Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 8/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Honzulka05, 30/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Polepším se a nebudu všetečná. Děkuji za reakci :inlove:

2. simikok

simikok Pisálek fóra

Nevím kde se zeptat, tak snad tady na všeobecných dotazech.
    Co mám udělat pro zvýšení % vyskakování vypadátek když na stromě moudrosti cvaknu nahoře na trofeje, otevře se mi "Živoucí legenda" - a Obchoduj s trofeje a..... nic dál. Co mám udělat??? díky za radu

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj simiok - Nejprve musíš splnit úkoly v družstvu

získáš tento pohár a jeho up

po té tyto poháry vložíš do runy živoucí legenda

Ještě můžeš navštívit vlákno Jak na vypadávátka jsou tam popsány některé fígle.

Přeji příjemnou hru

Naposledy upraveno: 25/8/17
  4. -vlastina303-

-vlastina303- Rádoby autor

Dobrý den,nevím kam bych měla napsat,ale měla jsem jezírko pro krokodýla a najednou mi zmizel.Kvůli začínajíci akci 24.8.2017 jsem dávala zvířátka do bedny a dnes jsem zjistila,že mi chybí krokodýl.Chtěla jsem ho dát k vodopádům a není.Děkuji za odpověď.

5. Farmářka_X

Ahoj -vlastina303- Pokud jsi si opravdu jistá, že jezírko pro krokodýla nemáš nikde na ploše nebo třeba ve zvěřinci a ani v inventáři (zkus hledat pod záložkou všechno), nezbývá nic jiného, než kontaktovat herní podporu tam ti zjistí co se s tvým jezírkem stalo klikni>> Jak kontaktovat herní podporu<<

Přeji prima hru

6. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj,našla jsem chybu v dodávání do úkolů.Pročištěno mám opravdu důkladně.Kdyby jste se na to mohli mrknout.Děkuji M
    Hra se hodně seká.Internetovým připojením to není.Čím více akcí mám pocit,že tady je problém(asi u mě)nikdo jiný problém nemá.

7. Ahoj modro.ocko22
    pokud jsem to dobře pochopila, za chybu považuješ grafické zobrazení postupu dodaných krokodýlů?
    Stav na který upozorňuješ není chyba, jde o vlastnost hry. Po dodání jednoho kusu krokodýla se zcela jistě úkol neukáže jako splněný.
    Přesto díky za bdělost a přeji prima farmaření. :)
    EDIT: Snad ještě doplním, že lze v "nastavení hry" > horní lišta, vybrat tuto možnost:[​IMG]

Naposledy upraveno moderátorem: 26/8/17
    modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  8. Bella74

Bella74 Vážený autor

modro.ocko22... jdi do nastavení a aktivuj si částečné dodávky do družstva, potom ti to půjde dodat i po jednom kuse

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  9. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Bella74 děkuji moc:inlove:tady se stala chybka

10. Bella74

Bella74 Vážený autor

modro.ocko22 není vůbec zač, hlavně, že to pomohlo ;)

11. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj nevím jestli mi něco uniklo,ale která dílna vyrábí trezory?

12. Ahoj papulice
    trezory jsou výrobna patřící křečkům.
    Podrobný popis najdeš (klikni)-> Továrna na trezory
    Továrna šla získat v akci Farmářský expres.
    Přeji fajn hru

papulice tohle ocenil(a).
  13. 70zinka

70zinka Perspektivní autor

Chcem sa spýtať.... ak si aktivujem tekvicovú marmeládu, hlási +1 kus z políčka. Vyskúšala som to a nefunguje.... dala som 5 semien na 5 najmenších políčok. Pri zasadení hlási, že úroda z jedného je 3, t.z. celkovo 15. Ak aktivujem marmeládu, malo by to byť 20?
    Vďaka za odpoveď

14. Farmářka_X

Ahoj 70zinka - z nejmenšího políčka je základní výnos 2 semena takže pokud dýňová marmeláda připisuje + 1, tak z malého políčka budeš mít 3 semena a x 5 polí je to 15 semen. Já to vidím správně.

Přeji prima hru

15. koketa94

koketa94 Zelenáč fóra

Poradíte mi,kde najdu bedny po odemknutí z bludiště a kde je mám umístit,aby fungovaly?

16. Ahoj koketa94
    truhly v bludišti je nutné otevřít a pak je (podle časového limitu) opakovaně "otevřít"
    Jakmile časový údaj celý zezelená (tedy truhla "dozraje" použiješ označené šedé tlačítko, které bude také zelené.
    P.S.: jinak bedny z řádků a dekorací se ukládají do inventáře, > levá lišta, ikona "vázička" záložka "Spotřební zboží". Podrobný popis akce najdeš ZDE
    Přeji prima farmaření

17. il.ja

il.ja Pilný autor

prosím kde se dostala bedna se stromy děkuji

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj il.ja,
    bednu se stromy najdeš v inventáři pod symbolem vázičky - záložka spotřební zboží.
    Hezkou hru

EDIT: Jinak bednu se stromy můžeš získat v právě probíhající akci Velké tajemství labyrintu. Více infa zde: akce

Naposledy upraveno: 27/8/17
  19. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

zdravim
    v akci jsem povrch odklidil celej a v podzemí 6 políček a i přes to že mám věci na otevření dalších polí tak mi nejdou otevřít
    co mam udelat
    proc to nejde

20. Ahoj renegaderr
    velmi by pomohlo, kdybys popsal/a která políčka ti nejdou otevřít, případně přidal screen.
    Jestliže se jedná o truhly, je potřeba získat zlaté klíče. Zkontroluj prosím i stav zlatých klíčů a akčních plodin. I v podzemí je nutné postupovat krok za krokem, cestu si ale můžeš vybrat

Jestliže jsi si opravdu jistý, že vše potřebné (akční rostliny, požadované produkty, zlaté klíče) máš, nezbude než se o pomoc obrátit na herní podporu. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.