Určeno k archivaci - všeob. dotazy 6/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem vlasta.123, 31/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj leonka41 alias 1josef1 alias gorilka0081941

Předně bych chtěl napsat, že zde na našem fóru je dovoleno vystupovat pouze s jednou identitou. Doporučuji nastudovat pravidla fóra.

Bohužel v tuto chvíli nevíme jestli půjdou měnit a kdy to bude umožněno, většinou se tak děje 4 měsíce od uvedení dohry, ale jistota to není, vše záleží na RT.

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Farmerama na mobilu přes android hrát nejde pls ? Myslím,že ne,ale chci ujištění,děkuji

3. pezt

Ahoj jesterka74

Ano hra Farmerama lze hrát na zařízeních se systémem Android. Nicméně oficiálně podpora pro tento systém není a vše nemusí fungovat tak jak si zvyklá na PC/NTB s Windows nebo jiným systémem.
    Jen je potřeba k tomu mít ten správný prohlížeč, protože v běžných to nelze, kvůli absenci flash playeru.
    Je potřeba mít tedy prohlížeče, které mají flash player integrovaný.
    Osobně bych doporučil prohlížeč Puffin.
    Vše o tom najdeš v tomto vlákně Jak spustit hru na OS Android

Fajn hru pezt

4. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

pezt - díky moc za info,prohlížeč Puffin náhodou mám v telefonu ,třeba někdy zkusím a doufám,že bude hra propojená mezi těmito dvěma zařízeními,aby se vše ukládalo a pod.Jen jsem si říkala,že by se u Renza klikaly líp balónky v minihře na dotek.displeji,než mou pomalejší myší :)

5. pezt

jesterka74

Otevíráš stejnou hru, vše co uděláš na telefonu je stejné jako by jsi to udělal na PC/NTB.
    A Renzovy hry jsem na telefonu nezkoušel, ale pokud nemáš nějaký našlapaný (výkonný) telefon, pochybuji že to půjde.

6. akyraa

akyraa Aktivní autor

petz, to je pravda, ale solární elektrárnu sklízím jen jednou do dne a mloky minimálně 2x. pokusím se elektrárnu uklidit a pak ohlásím jestli mi přibyli:)

7. pezt

akyraa

Bohužel já na tvou farmu nevidím co kolikrát sklízíš, a ani nevím kolik máš chlévů Oranžového mloka a kolik výroben Solární elektrárna.
    Je jasné, že je potřeba na nakrmení 1 výrobny, 2 mloky, takže si to spočítej, kolik čeho sklízíš. Můžeš třeba na chvíli Solární elektrárnu zbourat a nechat si pouze mloky a kontrolovat jestli přibývají.
    Pokud máš nějaké nejasnosti, můžeš kontaktovat herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu

8. chladovka

chladovka Pisálek fóra

Ahoj, bohužel zakládní Dom na stromě nemohu najít, taky mám několik upradů, ale základ nemám. A v těch farmářských potřebách v sezonním zboží není... :(

Ještě prosím o radu, jak s magickým stonkem. Nemůžu přijít na to, jak se tam vlastně orientovat a co s tím dělat.. Poprvé se mi teď v akci Tajemné bylinky podařilo dostat část stonku či jak se to jmenuje a nikde ho nemůžu najít. Ani v inventáři, ani na tom magickém stonku.. Nic se tam ani nedá koupit za floreny, buď je tam vše podšedivělé nebo prázdné... :(

Naposledy upraveno moderátorem: 17/6/19
  9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

chladovka - dekorace Dům na stromě se dal zakoupit naposledy 13.6.2019 - viz info ZDE (na zelené klikni). Vše ohledně nebe najdeš v našem FAQ - ZDE (zase na zelené klikni)

Příště když něco dopisuješ, tak použij tlačítko upravit a nepiš nový příspěvek (2 příspěvky hned za sebou jsou porušením pravidel našeho fóra)

10. vesela78

vesela78 Zelenáč fóra

Ahoj chtěla bych poradit jak mám aktivovat divokou louku. Mám o něco vice sousedu než dvanáct a nejde mi to stále aktivovat. Dekují

11. sopti

Ahoj vesela78, je potřeba mít všechny sousedy (neplést si s přáteli) potvrzené. Nestačí mít jen poslané pozvánky. Pokud máš nějaké nejasnosti na herním účtu, kontaktuj herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu

12. ivca1101

ivca1101 Pisálek fóra

Prosím poradí mě někdo kde v inventáři najdu z bedny to svingující prasátko?Děkuji

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ivca1101 - dekoraci se swingujícím prasátkem najdeš v inventáři mezi dekoracemi. Zkus v záložkách zakliknout všechno a do vyhledávacího pole napiš část názvu

Přeji hezký den a fajn hru

14. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahojky.... prosím,kde zjistím datum kdy jsem začala hrát farmeramu? Díky.

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  15. sopti

jana.zape - tuto informaci zjistíš pouze z registračního emailu, pokud sis jej už nesmazala.

EDIT: přibližné datum se pak dá ještě zjistit podle nálepky Tvoje farma - nálepka.

16. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

sopti .... děkuju za radu, už jsem to našla :) a zrovna zítra mám výročí 9 let hry :) , to by chtělo oslavit :)

Honzulka05 a Laca-25 tohle ocenili.
  17. sopti

18. kocourek49

kocourek49 Pisálek fóra

Pro Farmářka Xtak už sem delfíny našel soused mi poradil ,ještě je koupit v baha obchodě a vyšlo to. I tak Ti děkuji kocourek49

19. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

Dobrý večer.koupila jsem v chrámu domácího lenochoda....kde ho najdu?děkuji

20. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

mám dotaz dá se koupit stonek hrají tajemství bylinek 1 stonek už mám a chci i ten 2duhy ale už to nestíhám díky za odpověd

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.