Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 5/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem stefanier, 21/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. il.ja

il.ja Pilný autor

Dobrý den chtěla bych se také zeptat jestli by nešli šašci a kytky do stonku vyměnit třeba jen mezi sousedy nebo aby byly zase v kole štěstí stonky jsou neaktivní a je to veliká škoda nebo hlasovat třeba by s tím RT něco udělalo moc děkuji

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj il.ja

Bohužel výměna jak v akci OaD tak nějaká výměna mezi sousedy není reálná, a bylo to zde na fóru již několikrát napsáno.
    Jestli bude nějaká možnost, získat dekorace z těchto kolekcí, tak to ví jen RT a ten své plány nezveřejňuje dopředu.

Hezkou hru pezt

3. il.ja

il.ja Pilný autor

Psal mi jeden hráč že psal na podporu kvůli šaškům,květinám a chaloupkám a odepsaly mu že má udělat vlákno na hlasování,ale nevíme jak se to dělá můžete mi prosím poradit děkuji

karbar tohle ocenil(a).
  4. pezt

Ahoj il.ja

"Psal mi jeden hráč..."
    To je jako jedna paní povídala, jak jsem psal v dřívějších odpovědích, jestli bude někdy možnost tyto dekorace získat je jen v kompetenci RT.
    Jediné co pro to můžeme udělat, je zmínit se o tom v reportu.

Hezkou hru pezt

5. maruska1955

maruska1955 Pisálek fóra

ahoj chci se zeptat proč mi nejde hrát v družstvu komiksová knihovna ve městě nebo jsem něco přehlédla děkuji předem za odpověď

6. pezt

Ahoj maruska1955

Teď jsem zkoušel a funguje vše normálně.
    Co znamená že nefunguje?
    Je třeba kliknout na tlačítko Začít komix

A poté budeš přecházet k úkolům a posunovat budeš pomocí šipek

Jinak vše o plnění komixů najdeš v tomto vlákně Komiksová knihovna

Hezkou hru pezt

7. maruska1955

maruska1955 Pisálek fóra

přečíst komiks mám zelený a začít komiks mám šedý tak jestli nemám něco vypnuté

8. pezt

maruska1955

Tak jsi začala jiný komix než se teď snažíš otevřít, vždy jde plnit jen jeden komix. Musíš započatý dokončit nebo počkat až vyprší čas kdy je možno dokončit započatý komix.

9. maruska1955

maruska1955 Pisálek fóra

díky pezt jsi skvělej

pezt tohle ocenil(a).
  10. pezt

11. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Ahoj, může mně prosím moderátor zodpovědět jak to,že jsem můsela odplevelit ručně jedno políčko? Pokud vím tak by se už nemělo nic zaplevelovat.

12. pezt

Ahoj Darona34

Ano moderátor může odpovědět, je to docela dobře možné políčko se ti zaplevelilo ještě v době kdy to bylo možné a měla jsi jej někde schované za nějakým výběhem nebo stromem, tak si jej přehlédla a nyní se objevilo, když si to odstranila.
    Pokud pro bourání používáš stavitele tak při bourání polí se ti objeví info okno, kde oznamuje že probíhá na těchto polích výroba a pokud nepotvrdíš odstranění, tak ti tam zůstanou ty zaplevelené.

Pokud ručně, tak jsi to mohla přehlédnout

Hezkou hru pezt

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

U řemeslného výrobku "Smetanový koláč" je uvedeno, že dává více TBZ z růží. Je to možné nebo je to chyba?

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

krakoramaja: Ahoj je to chyba... dává BZ. Už jen logicky růže jsou na Farmě a ne na Baha, takže dávají BZ. Ve FAQ je to správně. Chyba je v tool a to u více řem produktů.

krakoramaja tohle ocenil(a).
  15. hillaryc

hillaryc Pisálek fóra

Ahoj. Kde sa dá zohnať mlok a krokodíl ?

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hillaryc,
    mlok skvrnitý a krokodýl bude do hry teprve zaveden - zatím se pro něj dá jen umlýt krmivo. Mlok se dal získat v akci Ještě větší blázni do zvířat - takže mloka si můžeš zakoupit na tržišti.

17. BlankaKorecka

BlankaKorecka Perspektivní autor

Ahoj, při každé akci mi vše funguje ale tentokrát se mně ani dceři která hraje v jiným prohlížeči neukazují na poli pejsci. Kde je chyba? Děkuji Blanka

18. Ahoj BlankaKorecka
    pravděpodobně máte vypnuté objevování psů. Prosím použij zaškrtávací políčko, které se nachází na liště plnění akce - viz obrázek.
    Přeji fajn hru

19. BlankaKorecka

BlankaKorecka Perspektivní autor

Děkuji, hledala jsem kde to zapnout ale toto jsem přehlédla

20. BlankaKorecka
    rádo se stalo, přeji hodně štěstí při plnění akce. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.