Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 6/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 27/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj Lucinnka19
    plodina leknín patří na Bahamaramu. Je třeba aktivace možnosti pěstování za 38 Zlatých banánů v 10. místnosti Starověkého opičího chrámu. Po aktivaci lze plodinu koupit na trhu. Pro pěstování si budeš muset koupit plodinu buď v Semenářství - levá lišta > červený nákupní košík, případně využít nákup na trhu.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Leknín
    Přeji prima farmaření

2. il.ja

il.ja Pilný autor

Chtěla bych se zeptat koupila jsem retro dekorace a nejdou mi dát do stonku

3. Ahoj il.ja
    nejdou dát do stonku... znamená to, že je nemáš v inventáři? Prosím restartuj hru (vyp/zap) a zkus dekorace do řádku (řádků) vložit znovu. Pokud jsi nákup provedla před chvílí je možné, že je systém ještě nenačetl a je proto potřeba hru restartovat.

4. zoopraha1

zoopraha1 Pisálek fóra

Také mi nejdou dát do stonku v inventáři je mám,ale čas na hraní mám 2x a mám je přeškrtnutý a když na ně kliknu ve stonku přehodí mě to na koupi dekorací

5. Ahoj zoopraha1 prosím o chvilku strpení, požádala jsem o prověření.
    Děkuji.
    EDIT: zoopraha1; il.ja
    Pokud jste zakoupili i řádek a retrodekorace nejdou ani po restartu vložit, prosím kontaktujte herní podporu. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Odpověď očekávejte na e-mailové adrese, kterou máte ke svým herním účtům registrované.
    Přeji hodně štěstí
    EDIT II. il.ja jestliže tě při umísťování dekorací přesměruje hra na nákup je zcela jisté, že jsi koupila jen dekorace, nikoliv řádek, do kterého patří. Prosím zkontroluj zda jsi opravdu koupila řádek, do kterého se snažíš vložit dekorace. Dekorace by šly do řádku vložit jedině v případě, že bys řádek měla získaný z původní akce, kde byl jako odměna.

6. zoopraha1

zoopraha1 Pisálek fóra

ano rád počkám děkuji moc

7. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

chtěla bych si koupit řádek do stonku ,,sluneční paprsek,, je tam nabídka na balíček ,to znamená ,že je to i s dekoracemi? ale to se mě zdá dosti laciné ,proto se ptám , protože zase dekorace kupovat ,to je už moc drahé,, děkuji

8. Ahoj tonys*
    Balíček obsahuje jak řadu na Magickém stonku, tak i dekorace do něj.
    Prosím nahlédni - Popis - řada (klikni)-> "Sluneční paprsek"
    Přeji fajn hru

9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj,prosím o odpověď,jsem už nějaká zmatená.Který strom na Bahamě dává list eukaliptu? Nějak to nemohu ve stromech najít.Děkuji za odpověď Lída

10. Ahoj marketka47
    eukalyptový list je plod stromu Blahovičník citroníkový.
    Popis ve FAQ - Blahovičník citroníkový
    Přeji fajn hru :)

11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

*JÁ* Děkuji moc,nenapadlo mě to:)

12. marketka47
    není zač, rádo se stalo :)

13. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

ztracená červená výrobna
    Ahoj,měla jsem červenou výrobnu skateboardů,na pěstování melounů jsem měla odstraněné všechny výrobny z plochy. Teď jsem je vracela zpět na plochu všechny v pořádku jen tahle jediná se někam vytratila a nemůžu jí nikde objevit.Prosím o radu děkuji rosik01

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj rosik01

Nejprve zkus pomocí vyhledávače v inventáři najít tuto továrnu a mít zvolenou kategorii "Všechno"

Dále zkontroluj pokud vlastníš skladiště Výrobnu, jestli náhodou tuto továrnu nemáš umístěnou tam, popřípadě někde na ploše
    Pokud ani tak nenalezneš, nezbývá než kontaktovat herní podporu, aby ti ji našla, Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

15. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Děkuji za nápovědu,hledala jsem našla jsem jen obyčejnou ta červená je prostě fuč. fajn hru

16. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, jak získat bílou nevinnost? Music box Balerína nemám. Děkuji za odpověď

17. pezt

Ahoj rosik01

Pokud jsi si jistá, že jsi ji měla, nezbývá než kontaktovat tu herní podporu

Ahoj Zorka341

Tak jsou tři možnosti, jak získat řemeslný produkt Bílá nevinnost, a to jak zmiňuješ Music box balerína, nebo si ji můžeš vyrobit ve 4. stupni květináře a nebo si ji můžeš koupit na trhu (od 40 levlu)
    Osobně ji nekupuji mám ji dostatek, ale za tu cenu co je na trhu se ji určitě vyplatí koupit než ji vyrábět v řemesle.

Fajn hru pezt

18. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Moc děkuji. Nikdy jsem ten Music box balerína neměla. Budu ji kupovat na trhu. Ten Muzic box balerína se nedá koupit. Škoda že nevypadné z nějakých tajemných chlívků. Ještě jednou děkuji za odpověď

19. myška701

myška701 Zelenáč fóra

Ahoj,
    mám nejspíš zvláštní dotaz (nevím, kam jinam ho zařadit), ale přes noc mi ze stodoly zmizelo více jak 500 jablek, jak se to může stát? Krmivo jsem sice vyráběla,ale rozhodně ne v tak vydatném množství, aby mi zmizela skoro polovina zásob.
    Předem děkuji za odpověď
    :)

20. pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.