Určeno k archivaci - všeob. dotazy 7/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -olinka2-, 6/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O - bonus platí i pro měsíční svět v tom nikdo neklame, to že měsíční svět není otevřen je už jiná pohádka, se kterou tu opravdu nic neuděláme

Přeji fajn hru

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Avizovat v nabídce okamžitý bonus pro něco, co otevřu někdy příště, klamavá reklama je. Ale děkuji za ověření.

Honzulka05 a Iwuska tohle ocenili.
  3. Farmářka_X

[​IMG] Y_n_O - ověřeno dle údajů z banky je bonus aktivní ihned po nákupu
    Přeji fajn hru

EDIT: mimochodem - Stašidelný dům patří do měsíčního světa ;)

4. Y_n_O

Jupíjahéj, alespoň jedna plocha spadá do nabídky :) Děkuji za snahu, třeba to kupujícím pomůže.

5. Farmářka_X

Y_n_O - není za co - myslím, že z měsíčního světa jde především o Strašidelný dům - z ostatních ploch by těch BZ až tolik nebylo

Přeji prima hru

6. Y_n_O

Farmářka_X: kdyby byla akce a využilo se nabízených 168 hodin, bylo by. Každý bodík navíc se počítá.

7. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Stále mi to píše "něco v prohlížeči musí být aktulizovano" máte někdo podobnou chybu.
    Takže je asi nebezpečné kliknout na povolit a hrát normální hru?

8. Farmářka_X

Adamos00 - bohužel tady nejsme věštci a netušíme co se ti kde objevuje - musíš být konkrétní - dát screen nebo přesně popsat hlášku, která ti vyskakuje

Přeji fajn hru

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  9. hubas1

hubas1 Rádoby autor

Prosím,kde seženu dekorace Nadpřirozená dodávka,To je jeskynní trol,Skákající pavouk a Mocný portrét.
    Moc děkuji za odpověd.

10. Farmářka_X

Ahoj hubas1 - všechny tyto dekorace jsou k dispozici při děsivce v Jackově obchodě >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

11. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, RT by měl upravit kolo štěstí, při plnění BZ několik miliard je na vytočení BZ 6 240 pro vyšší level výsměch , nemyslíte? Mají v plánu výhry pro vyšší levely upravovat? Díky Jana

12. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Neukazuje se mě počet BZ,kolik mě zbývá do konce splnění levlu.Jinak počet hvězdiček,florenů,banánů mě ukazuje.V Nastavení to mám zapnuté. Děkuji za radu

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana.zape

Bohužel odměny jsou na kole nastaveny takto jak jsou i přes reportování to RT nemění, myslím než BZ jsou tam daleko horší odměny.

Fajn hru pezt

14. pezt

Ahoj jana151049

Zřejmě máš na mysli, že se ti neobjevuje tooltip po najetí myši na lištu u ukazatele BZ.

Nebo konkrétně upřesni co se ti neukazuje.
    A prosím uveď jaký používáš prohlížeč a operační systém tvého PC.

Iwuska a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Jo je to tootip,používám Firefox,Windous 10

16. pezt

jana151049

Četl jsem že ti kolegyně radila zapnout zobrazování nápovědy. Když přejdeš do nastavení tak je to zapnuté nebo to musíš zapínat ?
    Můžeš vyzkoušet jiný prohlížeč, jestli to tam funguje stejně nebo se to tam objevuje ?
    Jinak bych doporučil pročistit prohlížeč a také data flash playeru přes webové rozhraní, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry

17. jana151049

jana151049 Veterán fóra

nastavení je zapnuté.Já to neumím dát jiný prohlížeč a co pak s tím a nebo ho pročistit.To je pro mě velká neznámá.Jsem amatér bez školení na počítači,takže ukazatel asi oželím. Díky za rady

18. pezt

jana151049

Pokud máš Windows 10 máš tam určitě prohlížeč Edge, tam by jsi to mohla vyzkoušet. A čištění není žádná věda v návodu, na který jsem tě odkazoval, je obrázkový návod, takže myslím, že to problém nebude. Nebo můžeš poprosit někoho zběhlejšího v této oblasti.

Fajn hru pezt

19. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

dobrý velice noční čas, obracím se na vás s prosbou, odpoledne jsem si koupila dva malé košíčky na dnešní soutěž ale nedostala jsem nic ,obrátila jsem se na podporu ale ta na mě asi zapomněla a já přišla o peníze které do této hry dávám ze svého důchodu nemůžete pomoci Vy přeji dobrou noc

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj JarkaBurka02 - kolegyně z podpory ti vzkazuje, že na tvůj tiket reagovala, ale ty už jsi neposlala potřebné informace zpátky, které po tobě chtěla doplnit. Bohužel tady na fóru problémy s platbou nevyřešíme - to musíš opravdu pouze a jen s podporou.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.