Určeno k archivaci - všeob. dotazy 7/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -olinka2-, 6/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Ahoj
    Zjistil jsem že mam upgrade a potřeboval bych poradit kde získat ty základní věci na které by šli použít ty upgrady
    Jde o :
    komorní závěs
    bambusová chýše
    rybí fontánka
    Děkuji za odpověď

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj renegaderro

Komorní závěs slouží k upgradu dekorací Základní komora, nebo dalších jejich upgradů.
    Bambusová chýše se ti vylíhne z Pandího vajíčka. To si můžeš aktivovat ve Starověkém opičím chrámu za Zlaté banány ve 4 chrámové místnosti, Socha zvířátky Pandy.
    Po vylíhnutí budeš moci použít upgrady.
    Rybí fontánka I jsme dostali při startu akce Letní rybářská bonanza.

Fajn hru pezt

3. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj, mám dotaz, koupila jsem mód dovolená za 20 fl ...kde ho najdu? Je někde nějaká ikona? Nebo je automaticky připsaná a co to vše obsahuje ten mód, nenašla jsem k tomuto tématu žádné psaní. Moc děkuji za odpověď ;)

4. pezt

Ahoj 14087

Mód dovolené koupený ve farmářském obchodě se aktivuje hned.
    Moc zásadních věcí mód dovolené neobsahuje vše potřebné se dočteš v tomto vlákně Mód dovolené

Fajn hru pezt

5. 14087

14087 Dozorce fóra

Děkuji :)

6. pezt

7. KraskaNejkrasnejsi

KraskaNejkrasnejsi Zelenáč fóra

Ahojky, prosím o radu jak změním ceny prodávaného produktu. Chci prodat hnůj, ale nemohu jej prodat za vyšší cenu, než jaká mi vyskakuje. Jde to nějak upravit a jak dochází ke stanovení. Já si myslela, že záleží na prodávajících a kupujících. Děkuji za odpověď

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

KraskaNejkrasnejsi, už v pátek bylo vydáno oznámení o problému na trhu, klik tady... já třeba nejdřív hledám a teprve potom, když nic nenajdu, se ptám. Moderátoři toho mají i tak moc na starosti...

Naposledy upraveno: 13/7/19
  9. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím sopti, teď už jsem v důchodu, je mi 63 let a farmu mám jako zábavu, ale když jsem pracovala, tak vždycky s plným nasazením. Ono když Tě něco nebaví, tak je lepší s tím SEKNOUT. Nemá cenu se vymlouvat na dobrovolnost a šizení vlastní rodiny, protože jestli Tě dobře chápu, tak Ti angličtina problém nedělá. Ono jde asi o to MOHLA. Ti, kteří dělali stejnou činnost před Tebou byli ve stejné pozici jako Ty. Jestli jsem se Tě nějak dotkla, tak věř, že jsem to neměla v úmyslu. Nejde mi ani tak o formu jakou je Tvůj příspěvek prezentován, ale mrzí mě, že v Česku nepoužíváme češtinu.

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj KraskaNejkrasnejsi - je to tak jak píše Y_n_O - momentálně je problém s dynamičností trhu. Je to nahlášeno a řeší se to.

Přeji fajn hru

11. JessicaGold

JessicaGold Pisálek fóra

Chcem sa opýtať, ako môžem získať Karmínovookú lianu.

12. Farmářka_X

Ahoj JessicaGold - Karmínovookú lianu >>KLIK ZDE<< je možno získat z akce Záhadné desivé stromy a popřípadě v akci Strombola. Od lvl 119 jej můžeš získat i v úkolu Mestské záhradníctvo

Přeji fajn hru

13. KraskaNejkrasnejsi

KraskaNejkrasnejsi Zelenáč fóra

Děkuji za vysvětlení, já jsem se to snažila najít, ale přiznávám, že by se mohlo jednat o chybu mně nenapadlo, spíš jsem myslela, že hledám špatně.

14. Farmářka_X

KraskaNejkrasnejsi - není za co

Přeji hezký den a fajn hru

15. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Chci postavit strašidelnou výrobnu, vím kde získat plány, ale kde vzít budovu? Nějak se už ve všem ztrácím, díky za odpověď.

16. Farmářka_X

Ahoj pavelkohl- tvůj dotaz je lehce zavádějící. Pokud máš na mysli třeba strašidelnou výrobnu mléka a pod. tak ty pořídíš v Jackově obchodě. Pokud máš na mysli Děsivý zvěřinec tak ten získáš splněním úkolu Děsivý zvěřinec >>KLIK ZDE<< tam získáš jak plány na rozšíření tak i 2x budovu (toto je jediná výjimka u těchto úkolů)

Přeji fajn hru

17. Dandulina8080

Dandulina8080 Zelenáč fóra

ahoj, chtěla bych se zeptat, jak můžu získat Sarkofágový strom. Díky za odpověď

18. Farmářka_X

19. Dandulina8080

Dandulina8080 Zelenáč fóra

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Farmářka_X
    **odstraněná citace**

Farmářka_X

Děkuju moc, jediné, co jsem mohla využít byl úkol Městské zahradničení, strom už mám, díky, díky, díky

Naposledy upraveno moderátorem: 14/7/19
  20. Farmářka_X

Dandulina8080 - není za co

PS: necituj prosím příspěvek pod který píšeš. Pokud použiješ funkci odpovědět - citaci vymaž. Nejlépe je začít v novém příspěvku a dotyčného oslovit

Přeji fajn hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.