Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 6/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 27/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. morstain

morstain Zelenáč fóra

Chvíli po zadání mě to odpojilo, ale suroviny mi to stále vzalo. Je nějaký způsob jak je získat zpátky?

2. morstain
    ano, můžeš se obrátit na herní podporu, aby prověřili a případně dali do pořádku tvůj problém
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu" Odpověď očekávej na e-mailu, který máš ke svému hernímu účtu registrovaný.
    Hodně štěstí

3. ajicek10

ajicek10 Zelenáč fóra

Dobrý den , nejdou mi posílat přátelům produkty a to jsem počítač vyčistila , jde jen posílat dárek z lišty vpravo , sezonní zboží atd. , je to chyba jen u mě a co tedy s tím , poradíte ? Děkuji předem.

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ajicek10

Momentálně se vyskytla chyba, a řemeslné produkty nelze poslat jako dárek, prosím o trpělivost na opravě se již pracuje.
    Viz aktuální problémy ve hře

Hezkou hru pezt

5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Mám spíš prosbu než dotaz - mohl by nám někdo odemknout diskuzní vlákno k Děsivce, prosím? A děkuji :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. pezt

Ahoj Sovinka
    Již by mělo být otevřené;)

Hezkou hru pezt

vilm4 a Sovinka tohle ocenili.
  7. mituli

mituli Polobůh fóra

Prosím,prosím,co bude s těmi sladkostmi??Nic se nepřipisuje>:(

pajaable tohle ocenil(a).
  8. pezt

Ahoj mituli

BZ a Krejcary za sladkosti od Karnevalové královny budou připsány, v tuto chvíli, ale nevíme kdy script proběhne.

Hezkou hru pezt

pajaable a mituli tohle ocenili.
  9. leonka41

leonka41 Rádoby autor

zdravím ahoj chtěla bych se zeptat při obchodování a darovaní sem chtěla farmářum poslat načítačí květiny ptačí budky atd dále ne šloto nevím proč je to škoda mám toho moc a druhý bito potřeboval díky za odpověd předem leonka

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Ahoj leonka41
    dekorace z kolekcí strašáků. květin a ptačích budek nikdy posílat či měnit při akci OaD nešly a s největší pravděpodobností ani nikdy posílat nepůjdou.
    Přeji fajn farmaření

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. ezzra

ezzra Hrabě fóra

• Off topic - dodržuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    kuzelne stromy nedavaju po zbere carovne ovocie ..jablka len razne....:p

JA...omluvam sa za zle vlakno a ano hra restartovana...a dik za odpoved

Naposledy upraveno: 9/6/17
    vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Ahoj ezzra
    A restartoval/a jsi hru po té co začala nová akce? Pokud ne,prosím udělat to. Jinak děkujeme za zprávu, nicméně toto vlákno je určeno k dotazům ke hře. Příspěvky s podobným obsahem směřuj prosím příště buď do diskuse k akci, případně do vlákna "Technické a platební dotazy"
    EDIT:
    problém s kouzelnými stromky jsem předala kolegům k prověření.

vilm4 a ezzra tohle ocenili.
  13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ezzra,
    jedná se o chybičku v popisu akce. Zázračné ovoce bude vypadávat až po skončení akce Malí pomocníci 2017. Ofi je už zveřejněno.
    Děkujeme za upozornění na nesrovnalost.

ezzra a vilm4 tohle ocenili.
  14. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

ahoj přeji pěkný podvečer mám dotaz jak je možné koupila jsem pět nových sazenic a nedostala jsem doposud nic měla jsem 151 florenů neb jsem si koupila balíček se sto padesáti ,jeden jsem měla teď mám o pět a dvacet florenů méně ale sazenice stromů nemám

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. pezt

Ahoj JarkaBurka02

Nejprve bych doporučil restartovat hru a potom zkontroluj inventář na farmě kde hledej podivuhodný strom “Bogoria”
    A také zkontroluj inventář na bahamaramě kde hledej podivuhodný strom “Netrani”
    Zřejmě jsi koupila jiný podivuhodný strom než v jakém inventáři hledáš.
    Pro nákup je dle mého nejlepší používat časomíru kde jsou dvě ikony, jedny pro farmu a druhé pro bahu a nemůžeš se splést.

Po kliknutí na vybranou ikonu se vždy zobrazí jen ty stromy které jsou pro danou plochu

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Seniorka502

Seniorka502 Zelenáč fóra

Hezký den,
    když si koupím stonek v Rama obchodě, mohu si tam dát svoje dekorace, nebo je musím také koupit v Rama obchodě?
    Děkuji za odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. Ahoj Seniorka502
    EDIT

Do řádku "Shopaholic" z RAMA obchodu patří dekorace, které si do něj dodáš.
    Do řádku "Sladké překvapení" patří dekorace z RAMA obchodu.
    Omlouvám se za chybně uvedéné původní informace.

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. dencice

dencice Stálice fóra

Zdravím, mám dotaz - koupila jsem si za 750 000 krejcarů stonek "sladké překvapení", chyběla mi do něj jedna dekorace a to"ovocný automat", nyní pokud si budu chtít koupit tento stonek v rama obchodě, nemám možnost dokoupit dekoraci "ovocný automat", proč se do tohoto stonku "shopaholic" dávají věci, které patří do stonku "sladké překvapení"??? Nějak tomu nerozumím, díky

19. pezt

Ahoj dencice

Dekorace do řádku "Sladké překvapení" Ovocný automat-překvapení, koupíš v Rama obchodě pod záložkou speciální.
    Zřejmě si pleteš pojmy z dojmy, jedná se o dva rozdílné řádky a dekorace do řádku Sladké překvapení si můžeš koupit v Rama obchodě. Do řádku "Shopaholic" můžeš umístit libovolné dekorace z tvého inventáře, pouze musíš dodržet danou velikost jednotlivých obláčků.

Hezkou hru pezt

20. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, do 9.6. jsem neměla se sousedama žádné problény, 10.6.mně zmizel jeden soused z pravé lišty jak jsou sousedi.Chtěla jsem si ho připojit zpět, ale napsalo mi to, že mám už 23 sousedů to znamená, že mám plno. Žádné jiné sousedy jsem nepříjimala.Přetím jsem ho v lište mezi sousedama měla. On mně ve své liště mezi sousedama má. Nezmizel proto,že by na farmě nepracoval. To je vůbec možné aby ho jeden měl a druhý ne?Prosím o radu co s tím jde dělat, abych ho tam taky měla, když tam předtím byl. Děkuji za radu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.