Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 6/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 27/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zorka341

Zapoměla jsi uvést jestli jsi měla prémium. Ale předpokládám, že ano a to ti 9.6. vypršelo a tím se ti snížil počet sousedů. Ovšem ti co jsi měla navíc, které umožňovalo prémium, tak se ti neztratili, akorát jsou pro tebe momentálně neviditelní i když ti jako sousedé zůstali. Pokud teď někoho ze sousedů vyhodíš tak se ti tam dostane ten, kterého teď nevidíš.
    Takže není co řešit, máš je za sousedy i když je v liště nevidíš. Nebo si koupit prémium a v liště je uvidíš.

Hezkou hru pezt

2. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Měla jsem prémium, které mně vypršelo 5.6. počet sousedů se mi snižil, ale ten soused o kterém píši ten mi zůstal a zmizel až 9.6. Zatím nemám důvod nikoho ze sousedů vyhodit. Nevite kdy bude OD.Děkuji

Naposledy upraveno: 11/6/17
  3. pezt

Zorka341

To je jen možná tvůj dojem a všimla jsi si toho až toho 9.6. nicméně to nemá cenu řešit je to pouze tím že ti skončilo prémium a je to tak jak jsem psal.
    A to kdy bude akce OaD v tuto chvíli nevíme, RT dopředu své záměry nezveřejňuje, sleduj oficiální oznámení tam se vše včas dozvíš.

4. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Na farmaramu si vedu deníček. Tam mám přesně zapsáno kdy mi vyprší lhůta. Měla jsem diamantové prémium. Teď hraji obyčejnou hru. a už si žádné premium kupovat nebudu. Takže diamantové prémium mi skončilo 5.6. 2017

5. pezt

Zorka341

Já ti neříkám, že si máš prémium koupit, jen jsem ti posledně psal, že jsi si všimla později, že se ti některý soused, kteří byli na posledních 6 místech, ztratil (které jsi měla díky prémiu). Vysvětlil jsem ti to, jak to je a nemá to dále cenu rozebírat.

Fajn hru pezt

6. hanča.71

hanča.71 Pisálek fóra

Ahoj všichni, prosím o radu, nemohu se nikde dopátrat. Zázračné ovoce...ve stodole se mi přičítá, jak na farmě tak baha, ale já ten strom nemohu najít. Ani v seznamu stromů není. Poradí te mi prosím. Děkuji No a ted nemohu najít ani dub korkový. Je možné, když je smažu z plochy, že se mi nevrátí do skladu? Předělávala jsem farmu.

Naposledy upraveno: 11/6/17
  7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hanča.71,
    zázračné ovoce je padátko, které vypadávalo při sklizni jakýchkoliv stromů. Víc se dočteš v popisu akce Ovocný trh.
    Dub korkový hledej v inventáři pod symbolem stromu. Můžeš použít vyhledávání - stačí zadat část názvu. Nic se ti z farmy nemohlo ztratit. Pokud jej nenajdeš, tak kontaktuj herní podporu.
    Hezkou hru

8. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Proč nejde zušlechťovat šípek?

9. hanča.71

hanča.71 Pisálek fóra

Mockrát děkuji.
    Děkuji mockrát

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj romanafa,
    bohužel, ale ne u všechn rostlin si lze vyšlechtit bonus. Navíc šípek je poměrně nová rostlina. Které rostliny je možno šlechtit a jaké bonusy z nich lze získat se dozvíš ZDE: Seznam zušlechtění. Lze si ale třeba nějaké bonusy na šípek umixovat. Vše o mixování se dozvíš ZDE: Mixér
    Hezkou hru

Ahoj hanča.71,
    nemáš zač. Pro příště stačí napsat jeden příspěvek. Pokud chceš do něj něco dopsat, stačí použít tlačítko upravit.

11. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Díky sopti,do seznamu jsem se dívala a nikde šípek neviděla,proto ten dotaz;)

12. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, prosím kde koupím stonek sluneční paprsek s dekoracema za 75 kč nemůžu jej najít. Děkuji

13. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Prosím, potřebuji poradit. Koupila jsem si řádek Chůva za 99 florenů ale odečetlo se mi 147 florenů Kam si prosím můžu napsat o kontrolu?

14. Ahoj Xenie6161
    obrať se prosím na herní podporu. Při volbě tématu si vyber "Obecné dotazy".
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu" do formuláře podrobně popiš svůj problém. Odpověď obdržíš na e-mailovou adresu, kterou máš ke svému hernímu účtu zaregistrovanou.
    Přeji hodně štěstí

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  15. pezt

Ahoj Zuzka43

Nejprve bych doporučil restartovat hru a poté koukni do novinek pod ikonu červeného košíku, nebo přes ikonu časomíry.

Hezkou hru pezt

16. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

*JÁ*: moc děkuji za přesnou navigaci, problém vyřešen. Myslela jsem, že když kupuji balíček, kupuji řádek i s dekoracemi ale ty jsem při vkládání musela zakoupit zvlášť. Slovo balíček je tedy zavádějící, nicméně řádek bych koupila stejně, takže všechno v pohodě. A musím tedy ocenit rychlost odpovědi z podpory.

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Vyšlechtěný sob-elf nelze dát do úkolu, kde se požaduje nějaký ten šlechtěnec?? Proč se mi tedy zobrazuje?

18. pezt

Ahoj -pechfógl-

Vyšlechtění sobi jsou z jedné z dřívějších akcí a to Namrzlé ploutve
    Nelze je nikde dodávat a v tuto chvíli nevíme co s nimi RT zamýšlí.
    Ještě mi také nějací zůstali :)

Hezkou hru pezt

19. Ahoj Xenie6161
    rádo se stalo :)

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  20. Lucinnka19

Lucinnka19 Pisálek fóra

Kde seženu leknín? Potřebuji ho např. na výrobu krmiva pro dráčky ale nemůžu ho nikde vyhledat. Prosím poraďte jak se k němu dostat..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.