Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 6/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 27/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dada42

dada42 Pisálek fóra

jakým způsobem si prosím rozšířím pole na zvláštní ploše ?

2. Ahoj dada42
    počet polí navýšíš tak, že dodáš akční plodinu. Prosím seznam se s podrobným popisem akce - FAQ (klikni)-> Malí pomocníci

3. xhellax

xhellax Perspektivní autor

Pořád mi v řádku "sladké překvapení" chybí položka "ovocný automat".
    Udělala jsem někde chybu ?

4. Ahoj xhellax
    dekorace Ovocný automat - překvapení si musíš koupit za Farmářské mince v Ramaobchodě - levá lišta, ikona "červený nákupní košík>ikona Ramaobchod> záložka "Speciální". Pak jí i s ostatními vložíš do řádku.

5. Janittta82

Janittta82 Zelenáč fóra

Vážení přátelé a farmáři,
    potřebovala bych poradit, Nejsem už dávno nováček, ale vyvstal mi tento problém : Když chci odeslat dárky, zobrazují se mi tam i sousedi, co už nehrají a jiní překážející. V liště už je nemám. Potřebovala bych poradit, jak ta jména konkrétně v seznamu komu poslat dárek odstranit. Ráda bych si našla jiné, hrající, sousedy a měla bych v tom chaos. Díky za radu... pokud bude za co. :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Janittta82

Nevím odkud posíláš dárky, pokud chodíš přes ikonu dárku v liště sousedů a vybíráš dárky z tohoto seznamu tak vždy na začátku jsou sousedé (1-17 nebo 1-23 a nebo 1-31) na dalších pozicích pokud jsi mentor, tak tam jsou tvá kuřata až následně další přátelé.

Pokud i tak potřebuješ některé přátele vyhodit můžeš, přes poštu pod záložkou přátelé a vybrané přátelé, s kterými chceš ukončit přátelství tak zaháčkuješ a klikneš na ikonu ukončit přátelství.

Hezkou hru pezt

vilm4 a Janittta82 tohle ocenili.
  7. Janittta82

Janittta82 Zelenáč fóra

Moc děkuji, pomohlo to. :)

pezt a vilm4 tohle ocenili.
  8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Hermiona84,
    o papírové proužky si zažádej v příslušném vlákně. Klikni ZDE a můžeš si zažádat.
    Hezkou hru sopti

9. pezt

Ahoj Janittta82

Není zač ;)

10. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, může mi někdo zasvěcený, prosím, vysvětlit, o co tady vůbec hraju? Bojím se zatočit kolem. Děkuji.

11. pezt

Ahoj .evalumar.

V první řadě zkus hru restartovat ( tím, že zavřeš prohlížeč a pustíš jej znova), jestli se grafika nenačte správně, v poslední době se toto stává a pracují na opravě a některé nové položky to mají taktéž.

EDIT : po ověření jsem dostal informaci, že se jedná o chybu, tato výhra na kolo štěstí nepatří

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 5/6/17
  12. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, stojí mě všechno na farmě a já už nevím co bych měla udělat ,aby se všechno rozjelo, za chvíli mám sklízet a mám tam palačinku ,nerada bych o ni přišla,, děkuji předem za radu

13. pezt

14. Bobovize

Bobovize Pisálek fóra

Nefunguje to, protože je všichni hrají minihru a správci nenakoupili dostatečné železo (příliš mnoho přístupů k serverům najednou). To je prostě tak, když někdo dělá něco co neumí.

15. pezt

Ahoj Bobovize
    Tleskám, ty jsi na to přišel;)

Nicméně tady není diskuse, své názory tedy směřuj do příslušného vlákna, děkuji.

Hezkou hru pezt

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  16. brundík

brundík Perspektivní autor

Ahoj mám dotaz ke kolu štěstí kde najdu VOLNÉ ZATOČENÍ na kolo štěstí. Mám splněné ukoly ale na
    kole štěstí mě to ukazuje,že nemám přístup.Děkuji za odpověď.

17. Ahoj brundík
    volné zatočení (zelený lístek) a jejich počet se ti ukazuje buď přímo u Kola štěstí
    nebo ve Stodole, záložka "Ostatní" Pro Párty režim (duhové lístky) platí totéž. Pokud jsi lístky získal/a z úkolů, doporučuji restartovat hru a znovu zkontrolovat stav počtu lístků. Pokud by se po restartu hry získané lístky neobjevily, budeš muset kontaktovat herní podporu, aby prověřili co se na tvém herním účtu stalo.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

18. sabma411

sabma411 Perspektivní autor

Prosím... Nejde mi nasadit grapefruit XXL. Vím, že je to technická, ale po 15 minutách hledání nějakého vlákna píšu, kam jde...

19. Ahoj sabma411
    nebylo potřeba bloudit 15 minut po fóru :) stačilo se jen podívat o pár centimetrů dolů, Technická sekce je hned pod Všeobecnými dotazy. Nicméně - pokud si strom Grapefruit XXL koupil v Ramaobchodě tak potom tento strom obsahuje i základní stromek, takže je třeba jen umístit přímo na volnou plochu na Bahamaramě, v pralese nebo na plantáži.
    Přeji prima farmaření :)

20. sabma411

sabma411 Perspektivní autor

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    :D díky, díky, díky........

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.