Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 6/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 27/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj babicka38
    děkuji za zprávu, je fajn, že je vše v pořádku. Žádné problémy se zobrazováním na trzích nejsou hlášené.
    Přeji prima farmaření.

2. babicka38

babicka38 Magnát fóra

a omlouvám se měla jsem vydržet a spravilo by se to aniž bych t+ připravila o čas ale jste tu všichni modíci moc fajn a vždy dobře poradíte za to velký dík vám všem ahojky

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  3. babicka38
    :) děkujeme, je to od tebe milé. A není zač, rádo se stalo.

4. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

Hezký den.hledám a nenacházím.....továrnu na boxerské rukavice.děkuji

5. Ahoj ilonkam6565

Získanou továrnu hledej v inventáři na farmě - levá lišta > ikona "ovečka" > záložka "Dílny" (doporučuji restartovat hru v případě, že jsi Továrnu získala nyní)
    Jestli hledáš popis Továrny na boxerské rukavice, pak musíš hledat ve FAQ - (klikni)-> Továrna na boxerské rukavice
    Přeji fajn hru

6. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    továrnu na box.rukavice jsem získala v naprostejch bláznu-akce.v dílně není ani v ovečce.ají známej farmář jí nenašel.tučnáci mi naskočili bez odhlášení ze hry.toto ne.

Naposledy upraveno moderátorem: 29/5/17
  7. Ahoj ilonkam6565
    pokud jsi splnila daný úkol za který byla jako odměna Továrna na boxerské rukavice (tedy 6. úkol - odznaky za šlechtění savců) a přesto v inventáři nemáš ani po pečlivé kontrole odměnu budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu, aby prověřili tvůj herní účet a zjistili, kde se stala chyba.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu" odpověď z herní podpory očekávej na e-mailu,který máš ke svému účtu registrovaný.
    Přeji brzké vyřešení.
    P.S.: Jestliže reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým a použiješ funkci "Odpovědět" prosím vymaž citaci, případně můžeš u svého původního příspěvku využít "Upravit" a dopsat dodatek, nebo napsat příspěvek nový.
    Děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 29/5/17
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dusilka

Příště prosím podobné dotazy do správné sekce a to Technické a platební dotazy
    Pokud se ti ztratila fastpay lišta

A místo vypadá takto

S největší pravděpodobností nemáš uložené platební údaje a to buď u platební karty nebo u platby PayPal
    Pokud tedy dovolíš uložení platebních údajů tak bude fastpay lišta k dispozici.

Hezkou hru pezt

9. dusilka

dusilka Zelenáč fóra

Dík za odpověď, prostě mám jinou kartu takže jsem tu starou smazal a musel jsem nejdřív koupit balíček. Potom se mi to zase objevilo normálně.

10. pezt

dusilka

Ano po vymazání platebních údajů se toto stane, pokud ovšem potvrdíš uložení nových a koupíš nějaký balíček tak se lišta vrátí.

11. gemit8

gemit8 Rádoby autor

• Vulgarita. Porušila jsi pravidla chování na našem fóru. *JÁ*
    Dobrý den ,prosím může mi někdo zodpovědět otázku ? Proč se na kolo štěstí párty dávají odměny jako je katalpaXL,nebo stáje ,které jsem měla již ve 30LV a kterých se nemohu zbavit nikde ? Mám za to,že párty točení by mělo být již na vyšší úrovni než točení normální . Opravdu jsem hodně zklamaná a určitě nejsem sama :sleepy:.Protože když si vytočím třeba žlutý prasečí chlívek ,nebo tu již zmiňovanou katalpu tak mám jen vztek :wuerg: ***odstraněna vulgarita***8)

Naposledy upraveno moderátorem: 30/5/17
  12. Ahoj gemit8
    odměny na Kole štěstí v Párty režimu jsou nastavené Realizačním teamem hry Farmerama.
    Je asi nemilé, když si vytočíš odměnu, která tobě nevyhovuje, nicméně hru hrají i uživatelé, kteří mohou ocenit i zisk méně zajímavých položek, které hráči ve vyšších či vysokých levelech považují za zbytečné. Jestliže ti nevyhovuje nabídka odměn máš možnost vyčkat na změnu a točit až ve chvíli, kdy je nabídka na KŠ pro tebe zajímavá.
    Přeji hodně štěstí při farmaření

13. Artyom_Chyornyj

Artyom_Chyornyj Pisálek fóra

Dobrý den, nebo lépe dobré odpoledne, dobrý podvečer
    Rád bych se zeptal, zda je v nějakém úkolu možno získat kaštan, nebo je nutné a přímo nezbytné si jej koupit za FL pokud jej chceme vlastnit.
    Sem LVL 14 a výhledově se ptám na Q do lvlu 40
    Děkuji

14. pezt

Ahoj Artyom_Chyornyj

Momentálně v žádném ze stálých úkolů v družstvu nelze získat strom Kaštan
    Můžeš si ho tedy nyní koupit ve farmářském obchodě, nebo můžeš počkat na akci OaD, kde se můžeš pokusit za něco vyměnit.

Hezkou hru pezt

EDIT: tak jsem zjistil informaci, že hráči do 40. levlu mají možnost si tento strom vytočit na kole štěstí (volné zatočení) a objevuje se jim tam i magnólie, mirabelka, pavučina, netopýr a vrána

Naposledy upraveno: 30/5/17
  15. iDavis

iDavis Baron fóra

Pri situáciach ako napríklad terajší výpadok serverov nie je pre užívateľa možné čokoľvek písať na fórum, keďže sa dá na fórum dostať ako prihlásený iba z hry. Dá sa nejak vypnúť automatické odhlasovanie z fóra? Pokiaľ viem, u Nemcov to tak funguje, resp. je to automaticky vypnuté. Vďaka.

16. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

iDavis
    Ahojky já na forum chodím při výpadku z úvodní stránky.
    Uplně dole je kolonka ,,Forum
    Při hlášená ne, ale vím co se děje.

Naposledy upraveno: 31/5/17
  17. iDavis

iDavis Baron fóra

Ale predpokladám že sa naň nedostaneš prihlásený/á? A práve o to mi ide.

18. pezt

Ahoj iDavis

Fóra jsou pro všechny lokace stejná, nejde tedy nastavit automatické přihlašování na fórum bez přihlášené hry.
    Na fórum se přihlášený dostaneš i když hra momentálně nefunguje, pokud neukončíš prohlížeč, ve kterém hra byla otevřena. A to přes ikonu na přihlašovací stránce, dole vpravo

Hezkou hru pezt

iDavis tohle ocenil(a).
  19. iDavis

iDavis Baron fóra

Ok, dobre vedieť. :) Vďaka. :)

20. pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.