Určeno k archivaci - všeob. dotazy 7/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -olinka2-, 6/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. spuntka

spuntka Magnát fóra

**** Odstraněna zbytečná citace ****

Postavíš si jí ve městě v dílně.

Naposledy upraveno moderátorem: 7/7/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj HanaPlattner

Továrnu na klapky na uši postavíš v dílně ve městě, hledej ikonu zvířete koala, protože tato výrobna přísluší zvířeti koala.

Fajn hru pezt

3. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

už je mi to malinko trapném ale už zase nevím kde sehnat bambusovou chýši, v družstvu - odměna za úkol je upgrade této chýše a teď jdu na to Pandovo vajíčko -odemkla jsem ale dál uvidím co s ním asi vysedět,děkuji každému,kdo mi to ojasní

4. pezt

Ahoj evicka435

Pandí vajíčko posadíš na plochu tam kde jde umístit. Po vylíhnutí, tedy po 168 hodinách, nebo při dokončení za floreny s toho bude Bambusová chýše, kterou budeš moci upgradovat, těmito upgrady, které získáš jako odměnu v úkole.

Fajn hru pezt

5. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahoj chtěl jsem se zeptat,dostal jsem Bambusovou chýši upgrade,kde seženu základ?děkuji

6. pezt

Ahoj barney75

Kdyby jsi si přečetl mou odpovědět o post výše. Tak by jsi to zjistil.
    Nicméně ještě jednou, Nejprve si aktivuj sochu ve Starověkém opičím chrámu. Socha zvířátka pandy. Získáš Pandí vajíčko, které umístiš na plochu, kde lze umístit a po vylíhnutí z něj bude Bambusová chýše, kterou můžeš upgradovat.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  7. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

moc děkuji,nenapadlo mě,že z pandího vejce se vylíhne bambuschýše….chybí mi fantazie a čas na pečlivé čtení,jsem holt hodně vytížená farmářka,díky petz

8. pezt

Ahoj evicka435

Není zač:), hlavně že už je vše jasné ;)

9. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

ahojky, získala jsem upgrade na Bambusovou chýši ale nikde jí nemám, může mi někdo poradit, kde se dá nebo dala získat ? děkuji :)

10. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, prosím o radu. Měla jsem na farmě továrnu,kam se přidávaly upgrady.Nejspíš jsem ji omylem odstranila,ale ted nevím,kde ji najdu?:(

11. pezt

Ahoj 3eXtreme3

Bambusová chýše se ti vylíhne z Pandího vajíčka. To si můžeš aktivovat ve Starověkém opičím chrámu za Zlaté banány ve 4 chrámové místnosti, Socha zvířátky Pandy.
    Po vylíhnutí budeš moci použít upgrady.

Fajn hru pezt

12. pezt

Ahoj jana.zape

Když ji nemáš nikde na ploše ani na hřišti pro mazlíčky, nejspíše bude v inventáři.
    Nejlepší je používat pro hledání vyhledávač.

Fajn hru pezt

13. sarag68

sarag68 Pisálek fóra

dotaz jak si koupím produkty které dají do prodeje moji sousedé jsem nová a nevím jak na to moc děkuji za odpověď

14. pezt

Ahoj sarag68

Takovéto nabídky koupíš jen tehdy pokud mají farmy stejný trh. Při registraci je každému hernímu účtu přiřazen určitý trh, protože nelze spojit všechny herní účty do jedno společného trhu.
    Zjištění trhu lze provést pomocí pomůcky, kterou vytvořili sami hráči a to tím, že tam zadáš svoje ID
    > zde klikněte a zadejte své ID <

Fajn hru pezt

15. xanda1975

xanda1975 Pisálek fóra

ahoj nejde mi vyzvednout darky,,,lehátko,,nejde to děkuji

16. pezt

Ahoj xanda1975

Co znamená, že to nejde ?
    Dnes se otevírá lehátko č. 12 a tam je 2x bedna s podivuhodnostmi.
    Lehátka od č. 13 se otevírají vždy v příslušný den. Dřívější lehátka pokud nemáš otevřená tak můžeš dokoupit pouze za floreny.

Restartuj hru, tím že zavřeš celý prohlížeč, a zkus to znovu.

Fajn hru pezt

17. pazourek47

pazourek47 Pisálek fóra

Otevřela jsem sochu vážky a nemám ji

18. -elefant-

-elefant- Pisálek fóra

• Používání více identit na fóru, je zakázáno, pezt
    nejde opět otevřít lehátko,neni tu,vnoučata mi volají děkují

19. pezt

Ahoj pazourek47

Aktivací sochy vážky, umožňuje jejich chov.
    Doporučuji restartovat hru, tím že zavřeš celý prohlížeč.
    Potom běž do farmářského obchodu, přes ikonu červeného košíku v levé liště na bahamaramě a tam najdi pomocí vyhledávače Jezírko pro vážky, které si koupíš a poté jej budeš moci položit na plochu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj -elefant- alias xanda1975

Chtěl bych upozornit, že na našem fóru je zakázáno vystupovat s více identitami, bude toto patřičně odměněno, doporučuji si přečíst Pravidla fóra
    Odpověď jsi dostala v minulém mém postu, o dva příspěvky výše, stačí tedy si odpověď přečíst.

Fajn hru pezt

20. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, toto je dotaz pro sopti. Nechápu, proč se od května změnila grafika na kalendář (to by se ještě dalo). Po starém způsobu jsme nemuseli přecházet do jiného okna, pak už museli a nyní v červenci už budeme muset používat slovníky (teda ti, kteří nevládnou cizím jazykem), abychom si mohli přečíst co nás vlastně čeká. Je mi proti srsti, že v Čechách už neumíme používat rodný jazyk. Je to ostuda.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.