Určeno k archivaci - všeob. dotazy 7/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -olinka2-, 6/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kajka110

kajka110 Pisálek fóra

mám v inventári ,, vylepšeni bambusovej chyže "na nič ho neviem použit. Na akú dekoráciu patrí ???

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kajka110

Toto vylepšení se dává na domácího mazlíčka Bambusová chyža, to se vylíhne s Vajce s pandou, kterou si aktivuješ ve Starověkém opičím chrámu za zlaté banány ve 4 chrámové místnosti aktivací sochy zvieratka - panda.

Fajn hru pezt

3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Dobrý večer babiadaniel25b,
    prvně byl chtěla upřesnit, že sice jsme na česko-slovenském fóru a píšeme všichni česky a slovensky a to vždy, pokud můžeme. Pokud však máme dát dopředu kalendář na následující měsíc a nemáme k dispozici žádné české ani slovenské překlady od překladatelů, tak těžko tvému požadavku můžeme vyhovět. Jelikož se změnila situace u provozovatele hry a překlady jdou do testování den před spuštěním akce, tak je tvůj požadavek zcela nereálný. Tato situace se změnila a proto nelze logicky posuzovat co bylo a co je nyní. Dřív překlady byly k dispozici, nyní už nejsou. Stejně tak je potřeba vzít v patrnost, že je 3x víc akcí, než bývalo v minulosti a počet akcí je stále neúměrně navyšován a bude navyšován a nikdo z nás tuto situaci neovlivní. Narozdíl od minulosti, kdy zájem o moderování byl a bylo kým nahradit odchozí moderátory, tak nyní je situace zcela opačná. Zájem o moderování fóra je zcela nulový. V dnešní době již není kým odchozí moderátory nahradit, proto je přemlouvám, aby zůstali a neodcházeli pryč, že hráči potřebují informace a rady.
    Nároky, které jsou kladené na moderátorský team nyní oproti minulosti jsou naprosto nesrovnatelné a mohu tě ujistit, že celý team pracuje s maximálním nasazením, jen den má 24 hodin a to změnit nedokážeme.
    Příjemnou hru danda

4. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

jenom jsem se pozastavila nad červenou rysí stájí,která má méně BZ NEŽ ORANŽOVÁ,u jiných stájí to tak je,díky

5. pezt

Ahoj evicka435

Nevím nad čím se pozastavuješ, protože oranžová rysí stáj má 195 BZ a červená má 225 BZ, takže já to vidím v pořádku

Fajn hru pezt

6. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Dobrý den, mám dotaz. Teď je zrovna děsivka a plním úkoly ve městě, a tam je strom uhlíkový list. V obchodě děsivky jsem jej nenašla, tak nevím kde ho získám. Předem děkuji.

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

8. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

A pandí vajíčko najdu prosím, kde? děkuji, v chrámu vše nakoupeno a nevím, co dál???

9. pezt

Ahoj cedrika2627

Pandí vajíčko najdeš v inventáři mezi dekoracemi, pro snadnější vyhledání, můžeš použít funkci hledání.

Nebo už máš někde vysazeno na ploše, nebo na hřišti pro mazlíčky.

Fajn hru pezt

10. jarka009988

jarka009988 Pisálek fóra

aktivovala jsem magicky stonek jak tam vlozim dekorace? a jak sklidim?

11. pezt

Ahoj jarka009988

Po aktivaci Nebe máš k dispozici automaticky 3 řádky. Po kliknutí na obláček u jednotlivých řádků vkládáš dekorace, otevře se inventář a pokud máš příslušnou velikost dekorace můžeš ji tam vložit. a tak postupuješ u všech obláčků.
    Vše o Nebi se dozvíš v tomto vlákně Nebe (klikni)

Fajn hru pezt

12. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, mám dotaz, co tam se přidaly na baha začíná přituhovat, jede mi farma jako zpomalený film. Nedá se na ni vůbec hrát. Už jsem ji restartovala 3x, ale vůbec to nepomohlo. Prosím poraďte mi co mám udělat pro to aby farma běžela stejnou rychlostí jako předtím než začala na baha akce začíná přituhovat.

Naposledy upraveno: 16/7/19
    dongrey a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. pezt

Ahoj Zorka341

Nějak nevím na co se ptáš, prosím upřesni svou otázku.
    Bohužel, nerozumím řeči tvého kmene ;):p

Honzulka05 a satelit tohle ocenili.
  14. Zorka341

Hraji také akci Velká honička. Ta od dneška nefunguje. Klepu na obrázek který jsem poznala několikrát, ale nezmizí mně. Dále mám předplacené všechny pomocníky(kombajn, setí, sklízení a krmení zvířat.) Nejde projet stonek. Taky teprve ode dneška. Musím ho odklepávat ručně a to trvá celou věčnost. Také ode dneška. Tak mi prosím poraďte co mám dělat aby to fungovalo. Mně to stojí Peníze Když si kupuji Pomocníky a teď to nefunguje. Děkuji za ochotu a za radu.

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zorka341
    1) - udělej Vše pro bezproblémový chod hry >>KLIK ZDE<<
    2) akce Velká honička - někdy se musí kliknout opravdu přesně a také je potřeba vědět jak je přesně obrázek pojmenován např konvice a konvice na kávu - jsou 2 rozdílné obrázky
    3) Kombajn - pokud kupuješ měsíční pomocníky tak tam sice je pomocník pro magický stonek, ale časem se stane, že ten dojde zatím co ostatní pomocníky dostáváš z KŠ beden. Proto se může stát, že mezi časovou dotací pomocníků může být rapidní rozdíl

Přeji hezký den a fajn hru

16. Zorka341

Ahoj, Klikla jsem tam kam jste mi to doporučil. Četla jsem to mnohokrát. Jsem vyloženě technický antitalent. Neporozuměla jsem ani slovo. Prohlížela jsem si i obrázky jak je to popsané. Co neumím pojmenovat a nerozumím tomu tak tomu říkám 0 bodů. Tak právě tam teď jsem. U nás v domě (v reálném životě) žijí rodiče mladého pána který by tomu rozuměl, ale bohužel k rodičům jezdí velmi málo. Musím tedy počkat až přijede . Vždycky mi pomohl. Moc děkuji za vaši snahu mně pomoci.

17. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím Tě danda-vnovis, dík za odpověď. Je mi líto, že se potýkáte s tolika problémy. Možná by se tedy RT měl zamyslet nad celou hrou. Je málo lidí, kteří začínají hrát od začátku a proto i málo zájemců o moderování. Spoustou akcí se hra nestává zajímavější. Odměny jsou podle mě chudé, počínaje kolem štěstí, a pokračovat bych mohla třeba požadavky na postup do dalšího levlu - jak počtem vypěstovaných plodin, tak délkou na jejich sklizeň a opět odměna. Já už hraji hezky dlouho, ale už mě to začíná unavovat. Tak vás začínám chápat a držím palce. Měj se.

18. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

prosím kde mám sehnat papričky monzono žluté já sem swi toho nevšimla v ukolu a dala sem je všechny tedka nemůžu sázet děkují za odpověd

19. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

gorilka
    mělo by se ti objevit 5 kusů během následujících 5 hodin (většinou podstatně dřív)

20. pezt

Ahoj gorilka0081941

Paprička manzano ti naskočí asi po 5 hodinách 5 kusů, jak píše mariejosefa, bývá to i dříve

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.