Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 8/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Honzulka05, 30/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50
    není zač, rádo se stalo :) ;)

2. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

• Obcházení banu - Hráč, který má zamezen přístup na fórum, nesmí na fórum psát z jiného účtu.
    kdy budou podivuhodne stromy?

3. Ahoj Frantanec
    připravované akce jsou uvedeny v (klikni)-> Kalendáři, oficiální popis a data se akcí hráči dozví buď ve vlákně "Akce", případně ve vlákně "Diskuse o hře".
    Přeji fajn hru

4. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

v kalendari akci jsou od zitrka 3 akce mapa labirintu, podivuhodne stromy a farmarska expres maraton ale v kalendari je pouze mapa labirintu takze kde se ztratili ty 2 dalsi?

5. Frantanec
    v Kalendáři dostupnému z lišty fóra jsou přístupné akce, ke kterým je již vydáno oficiální oznámení. V Kalendáři akcí přímo na fóru (tedy ve vlákně "Oficiální oznámení" je přehled akcí na celý měsíc. Není tedy žádný důvod k panice

6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Frantanec, obcházení banu z jiného herního účtu je postihováno podle pravidel fóra, která si prostuduj zde.
    danda-vnovis

7. veragrunt

veragrunt Pisálek fóra

CHystám se na dovolenou do Egypta. Mám dotaz, zda mohu z tohoto místa hrát farmu, připojím se?

8. Ahoj veragrunt
    to záleží pouze na tom zda bude v místě pobytu dostupné připojení na internet - tedy nejspíše wi-fi. Případně pouvažuj o možnosti hrát hru přes mobilní telefon. Podmínky a ceny za stažená data pomocí připojení přes mobilní telefon je chytré zjistit si u svého operátora.

Naposledy upraveno moderátorem: 23/8/17
  9. zdenda

zdenda Rádoby autor

jsem vela jako zmetená. Jak přijdu na to, co jsem získala za strom z vlaku? Prohlédla jsem stromy a na nic jsem nepřišla. To mám jako všechny stromy přepočítat,abych věděla co jsem získala.

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zdenda - záleží na tom, který strom sis nechal od vlaku přivézt a podle toho ho najdeš v inventáři na farmě nebo na baha - levá lišta

A ještě jedna pomůcka
    Zelený rámeček je pro stromy na farmu a modrý pro stromy na baha

11. zdenda

zdenda Rádoby autor

• Zbytečná citace
    ***Odstraněna zbytečná citace***
    díky, vůbec mě nedocvaklo, že může být i na Baha.

12. Farmářka_X

Zdenda - Nemáš za co.

Příště je zbytečné citovat příspěvek pod který píšeš. Stačí oslovení.

Naposledy upraveno: 24/8/17
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Takže si nchám přivézt 1 tajemničku a počkám pět hodin, co se z toho vyvine....

14. Farmářka_X

-pechfógl- přesně tak jak píšeš. Jen nečekáš celých 5 hodin, ale jen 4

Přeji příjemnou hru a plno novinek

Naposledy upraveno: 24/8/17
  15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

co mám udělat když mám na stonku otevřenou první část a jak získám tu druhou ?

16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

je nějak omezené abysme měli přátele kolik přátel můžeme mít nebo to jde do nekonečna:inlove:

17. Farmářka_X

Honzulka05 - Bohužel nevím na co se ptáš. Zkus mi prosím svůj dotaz upřesnit

18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Honzulka05, zkoušel jsi aspoň jednou pročíst FAQ ke hře? ve FAQ to najdeš všechny odpovědi na své všetečné dotazy, tak šup a hledej šmudlo.

danda

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Můžu se podobně jako Honzulka05 ptát všude na všechno a přidělávat práci? 8) Odpověď není třeba. :inlove:

20. Farmářka_X

Zeptat se můžeš, ale nedoporučuji všude, protože někde je to trestáno;)

duna.duna1, Skali a Y_n_O tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.