnojiště
    • automatická sklizeň stromů. Maximální možnost sklizně je nově omezena na 168 hodin zpětně.
    • + 1 normální zatočení na Farmářském kole štěstí. Pouze pokud si vyzvednete denní dárek***
    Tebou zakoupeni pomocníci museli být buď z akční nabídky, nebo při slevové akci.
    Podrobný popis prémiových výhod najdeš (klik)-> ZDE
    Přeji prima farmaření

12. babicka38

babicka38 Mistr fóra

děkuji

13. pezt

14. vilmax

vilmax Pisálek fóra

Ahoj všem - dotaz od blbého. V rámci jarmarku jsem koupila eukalyptus. Jenže i po restartu hry jej nemohu nikde najít. měla jsem za to, že se jedná o strom, který vysadím na ostrov. A ejhle není ani mezi stromy, ani mezi dekoracemi a ani mezi rostlinami. Odpoví mi někdo? I zde na fóru to nějak nikde nenacházím. Díky za info.

15. pezt

Ahoj vilmax

Nevím co si myslíš, že hledáš, nicméně v Renzově jarmarku lze získat upgrade XXL stromu Blahovičník citroníkový a ten má plody List eukalyptu
    Proto hledej strom Blahovičník a tento upgrade polož přímo na plochu, strom již obsahuje základ.

Fajn hru pezt

16. zdendule

zdendule Zelenáč fóra

Moc prosím farmáři, potřebuji poradit. Před třemi roky nebo i dříve jsem začala hrát Farmeramu a stal se ze mě závislák, proto jsem se rozhodla skončit a to byla škoda.Nedávno jsem se k Farmeramě opět vrátila a v něčem se ztrácím. Za prvé jsem ztratila sousedy, kterým bych posílala dárky a nevím jak si nějaké najít. Zmizely mi z dekorací poháry v podobě kukuřičného klasu a dobytčí hlavy, které by mi pomohly ve vypadávátkách a netuším kam se mohly ztratit. Vzpomínám si, že byly i nějaké bonusové kódy, nevím kde je hledat. Na magickém stonku nevím jak sklízet ručně bez stroje, když kliknu na dekoraci, objeví se kladivo a tím ji vymažu.A poslední dotaz, jak získám MJS, kromě akcí. Dostanu se někde k receptu a dá se vůbec vyrobit? Za veškerou radu a pomoc budu moc vděčná. Děkuji;)

17. pezt

Ahoj zdendule

Tak začneme postupně
    1. Sousedy můžeš hledat ve vlákně Hledání sousedů pro farmu, tam si někoho vybereš nebo napíšeš příspěvek že hledáš sousedy. Vše o přidávání sousedů a dárcích najdeš v tomto vlákně Pravá lišta - sousedé
    2. Poháry z úkolů v družstvu Soutěž zemědělců a Výstava máš buď někde na ploše nebo v inventáři mezi dekoracemi, popřípadě je můžeš mít již vložené v runě na stromě moudrosti Živoucí legenda.

3. Momentálně nejsou žádné bonusové kódy aktivní, ty jsou jen k nějakým zvláštním příležitostem, pokud bude najdeš jej v oficiálním oznámení zde na fóru.
    4. Při sklizni řádků v nebi se sklízí tak že klikneš na znak jednotlivé řady a následně aktivuješ jeho bonus.

[​IMG] [​IMG]

5. MJS se dá vyrobit ve 4. stupni marmeládníka, podmínkou je mít recept, který se dal získat v jedné z dřívějších akcí a to Dožínky 2011, popřípadě lze koupit ve farmářském obchodě tento recept, doporučuji počkat na výprodej, kdy se dá koupit za polovic, samozřejmě pro koupi receptu je potřeba mít již 4 stupeň marmeládníka.

Fajn hru pezt

18. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

kdy byla založena akce obchodovat a darovat:):p:inlove:8):D;)

19. pezt

Ahoj Honzulka05

Bohužel takhle z hlavy to nevím, ale máš možnost si projít archivy, zde na fóru.

Fajn hru pezt

20. zdendule

zdendule Zelenáč fóra

Děkuji Ti pezt za odpovězení všech mých dotazů, byly vyčerpávající. Moc mi to pomohlo.

pezt tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.