Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 6/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 27/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj myška701

Tady na fóru toto nedokážeme prověřit kam se ti jablka ztratila.
    Pokud jsi si jistá že jsi nedělala žádné krmivo kde jsou potřeba jablka nebo nějaký řemeslný produkt (např. MJS) popřípadě neplnila nějaký úkol, tak se budeš muset obrátit na herní podporu, kde se ti jablka zatoulala. Jak kontaktovat herní podporu
    Pro jistotu bych doporučil změnu hesla u emailu, který máš přiřazen k hernímu účtu a také změnu hesla u tvého herního účtu.

Fajn hru pezt

2. -slly-

-slly- Zelenáč fóra

Dobrý den chci se zeptat kde vezmu vrtačky pro rozšíření míst zvěřince? sklízím zvěřinec a nic z něj nevypadává. Děkuji za odpověď

3. Ahoj -slly-
    vrtačky jsou velmi vzácný typ nářadí. A protože padají jen a pouze při sklizení Skladišť (Zvěřinec, Arboretum a Výrobna a jejich obdoby pro Bahamaramu je třeba pokusit se mít a provozovat co nejvíce těchto Skladišť.
    Doporučuji pročíst si pečlivě debatu (klik)-> Představujeme Skladiště a BAHA Skladiště - zvláště její počáteční příspěvky.
    Podrobný popis ve FAQ - Skladiště, Baha Skladiště
    Chce to trochu trpělivosti, přeji ti hodně štěstí.

4. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Ahoj, chtěla bych se zeptat na bednu s lesklými věcičkami. Je psaná v bednách-akce malí pomocníci 2017, tuto akci jsem dělala, řádek v nebi mám, ale žádnou bedýnku s lesklými věcičkami mi to nedává.

5. Ahoj martas1991
    bedýnku s lesklými věcičkami (případně i ostatní bedýnky) hledej v inventáři - levá lišta > ikona "vázička" > záložka "Spotřební zboží".
    Pro jednodušší vyhledávání v inventáři můžeš také použít funkci "Hledat"
    Přeji prima farmaření

6. leontynka38

leontynka38 Zelenáč fóra

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, mám úplně splněný úkol Melounové šílenství, ale na magickém stonku se mi neukázal stonek - Král laboratoře s melounovou magii. Prosím o radu jak mám postupovat. Děkuji za info Leontýnka

7. Ahoj leontynka38
    jako první krok restartuj prosím hru (vyp/zap) Po té si na Magickém stonku zvol kategorii "Vše" a použij editační políčko pro vyhledávání (viz obrázek)
    Po restartování hry by se ti měly nabídnout všechny získané dekorace - tedy i Král laboratoře. Pokud se ti při vkládání nenabídne, prohledej prosím Park, ostatní herní plochy včetně Ostrova pokladů - jestli sis dekoraci omylem neumístila na některou z nich.
    Jestliže bys dekoraci nenašla ani po restartu a pečlivém prohledání herních ploch, nezbývá než se obrátit o pomoc na herní podporu. (klik)-> "Jak kontaktovat herní podporu" Odpověď očekávej na e-mailu, který máš ke svému hernímu účtu zaregistrovaný.
    Přeji hodně štěstí.

8. verka.

verka. Zelenáč fóra

Ahoj vsem.Prosim o radu ci pomoc.....Uz treti den nemuzu posilat pratelum darky (proste tam mam prazdne policko).Muzu hrat,muzu se podivat kdo mi darek poslal,ale muzu se postavit na hlavu a darek sama neodeslu.... :) Dekuju predem za pomoc :)

9. Ahoj verka.
    bohužel nepíšeš odkud dárky posíláš. Jde to několika způsoby.
    Buď přímo z lišty sousedů - kliknutím na erb se ti nabídnou možnosti a jednou z nich je i "poslat dárek", po kliknutí na ikonku červeného balíčku se otevře okno s denními dárky pro sousedy. V tomto okně máš několik záložek s různými typy dárků.
    Produkty můžeš posílat přímo ze Zásobárny (tato možnost platí jak pro sousedy tak i pro přátele)
    A nebo můžeš využít Poštu ve městě (záložka "Přátelé", zelené tlačítko "Darovat" pod seznamem přátel.
    Doporučuji provést (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry" (vyčistit prohlížeč a přes webové rozhraní i data Flash Playera)
    Případně zkus problém popsat podrobněji a přiložit obrázek (screen)
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Vše o sousedech, posílání dárků

10. houmer71

houmer71 Zelenáč fóra

na strome moudrosti jsem odemkl arboretum kde ho najdu???

11. pezt

12. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

já měla nabídku " -72 % na koupi florenů a 72 hod.kobajn,několik růžových želé.......žel naskočily mi jen floreny . Kombajn žádný,tak se ptám ???? jak je to možné...a jak to tedy je s nabídkami a zda se jim dá věřit,děkuji za odpověď

13. Ahoj evicka435
    podle růžového želé, které obsahovala tebou popisovaná nabídka odhaduji, že šlo o balíček, který obsahoval ne kombajn, ale pomocníka pro chov. Tohoto pomocníka najdeš v chovné ohradě.
    [​IMG] je chytré si při nákupu přečíst popis toho, co kupuješ [​IMG]

Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Pomocník pro chov
    Přeji prima farmaření

14. 0kaktus0

0kaktus0 Zelenáč fóra

Ahoj všem !
    Mohla bych poprosit nejakou dobrou duši aby mi poradila kde najdu arboretum ? pave jsem si to aktivovala na strome a vubec nevim kde to ted hledat :( mooc předem dekuju za odpoved ! :)

15. pezt

16. 0kaktus0

0kaktus0 Zelenáč fóra

Mockrat dekuju za pomoc ! :) a rychlou reakci :))

17. pezt

0kaktus0

Není zač :), hlavně že se našlo ;)

18. brundík

brundík Perspektivní autor

Ahoj prosím o radu jak získám kozí a kravské mléko.

19. a-lishka

a-lishka Zelenáč fóra

ahoj mám dotaz co je to dnes s těma krtkama? Já klepu mají hvězdičky ale nepadají jako by peníze něco je v mlze ale pak se ukáže jeden peníz jak je to možné? kamarádka má to samé také vím o dvou kteří mě napsali jak mě to padá děkuji za odpověď a-lishka

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.