Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 8/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Honzulka05, 30/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

ahoj přeji pěkný den, můžete mě říci kde jsou bedýnky které vyhrajeme ze soutěží bedýnek je plno se vším možným ,ale nikde je nemáme kamarádka mě prosí abych se zeptala,sama neumí se orientovat na foru tak prosí za odpověď Jarka Burka

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj JarkaBurka02 - Bedny z akcí i ze stonku najdeš >> levá lišta >> symbol bedýnky >> ikona vázičky >> spotřební zboží

Přeji prima hru

3. nobyhoney

nobyhoney Pisálek fóra

Dobry den
    pri plneni ukolu mi zmizlo 150salatu a na dokonceni jsem si musela dokupovat:-(

4. Farmářka_X

Ahoj nobyhoney - Nejprve by mě zajímalo, zda jsi nedělal časový úkol. Poznáš to podle časomíry vpravo na hoře.

Pokud ano tak saláty jsou se dodali rovnou do úkolu a proto se nezobrazily v inventáři

Přeji prima hru

5. nobyhoney

nobyhoney Pisálek fóra

ale zacinala jsem ukol se svymi cca10salaty ..doplnit se melo 200 a kdyz jsem sklidila 153 salatu 150 zmizeli a zbyli mi tri a abych mohla dokoncit ukol musela jsem dalsi koupit...to myslim neni zamer zmizeli mi uplne

6. Farmářka_X

Ano v časovce po sklizení salátů ti ty saláty zmizí a úkol je hotový a můžeš plnit nový. Plodiny do časového úkolu musíš sklidit na políčkách - nelze je do úkolu dokupovat. Pokud se ti úkol nepodaří splnit v časovém limitu tak se ti všechny dodané plodiny vrátí do stodoly. Vpravo na rámečku máš zelenou šipku
    a po kliknutí se ti otevře zahájený úkol

Prima hru

7. Ahoj nobyhoney
    plnění časového úkolu je podmíněno dodáním právě sklizených plodin. Pokud sklidila salát, uložil se do úkolu - na pravé straně lišty (nad lištou sousedů) se ti objeví ukazatel stavu dodávek do časového úkolu.
    Jestliže ti zbyly pouze 3 kusy salátu, budeš muset honem nakoupit salát buď na trhu a použít ho pro novou sadbu a sklizni a nebo můžeš použít Farmářský obchod - levá lišta > ikona "červený nákupní košík" a zakoupené sazenice opět použiješ na pole a posléze sklidíš. Tím se bude plnit časový úkol.

8. nobyhoney

nobyhoney Pisálek fóra

to vse chapu ale opakuji zmizli mi behem plneni a abych mohla vypestovat chybejicich47 salatu musela jsem dokoupit na sadbu dalsi )tudiz zmizeli prubehu plneni ukolu:D ale to uz je jedno:)dekuji za rychlou komunikaci:)

9. Farmářka_X

Ano zaseješ saláty spustíš časový úkol. Sklidíš saláty a všechny sklizené saláty se hned ztratí do spuštěného úkolu a zbudou ti 3 to je nastavené minimum, aby jsi nedodal veškerá semena a zbylo ti na další setí. Takže časový úkol se vyplatí plnit s nějakou rezervou. Pokud máš pocit, že ti saláty stále mizí tak pak už může pomoci herní podpora Jak kontaktovat herní podporu

Přeji prima hru

10. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Ahoj, nemám kříšťálové vodopády u dvou farem. Chci se zetptat, jestli mám hrát akci i u těchto dvou farem. Děkuji za odpověď

11. Darona34
    plocha Křišťálové vodopády je jen jednou z herních ploch Bahamaramy na které půjde pěstovat akční plodina zlatý papyrus. Je tedy na tvém rozhodnutí, zda využiješ ostatní Baha plochy, akci budeš plnit a nebo ne. :)

12. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

Chcem sa opytať budu ešte sadeničky tajomne ,ale florenovy a hviezdičkovy strom

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .jozefinapizgovaguza,
    zda RT uvolní Florenový strom a Hvězdičkový keř mezi Tajemné sazenice ví jen RT.
    Hezkou hru

14. jivek

jivek Zelenáč fóra

Dobrý den
    dva roky jsem nehrál . Takže jsem trochu překvapen že nelze již získat stromy Medový cukrový slaný vajíčkový a podobně nebo se pletu?

15. Ahoj jivek
    ano, zcela jistě došlo ve hře k mnoha změnám, nicméně stromky a nejen ty tebou vyjmenované se stále dají vyměnit/darovat při akci Obchodování a darování.
    Pro seznámení s novinkami se můžeš brouzdat ve (klikni)-> FAQ kde najdeš spoustu informací.

Přeji prima farmaření

16. sopticek81

sopticek81 Zelenáč fóra

Zravím.kde se dá koupit Johnny citrón???? Díky

17. Ahoj sopticek81
    dekorace John Citron se bohužel koupit nedá, dala se získat při nákupu herní měny. Jediný způsob jak si jí můžeš opatřit je, poust se vyměnit jí při akci Obchodování a darování.

18. sopticek81

sopticek81 Zelenáč fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***

děkuji.

Naposledy upraveno moderátorem: 31/8/17
  19. sopticek81
    není zač. rádo se stalo.
    P.S.: prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Při použití funkce "Odpovědět" citaci vymaž, případně použij nový příspěvek.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.