Určeno k archivaci - všeob. dotazy 6/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem vlasta.123, 31/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jesterka74 - pokud máš JC v runě tak to je jako by jsi měla na každé ploše 1 JC. Pokud máš ještě další JC je výhodnější je při každé sklizni všechny stěhovat z plochy na plochu a aktualizovat F5.

Příklad:
    1 JC jednoho máš v runě. Na hlavní louku dáš 3 JC tak to je 3x 5% = 15% + 5% z runy je 20% - pouze na hlavní.
    Pokud na mýtině budeš mít jen 2 JC tak 2 x 5% + 5%z runy =15 % jen na mýtině
    ALE
    pokud JC spojíš a budeš stěhovat všechny tak na hlavní plochu postavíš 5 JC 5 x 5% + 5% z runy = 30% na hlavní ploše pak zbouráš přestěhuješ všechny na mýtinu tak tam po aktualizaci F5 opět získáš 30% a takhle to zopakuješ na všech plochách.

Přeji fajn hru

Honzulka05 a jesterka74 tohle ocenili.
  2. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Farmářka_X ,moc děkuju za výstižné vysvětlení ,přeji pěkný večer

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Farmářka_X

jesterka74 - není za co ;)

Přeji prima hru

4. Vendy7676

Vendy7676 Pisálek fóra

Co se umístuje na hřiště pro mazlíčky

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Vendy7676, odpověděla jsem ti už u prvního dotazu ohledně Hřiště pro mazlíky ZDE (na zelené klikni)

6. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahojky sopti prosím tě poraď mi nějakou záhadou se mi ztratili dva chlívky varana smaragdovýho nikde ho nemůžu najít přestože napěstováno mám 111 kusů psala jsem včera večer na podporu žádost byla přijata ale protože jsme zjistila že jsem omylem napsal a že mám kusů přes 5000 tak jsem psala znovu omluvu překoukla jsem se na protihodnotu . ale ještě mi neodepsali tak nevím mám-li psát znovu nebo čekat proto se tě ptám. děkuji .

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babicka38

Sice nejsem sopti, ale zkusím ti poradit já.
    Obydlí pro varana smaragdového musíš hledat na plochách bahamaramy a také zkontroluj Zvěřince jestli chlévy nemáš umístěné tam.
    Na podpoře jsou také jen lidé a snaží se vyřešit problém v co nejkratším čase, jak je to jen možné. Tak je potřeba vyčkat a také třeba zkontrolovat složku spam v emailu, jestli tam náhodou odpověď nespadla.

Fajn hru pezt

dingičko a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. babicka38

babicka38 Magnát fóra

pezt moc děkuji za radu už jsem ho našla byl na křišťálovém ostrově mezi jeřáby i když jsem tam hledala několikrát zelená barva mě nějak spletla tak se moc omlouvám a na podporu jsem napsala taky omluvu tak snad nebudu bita. holt stará baba dělá někdy maléry. tak ještě jednou promiň.díky

Honzulka05 a 19maja71 tohle ocenili.
  9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babicka38

No vidíš to :), není zač ;)
    Stát se muže všechno:)

10. sopti

ahoj babicka38,
    kolega ti sice už odpověděl, ale ještě jsem nechávala ověřit tvé dotazy na podpoře (pro jistotu) a kolegové mi řekli, že ti na všechny odpověděli, ale z tvé strany nepřišla žádná reakce, tak zkontroluj prosím poštu, zda ti jejich emaily nespadly do spamu (to jen abys měla pro příště jistotu, kdyby jsi s nimi potřebovala komunikovat). Jsem ráda, že se varana podařilo najít. Hezkou hru

11. Tomoe_x3

Tomoe_x3 Zelenáč fóra

Dobrý den, nejsem si jistá, jestli píšu do správné sekce, nicméně mám problém s Ostrovem pokladů na Bahamaramě - všech 5 úkolů v Družstvu mám kompletně splněných, ale pátá oblast ostrova je i přesto uzamčená. Prosím, co s tím ? Předem děkuji.

