Určeno k archivaci - všeob. dotazy 6/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem vlasta.123, 31/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babina1957

Dekorace Dům na stromě je ve farmářském obchodě dostupná normálně neobjeví se ve výprodejové sekci.
    Stačí tedy najet v obchodě na farmářské potřeby, záložka sezonní zboží, nebo použít funkci vyhledávání.
    Prodej dekorace Dům na stromě skončí s výprodejovou akcí, to je tam psáno.

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. babi1956

babi1956 Zelenáč fóra

• Používání více identit je zakázáno, pezt
    Ještě jednou dobrý večer, tak jsem prohledala celý farmářský obchod dle vaší rady, ale ani na této farmě, ani na babina1957 dům na stromě v obchodě nemám. Hledala jsem v obchodě na náměstí - budova nad dílnou- i na farmě - symbol nákupního košíku. Prosím, poraďte, kde dělám chybu?

3. pezt

Ahoj babi1956 alias babina1957

Předně bych chtěl upozornit na to, že na našem fóru je zakázáno vystupovat pod více identitami.
    K tvému problému
    Kliknu na ikonu červeného košíku - dále ikonu kombajnu

Po otevření obchodu, klikneš na záložku, sezónní zboží a tam je potřeba najít dekoraci Dům na stromě a také jsou tam k dispozici upgrady

Pokud tam dekoraci nemáš, s největší pravděpodobností máš dekoraci koupenou, je třeba ji hledat v inventáři mezi dekoracemi, nebo někde na ploše.
    Pokud máš nějaké pochybnosti, můžeš kontaktovat herní podporu Jak kontaktovat herní podporu

4. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, je nám vůbec k něčemu pletařská dílna? Dají se někde prodávat svetry? Děkuji za odpověď

5. pezt

Ahoj Zuzka43

V tuto chvíli můžeš Vlněný svetr střádat do zásoby a nebo jej můžeš prodávat na trhu.

Fajn hru pezt

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, někam jsem strčila bonusovou dekoraci na zvýšení BZ,nemůžu jej najít. Vylétne vždyky červený dráček a lítá nad plochou.
    Nevím jestli to vysvětluji srozumitelně:oops:

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143 - podle toho jak popisuješ tak se jedná o Domácí dráček >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jo to je on. Díky, snad jej najdu. Dávala jsem do vyhledávače všechny dráčky na které jsem si vzpomenula ale Domácí mě nenapadnul-stejně ho nemůžu najít-;)
    Už ho mám, strčila jsem jej na hřiště pro mazlíky-nevím proč-
    DĚKUJI:p;):D

9. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - není za co. Důležité je, že se dráček našel ;)

Přeji hezký den a fajn hru

10. vostrouch

vostrouch Zelenáč fóra

Zdravím , nějak jsem nepochopila k čemu je HŘIŠTĚ PRO MAZLÍČKY. Nic tam nejde , sázení , zvířata a jen vybrané dárky :mad::mad::cry::cry:

11. pezt

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  12. nahur42

nahur42 Pisálek fóra

potrebuje nekdo lami vybeh, odpovedi posilejte holubem, nahur42

13. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

ahoj chci se optat mám 4 chlívky lami kdybych je chtěla darovat dostane to farmář při obchodovaní a darovaní díky za informaci gorilka

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

gorilka0081941 pokud má farmář level 30 a výše, tak dostane. Záleží ale kdy RT tuto stáj uvolní při darování (ne dříve jak 4 měsíce po zavedení do hry).Nebude lepší, když si hráč tuto stáj koupí v obchodě?

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  15. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Dobrý den, daji se koupit noční můra věž, datlí hnízdo a vraní strom? Děkuji za odpověď.

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Dorča34 - něco z tebou zmiňovaných mazlíků se dá momentálně zakoupit v Rama obchodě za farmářské mince. Zkus kouknout.

nahur42 - zde jsi v pokládání dotazů ke hře. Tvůj příspěvek sice dotaz obsahoval, ale v úplně špatném vlákně a navíc mimo OaD se nabídky na výměny nezadávají.

17. leonka41

leonka41 Rádoby autor

• Používání více identit, pezt
    ahoj chci se zeptat mám stromky prahistoricky dále jasan tulipanovník da se darovat v akci obchoduj a daruj poslat díky za odpověd leonka

18. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

• Používání více identit, pezt
    rád se zučasnují v akci obchoduj a daruj chtěl bych se zeptat jestli když bych darovak některý stromky jako jsou americky topol tulipánovník prehistoricka jedle jasan dvouslivák ježaty modoul sigillaria jestli to pujde tyto stromky darovat díky za odpověd

19. akyraa

akyraa Aktivní autor

mohla bych se zeptat? ve stodole se mi neukládají oranžový mloci, u všeho ostatního to jde normálně. měla jsem ve stodole 4 a ted jsem sklidila dva a ti dva se mi neukázali, co s tím?

20. pezt

Ahoj akyraa

Jeden důvod, proč ti oranžoví mloci nepřibývají ve stodole je ten, že někde na ploše nebo ve Výrobně máš výrobnu Solární elektrárna, která potřebuje krom krmiva také 2 oranžové mloky.

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.