Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 6/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 27/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Aninne

S největší pravděpodobností ti skončil pomocník pro chov

Pokud jej nemáš, musíš vkládat šlechtění po jednom.
    Tento pomocník je součástí měsíčního předplatného nebo také je v kupónech popřípadě z nějaké výhodné nabídky.

Fajn hru pezt

2. Aninne

Aninne Zelenáč fóra

Díky moc za radu. Tak to mi nějak uteklo. Bez kombajnu nedám ani ťuk (jsem líný farmář), aktivovaný ho mám na xxx-hodin, ale tulidomek v tom opravdu nemám. Už si dám pozor. Ještě jednou moc a moc díky.

3. pezt

4. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Zdravím modíky, nebylo by možné domluvit těm nahoře, aby nejelo tolik akcí najednou? Není možné hrát plynulou hru. Stále se hra seká. Jinak přeji zbytek dne. Lenka123.

zejdy66 tohle ocenil(a).
  5. MirIcz

MirIcz Zelenáč fóra

ahoj prosim vas mohl by mi nekdo poraradit jak mam zvetsi ikonu ze hrou na prohlizeci mam ji malou a v nastaveni mi to nejde a kdys dam ctr+ tak semi to zvetsi a strati to odost kvalitu diky vsem za rady

6. pezt

Ahoj Lenka123

Napsat to sice můžu, ale nevím jestli zrovna tohle pomůže. Nicméně jsem osobně nějaké výrazné zpomalení hry nezaznamenal.
    Doporučil bych udělat Vše pro bezproblémový chod hry
    Dále také můžeš zkusit v nastavení hry zkusit vypnout animace a snížit rozlišení grafiky, jak na to najdeš v tomto vlákně Nastavení

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj MirIcz

Nějak nerozumím o jaké ikoně se bavíš.
    Ale předpokládám že se bavíš o okně s hrou. Velikost hry je dána herním rámem a v nastavení hry ji nelze nijak zvětšit.
    Zvětšení pomocí lupy (ctrl +) bohužel sníží grafiku, jiná možnost není. Vše je dáno rozlišením displeje a jeho velikostí, který používáš.

Fajn hru pezt

zejdy66 tohle ocenil(a).
  7. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

pezt - děkuji za odpověď

8. pezt

9. MirIcz

MirIcz Zelenáč fóra

zdravim hraju hru po dlouhe dobe a mam problem ze ikonku ze hrou mam malou a driv si pamatuju ze to slo nejak zvetsit ale ted mi to nejde ani v nastaveni mohl by mi nekdo poradit prosim ? :)

10. pezt

Ahoj MirIcz

Odpověď na svůj stejný dotaz jsi dostal v tomto vlákně
    Netřeba tedy pokládat stejné dotazy ve více vláknech.

Fajn hru pezt

11. MirIcz

MirIcz Zelenáč fóra

jo dikyy za pomoc nevsiml sem si te odpovedi proto jsem psal 2x presto diky ;)

12. pezt

13. gabush87

gabush87 Pisálek fóra

Ahoj, mám dotaz k baha stromu pitomba ... v chrámu mám sochu otevřenou, strom koupený a daný na ploše, ale nejde mi na něj už delší dobu umístit XXL upgrade - proč ? Díky G.

14. pezt

Ahoj gabush87

S největší pravděpodobností máš Strom pitomba XXL z Renzova jarmarku, tak jej polož přímo na plochu, tento získaný upgrade již základ obsahuje, po prvním zbourání se již rozloží na základ a upgrade a příště jej budeš umisťovat na základní strom.

Fajn hru pezt

gabush87 tohle ocenil(a).
  15. evikpavel

evikpavel Zelenáč fóra

Ahoj, mám dotaz, kde by se dal sehnat zvěřinec II. Nemohu o nikde zjistit, děkuji

16. pezt

17. -VitekFrydek70-

-VitekFrydek70- Pisálek fóra

co se děje že se hra stále seká i po pročištění pc?

18. pezt

Ahoj -VitekFrydek70-

Osobně žádné problémy s hrou nezaznamenávám a ani žádné problémy hlášeny nemáme.
    Nevím jak probíhá u tebe čištění, ale doporučil bych hlavně pročištění prohlížeče, který používáš pro hru a také vyčištění dat flash playeru přes webové rozhraní. Dále také můžeš ověřit stabilitu tvého internetového připojení, jestli tohle to nezpůsobuje tvé problémy.
    Vše najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry

Fajn hru pezt

19. mamba54

mamba54 Stará škola

Mám už jeden soví strom, můžu si koupit ještě jedno soví vejce? a jak se to pak chová - budu mít 10+10 Bz nebo to prodlouží čas jako při stejných marmeládách?

20. Ahoj mamba54
    domácího mazlíčka Soví strom můžeš umístit na všechny herní plochy (kromě Strašidelného hřbitova a speciální plochy), bonus se sčítá. Nelze ale umístit dvě (či více) Sovích stromů na jednu plochu.

zejdy66 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.