12. sopti

Tomoe_x3, zkus restartovat hru (odhlásit a přihlásit se znova) a pokud by to nepomohlo, napiš na herní podporu, tak prověří v čem je zádrhel.

13. Tomoe_x3

Tomoe_x3 Zelenáč fóra

Děkuji za rychlou odpověď , tento problém mám již delší dobu, tak zkusím napsat na podporu, ještě jednou dekuji.

14. sopti

Tomoe_x3, určitě napiš - pomůžou ti, ať máš více místa na dekorace ;)

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nazdárek. Mohl by někdo prověřit systém prodeje / nabídek na tržnici ? Nemohu zadat nabídku protože mi to neustále píše tohle :
    https://imgur.com/a/ihv0INz
    Zadám nabídku 5 kusů a nejde to. Už jsem zkoušel nabídnout 1 kus v 1 nabídce a pořád vyskakuje tohle.
    Ať zadám jakoukoliv nabídku, vyskočí mi tohle. Přitom na trhu vidím nabídky po více kusech a po více nabídkách od jednoho člověka.
    Nejde mi to u žádné nabídky na trhu.

16. sopti

Bezejmenný a neprodáváš už náhodou tuto komoditu? Zkoušel jsi nabídnout nějakou jinou? Tato hláška vyskakuje, pokud máš např. 9 nabídek slepic (ty prodáváš) a chceš jich prodat ještě 10 ;)

EDIT: Nevšimla jsem si, že ti o nejde u žádné nabídky - jdu to prověřit

EDIT1: U mě je vše v pořádku - zkus se odhlásit a znovu přihlásit a pokud bude problém i nadále trvat pisni na herní podporu - oni prověří co se kde stalo ;)
    Screenshot_1.png

17. jantrut

jantrut Pisálek fóra

pěkný den asi jsem si to vše dobře nepřečetla ale nevím jak získám pletařskou dílnu díky za odpověď

18. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Ahoj
    Co prosím potřebuji za stáj a výrobnu abych mohl dělat hrábě?
    Děkuji

19. Farmářka_X

Ahoj jantrut - pletařská dílna je jako odměna z probíhající akce Lamí bazar celé znění faq k akci >>KLIK ZDE<<
    Stánek s dekami:

ÚkolDodejOdměna
    1400x pampeliška1x lamí přístřešek, 2x párty lístek
    21500x pampeliška1000x level BZ, 1x lamí přístřešek
    32x lama, 100x lamí hračka1x zlatý banán, Prskotrysk
    42x lama1x pletařská dílna, 10x farmářská mince
    51x vlněný svetr, 150x lamí hračka10x Zuzino superhnojivo, 20x Zuzino ultrahnojivo
    62x vlněný svetr3x volné zatočení, 3x zlatý banán
    72x vlněný svetr, 100x lamí hračka3x hvězdička, Malující lama
    81500x pampeliška, 2x lama, 200x lamí hračka1500x level BZ, 2x bedna s nářadím XXL, 1x lamí přístřešek II: Oranžový
    92000x pampeliška, 1x vlněný svetr, 200x lamí hračka1000x Bahamarama level TBZ, 1x kupón na pomocníky (3 hod.), 1x Pletařská dílna I: Žlutá
    103500x pampeliška, 1x vlněný svetr, 200x lamí hračka5x superkrmivo, 1x Podivuhodný výběh "Puntíky", 1x pletařská dílna II: Oranžová

----------------------------------------------------------------------------------

Ahoj renegaderro - potřebuješ Továrnu na hrábě >>KLIK ZDE<<

Přeji hezký den a fajn hru

20. babina1957

babina1957 Zelenáč fóra

Dobrý den, během akce, kdy se dal získat dům na stromě za 1000000 jsem prošvihla datum, takže v Farmářském obchodě už nebyl. Teď při nabídce upgradů je napsáno, že je poslední možnost dům zakoupit, ale já ho nikde nevidím. Takže jak to je, jsem slepá já, nebo info o možnosti zakoupit základní dům na stromě je zavádějící? Děkuji za vysvětlení.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.