Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 6/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 27/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sabma411
    není zač. Rádo se stalo.
    P.S.: prosím pokud používáš funkci "Odpovědět" a reaguješ na příspěvek přímo nad tvým. vymaž prosím citaci. Případně můžeš použít funkci "Upravit" u svého původního příspěvku.
    Děkuji.

sabma411 tohle ocenil(a).
  2. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Ahojky, mám dotaz - lze hrát Farmeramu na telefonu?

3. brundík

brundík Perspektivní autor

Kolo štěstí mi nefunguje a herní podpora taky neodpovídá.

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Lenka123

Když už se zeptáš v jednom vlákně tak vyčkej na odpověď tam, nemusíš tedy pokládat stejný dotaz na více místech.
    Kolegyně ti dala odkaz na příslušné vlákno ve FAQ, kdyby ti nebylo něco jasné můžeš se zeptat.
    Z vlastní zkušenosti bych ti doporučil stáhnout Puffin.

Ahoj brundík

V jakém smyslu ti kolo štěstí nefunguje, z tvého dotazu nedokážu posoudit kde je chyba.
    Nejprve bych ti doporučil restartovat hru a poté kolo zkusit znova
    Teď jsem zkoušel u sebe a vše funguje bez problému jak normální tak párty režim.

Hezkou hru pezt

5. brundík

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš, stačí oslovit, děkuji pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Lístky na zatočení kolem štěstí jsem získala plněním ukolu taky jsem si zkoušela listky koupit za floreny.Stále mi to ukazuje,že jsem s lístky na 0 běží mi tam pouze čas pro další zatočení.
    Restartování ani nový vstup do hry na tom nic nemění.

Naposledy upraveno moderátorem: 6/6/17
  6. pezt

brundík

Lístky do normálního režimu (zelené lístky) nelze koupit za floreny, pouze lístky v párty režimu lze koupit za floreny.
    Normální režim

Párty režim

A jestli myslíš tuto koupi za floreny, tak tam se pouze kupuje výměna možných výher na kole štěstí, která se ti změní automaticky bez koupi za ten čas co běží vedle.

Vše o kole štěstí najdeš v tomto vlákně Farmářské kolo štěstí

7. brundík

Děkuji moc za vysvětlení.

8. pezt

brundík

Není zač ;), hlavně že se to vysvětlilo :)

9. gereta

gereta Pisálek fóra

asi jsem nenašla - v červnu "děsivka" nebude ?? nikde jsem ji neviděla :cry::(

10. pezt

Ahoj gereta

To, že prozatím není v kalendáři uvedena Děsivá noc neznamená, že nebude. Jen prozatím nebyla prozatím zapsána, sleduj oficiální oznámení tam se vše včas dozvíš.

Hezkou hru pezt

EDIT : tak již je uvedena v kalendáři na 9. a 10. 6.

Naposledy upraveno: 6/6/17
    kiki2305 a vilm4 tohle ocenili.
  11. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj,prosím mám dotaz-ve stodole se mi ukazuje pouze jedno lízátko,čoko a bombony vůbec.Je to tak dobře???dík Ale já se ptala jestli je to v pořádku,že tam nic nemám(už včera při hře tam nic nebylo)

Naposledy upraveno: 7/6/17
    skalara.v tohle ocenil(a).
  12. minnie30

minnie30 Stálice fóra

neviem, či píšem správne, ale chcem sa spýtať, na stonke, keď mám napríklad debnu so sladkými vecami a iné debny, kde vlastne zistím, čo som dostala, keď mi to neukazuje , všetko ostatné pekne rozpíše, ale tieto "tajné" debny vôbec neviem, ďakujem

13. Ahoj mituli
    právě probíhá script pro výměnu akčních předmětů z Karnevalové královny, takže to může být důvod. Script proběhne opakovaně, takže i zbylé předměty budou vyměněny.
    Přeji prima farmaření. :)

14. Ahoj minnie30
    bedny najdeš v inventáři, v záložce "Spotřební zboží" Obsah beden je náhodný, takže to. co obsahují se opravdu dozvíš až ve chvíli kdy na ně klikneš a aktivuješ. Přehled o tom, CO by mohly bedny obsahovat zjistíš, pokud klikneš na ikonku "i" viz obrázek:
    Po aktivaci bedny (tedy po kliknutí na tlačítko "Použít") se objeví infookno ve kterém se dozvíš co konkrétně bedna obsahovala.
    Přeji hodně štěstí při otevírání beden :)

minnie30 tohle ocenil(a).
  15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj, mám dotaz, na který už tu určitě někde existuje odpověď, jen asi bloudím ve špatných místech. Jde o to, že bych ráda poslala dárek příteli (ne sousedovi), ale už jsem překročila limit 7 dárků za den. Počítala jsem s tím, že mě to bude stát nějaký Fl., jenže když jsem se pokusila o odeslání (jde o MJS), tak se to nezdařilo - prostě se dárek neodeslal. Ale neobjevilo se ani žádné upozornění jako "denní limit překročen" nebo něco takového. Dělám něco špatně?
    Díky předem za odpověď.

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky kiki2305,
    bohužel řemeslné produkty zaslat za floreny nejdou. Upozornění ti naskočí pouze v případě, že bys dárek ( akční padátko, dekoraci, řemeslnou přísadu fakt chtěla poslat).
    Hezkou hru

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Aha, tak ještě jednou díky, to jsem pro dnešek tedy prokaučovala :p

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

19. morstain

morstain Zelenáč fóra

Před chvílí jsem zadal v baha mlýnu výrobu sloního a opičího krmiva, ale nezačalo se vyrábět a vzalo mi to suroviny. Když ale zadám teď tak už to ale funguje bez problémů.
    Co se vůbec stalo?

20. Ahoj morstain
    důvodů proč mohlo dojít k tebou popisované situaci může být mnoho. Nejpravděpodobnější je nestabilní připojení k netu čímž systém neobdržel příkaz k zadání mletí. Můžeš také udělat "Vše pro bezproblémový chod hry"
    Přeji hodně štěstí při farmaření.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.