Určeno k archivaci - všeob. dotazy 6/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem vlasta.123, 31/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _Danyk_

_Danyk_ Pisálek fóra

Dobrý den,
    prosím o informaci, proč není možné vyměnit dekoraci "Dýňové překvapení" (stonek "Vánoce") v akci Obchodování a darování. Bude se dát ještě někdy získat? Děkuji.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj _Danyk_ - které herní prvky budou uvolněny pro OaD určuje RT. Proč některé neuvolní nám RT nesděluje a proto tuto informaci bohužel nemáme.
    Je možné, že tato dekorace může být uvolněná v nějakém výprodeji

Přeji fajn hru

3. Farmářka_X

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Šiška prehistorické jedle je jaký strom? Už to hledám hodinu. Předem děkuji za nakopnutí:oops:

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

6. Žakles1950

Žakles1950 Zelenáč fóra

prosím, proč nejde najednou sázet máčený marshmallown ? vůbec ho nemám v nabídce

7. sopti

Žakles1950, protože akční rostlina byla možná pěstovat do 3.6. do 14:00. Viz FAQ k akci.

8. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, v akci ,,vězení,, jsem udělala úkoly za které bych měla dostat 5 tajniček ,ale nikde jsem je nenašla, ani po restartování,, hledala jsem i na Baha,i když vím ,že je to akce na farmě,,kde mám ještě hledat nebo mám čekat až akce skončí??? děkuji

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys*

Ty tam někde vidíš nějaké "tajničky" ?
    Dle mého tam jsou v odměnách pouze Bedny s podivuhodnostmi a ty najdeš v inventáři mezi dekoracemi, záložka spotřební zboží.

Fajn hru pezt

10. jarka009988

jarka009988 Pisálek fóra

caute proc neni baby boom tento mesic?dik

11. sopti

jarka009988, kdy bude jaká akce rozhoduje RT, které nám to nevysvětluje. Navíc ptát se 4.6 proč tento měsíc není Baby boom mi příjde divné, jelikož do konce měsíce může BB být ještě několikrát. To že není v kalendáři na červen je z toho důvodu, že tam jsou dopředu zveřejněné termíny velkých akcí a takové ty drobné mini akce se tam objeví, až k nim výjde ofi.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  12. sasasa

sasasa Stálice fóra

dobré odpoledne - v nabídce při OD hodně shání dekorku křečí past. Vůbec se nechytám proč je o ni tak obrovský zájem. Byl by někdo tak hodný a uvedl by mě do obrazu. Díky.

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sasasa

Jelikož tato dekorace dává 200x BZ nebo TBZ dle příslušného levlu, tak dává velké množství bodů do postupu. Proto je tak vzácná.
    Pokud má někdo celé plochy těchto dekorací tak se postupuje vcelku rychle.

Fajn hru pezt

14. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Prosím o radu, J.C. má bonus: 5% šance na předměty,jen bych potřebovala vědět jestli se na jedné louce % sčítají nebo platí pouze jednou?Dále o jaké předměty se jedná?Jestli i o akční vypadávátka,nebo jen některý ?

15. Farmářka_X

Ahoj jesterka74 - JC zvyšuje šanci na vyskočení všech předmětů na ploše na které je umístěn (používá se především na padátka). JC můžeš přemísťovat i na jiné plochy, ale je nutné vždy stisknou alespoň F5, aby se načetly změny.

Přeji fajn hru

16. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Farmářka_X děkuji za info F5 ,ale potřebovala bych vědět,jestli se šance v % sčítá,pokud bych měla více J.C. na jedné louce ?Tzn.: za 2x J.C. = 10 % šance atd...Nebo platí bonus 5 % pouze 1x na každou louku ?Děkuji předem

17. Farmářka_X

jesterka74 - pokud máš více JC na louce tak se šance sčítají

Přeji fajn hru

Honzulka05 a jesterka74 tohle ocenili.
  18. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Farmářka_X,moc děkuji za info,ještě poslední dotaz prosím: pokud nemám aktivovanou runu na stromě moudrosti,platí bonus z J.C. jen na hlavní louce ? Děkuji za odpověď

19. Farmářka_X

jesterka74 - JC platí na té ploše na které je postaven. Takže pokud je postaven na mýtině platí jen na mýtině pokud jej postavíš na hlavní louku bude platit jen tam. JC uložen v runě platí na všechny plochy najednou, ale malý háček - JC z runy nelze nijak vybourat

Přeji prima hru

20. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Ajaj,tak to jsem ho neměla do stromu moudrosti asi vůbec dávat.Jestli dobře rozumím,tak runa se hodí,pokud mám třeba pouze jednoho J.C a bonus z něj se počítá na všechny plochy ?Pokud mám ovšem na každé ploše nějaké J.C tak je runa zbytečná?Ještě mě napadla jedna věc s tou aktivní runou.Možná je to nesmysl,ale pokud runa aktivuje na bonus všechny plochy,tak pokud bych měla více J.C pouze na jedné ploše,bude se stejný % bonus počítat u všech ploch ve hře pls ? Příklad: Pouze na hlavní ploše 4x J.C = 20 % šance na vypadávátka ( na ostatních plochách žádný J.C.),s runou bude ta 20% šance na všech plochách teda ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.