Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 6/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 27/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj a-lishka
    z popisu problému nějak nemohu odvodit co je za chybu. Je pravděpodobné, že se minihra zpomalila. Důvodem může být velké množství hráčů, kteří hrají minihry u Renza. Doporučuji zkontrolovat zda nemáš v prohlížeči otevřené jiné (další) webové stránky, případně ti v počítači neběží nějaké spuštěné aplikace, které zatěžují systém.
    Také lze udělat (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry" Další možností je, zkusit hrát minihry na Renzově jarmarku v jinou denní či večerní dobu.
    Přeji hodně štěstí

2. sarach

sarach Zelenáč fóra

Ahojte,keby ste mi poradili....za zlate banany som odomkla sochu... Baha zverinec a nic som nepostrehla ze by sa cosi otvorilo,alebo daka volna plocha:(:(:(

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

4. sarach

sarach Zelenáč fóra

Velmi pekne Dakujem:D:D:D

5. pezt

6. shorttynka

shorttynka Pisálek fóra

Ahoj, právě se mi po přihlášení na farmu objevilo info o výměně mých vyšlechtěných sobů na BZ a krejcary, to bylo nějak dopředu avizováno nebo je to nějaká chybka? Nic se mi k tomu nepodařilo najít. Díky předem za odpověď.

7. pezt

Ahoj shorttynka

Chyba to určitě není, pouze byli nepotřební sobi z akce Namrzlé ploutve vyměněni, protože se nedali nijak využít.
    Této vyměně předcházeli neustále dotazy proč máme tyto soby ve stodole, když nemají žádné využití.
    Teď to vypadá na opačný problém "Proč nám je vyměnili?". :)
    Takže nejedná se o chybu.

Fajn hru pezt

8. Sindy246

Sindy246 Zelenáč fóra

Zdravím,chtěla bych nahlásit problém se superkrmivem.20 florenů mě bylo odepsáno a krmivo nepřišlo.Díky za odpověď.

9. pezt

Ahoj Sindy246

Zkus hru restartovat, tedy vypnout prohlížeč a znovu spustit hru, pokud se ani tak superkrmivo nepřipíše, budeš muset kontaktovat herní podporu na prověření, Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

10. tr-1

tr-1 Pisálek fóra

Chci se zeptat jestli by nebylo mozne v Ronzo jarmarku dat medovy strom protoze v O D se da velice spatne vymenit,a ti co nehraji dlouho farmu ho velice spatne mohou ziskat. Dekuji

11. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, jsem ve 4 stupni Bahama SPA a chci si vyrobit čokoládový nápoj. Chce to po mně lahvičku. Kde ji vezmu? Děkuji za odpověď.

12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tr-1,
    co bude možné proměnit za žetony v Renzově jarmarku je zcela v kompetenci RT, ale zkusíme to reportovat.
    Hezkou hru

13. sopti

Ahoj Zuzka43,
    předpokládám, že lahvičkou myslíš Nápoj - to je maziprodukt, který lze také vyrobit ve stupni Bahami SPA. Vše o 4.stupni se dozvíš zde: Bahami SPA 4.stupeň.
    Hezkou hru

14. tr-1

tr-1 Pisálek fóra

Dekuji za odpoved.

jaroslav651980 tohle ocenil(a).
  15. sopti

16. jaroslav651980

jaroslav651980 Zelenáč fóra

Ahoj,mám dotaz ohledně dobíjení přes sms... Přemýšlel Tým Farmemrami o přijatelnějších,nebo vícero nabídek za použití SMS nákupu? Je to Můj názor a se vší úctou,nijak ve zlém..Co se týče nákupu florenů ,tak je jen jedna nabídka z mnoha a z ostatních nabídek jako jsou koše apod..není žádná,jen občas se vyskytne... Cítím z toho ..zklamaní.. Nedalo by se nějak zregulovat zvýhodňování platících jinou metodou než přes SMS ?? Používám tuto metodu vcelku často a dochází mi že " Jsme v nevýhodě ".. Farmerama mě baví,jsem rád že jsem se k ní vrátil,po dost úpravách.. Fandím Vám.. Děkuji za odpověď , přeji hezkou noc..

17. Ahoj jaroslav651980
    rozmanitost nabídek a možnosti platit za ně pomocí SMS je zcela v kompetenci Realizačního týmu hry. Ten plány do budoucnosti nezveřejňuje, takže na tvůj dotaz bohužel neznáme odpověď. Nicméně tvé přání mohu reportovat.
    Otázkou je, zda by o rozšíření nabídek a platbu za ně (pomocí SMS) byl širší zájem. Jedná se o platbu, která je - o proti jiným - dosti nevýhodná.
    Třeba by stálo za úvahu vyzkoušet a porovnat cenovou výhodnost například u platby Pay Safe Card (PSC).
    Prosím příště podobné dotazy do vlákna (klikni)-> Technické a platební dotazy"

18. topolík1971

topolík1971 Pisálek fóra

ahoj.muže mi někdo poradit jak se vyrobí trezor děkuji

19. Ahoj topolík1971
    trezor je produktem (klikni)-> Továrna na trezory (zvíře křeček) Dala se získat při akci Farmářský Expres. Produkt trezor si tamé můžeš koupit ve městě na trhu, záložka "Produkty"
    přeji prima farmaření

20. Aninne

Aninne Zelenáč fóra

Ahoj, nejde mi při šlechtění zadat opakování. Nevím, jestli došlo k nějaké inovaci nebo mám něco vypnuto, hledala jsem v nápovědě, všude a nic. I když mám spoustu superkrmiva i zvířat, musím je vkládat na šlechtění po jednom. A to mě moc nebaví. Můžete mi nějak poradit? Děkuji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.