Určeno k archivaci - všeob. dotazy 7/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -olinka2-, 6/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

U připojení internetu jsou čísla a písmena pod kterými teď jedu a souhlasím s nimi.. Dnes se tam ještě objevilo neznámá síť. Řádek pod tím je doslovně napsáno: Připojení k internetu není k dispozici. Doufám tedy že to znamená, že ta neznámá síť se mi tam nedostala. Je to tak? Moc děkuji za odpověď.

Naposledy upraveno: 22/7/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zorka341

Zařízení je připojeno kabelem k internetu, nebo se používá Wifi ?
    Neznámá síť je prostě nenakonfigurované připojení, pokud si nyní připojena k nějaké síti, která ti funguje tak je vše v pořádku.

3. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Koupil sem si několik stovek florenů za 300 Kč zaplatil paysafecard v ceně 10euro mám kamaráda na slovensku co má na psc slevu tak mi poslal kod, kod byl správný ale floreny nepřičetlo. co dělat?

4. Zorka341

K ingernetu jsem připojena kabelem. Já Wifi nepoužívám. Děkuji za radu.

5. pezt

Ahoj Adamos00

Jelikož nelze zaplatit slovenskou paysafecard v česku, tak platba nemohla proběhnout. Tak mu kód zase pošli zpět.

Fajn hru pezt

Honzulka05, jesterka74 a anickamalirka tohle ocenili.
  6. pezt

Zorka341

Tak používáš nějakou síť tak ji používej jako doposud, netřeba si připojovat k nenakonfigurované síti.
    Nejlepší by bylo smazat všechny sítě a nakonfigurovat jen jednu a nevytvářet zbytečně další. Ale to chce někoho technicky zdatného.
    Další rozebírání problému zde nemá smysl.

Fajn hru pezt

7. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Mě se transformovaly z eur na koruny.

8. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Ctěl bych si koupit farmu protože bych chtěl víc než jednu, ale je to legální?

9. pezt

Adamos00

Tak ptal jsem Optima Prima a bohužel nic transformovat nelze, je potřeba si koupit Paysafecard v česku.

10. pezt

Adamos00

Kupování a prodej farem je porušení VOP.
    Založit si můžeš herních účtů kolik chceš, trestné to není, samozřejmě v rámci VOP.

11. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

a pokud si účet koupím tak za to můžu jít do vězení?

12. pezt

Adamos00

Trvalá blokace, všech tvých herních účtů a i těch co si v budoucnu budeš chtít založit

13. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Dobře, ale vězení mi nehrozí?

14. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Omlouvám se,když to tak čtu,nabízí se mi otázka: (nikoli koupě herního účtu za peníze,když si můžeme založit sami další ),ale jestli není proti pravidům,přenechání účtu,pokud někdo přestane hrát ???
    Ani nevím,proč mě tohle napadlo,ačkoli bych účet nikdy nikomu nedala,nikdy nevím,kdy se budu chtít vrátit,vím o čem mluvím,měla jsem 2 roky pauzu.

15. pezt

Adamos00

Škoda, ale nehrozí :p

Další konverzaci na toto téma již budu považovat za porušení pravidel, tudíž bude následovat trest.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj jesterka74

Jakákoliv obdobná manipulace s herním účtem je proti VOP.

Téma zamykám

16. Zorka341

>Já mám 5 farem, a používám jen jednu síť pro všechny farmy. Teď už se tam neobjevuje neznámá síť. Moc děkuji za vysvětlení.

17. pezt

Zorka341

Není zač ;), hlavně když všechno funguje :)

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám dotaz k balíčkům na zvýšení lvl. Já to sice kupovat nebudu, ale zvědavost mi nedá. V nabídce se píše, že bonus navýšení procent účinkuje i v Měsíčním světě. Protože teď není v plánu otevření bubu světa, ta procenta jsou formou bonusu, který si spustím, kdy chci? A do jakého slotu půjde umístit? Nebo je to bonus mimo sloty jako jsou třeba stonkové nebo od mazlíků? Nebo se spustí hned po zakoupení a tudíž je pro bubu svět, který v průběhu 7-9 následujících dnů nebude otevřený, na nic? Děkuji za odpověď, tohle jsem totiž nikde nevyčetla.

EDIT: mít ta procenta ze tří nebo pěti ploch je docela rozdíl...

Naposledy upraveno: 23/7/19
  19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Farmářka_X: Děkuji, počkám; ale v tom případě je info o účinku pro Měsíční svět klamavá reklama a naši majitelé by měli dostat ťafku 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.