Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 5/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem stefanier, 21/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

prosím, kde mám deaktivovat ad-blocker

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ANAWI1950

V první řadě zkontroluj jestli nemáš v prohlížeči aktivovaný nějaký doplněk na blokování reklamy (AdBlock). Pak třeba můžeš mít ve svém PC nějaký software, který reklamy také blokuje. Bohužel do tvého PC nevidím a nevím co máš nainstalováno.
    Další podrobnosti o ad-blockeru najdeš v tomto vlákně Kino a ad-blocker

Hezkou hru pezt

3. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, nerada obtěžuji, ale již druhý den mi nefunguje mixér. Vložím do něj plodiny, správně se ve slotu odečtou, ale jakmile zahájím mixování, tak se ve slotu načtou zpět. A mixér mixuje a mixuje, dokud obrazovku nezavřu. Používám Google Chrome. který čistím po každém odhlášení ze hry, Flash - 25.0.0.148. Můžete mi pomoci? Děkuji.

Edit:
    pezt: děkuji za pomoc. Vyzkouším dle Tvé rady. Hezký večer.

Edit II:
    pezt: vyzkoušela jsem tedy IE, který vůbec nepoužívám a chtělo to nainstalovat nějaké doplňky, což jsem tedy s obavou udělala a mixér fungoval! Tak jsem zase přešla do Googlu a už to funguje i v něm!!! Moc děkuji za pomoc!

Naposledy upraveno: 5/5/17
    babako a pezt tohle ocenili.
  4. pezt

Ahoj Apachie1

Teď jsem zkoušel v Google chrome mixovat a bez problémů mixování proběhlo.
    Vyzkoušej mixovat v jiném prohlížeči.
    Pro vyčištění prohlížeče vyzkoušej také vyčištění dat FP přes webové rozhraní

Hezkou hru pezt

zejdy66 tohle ocenil(a).
  5. pralinka111

pralinka111 Pisálek fóra

Zdravím a prosím o radu. V chrámu jsem aktivovala koaly, koupila dva chlívky a pak jsem zjistila, že na krmivo pro ně je potřeba list eukalyptu. Ať hledám jak hledám, nemůžu se dopídit, co to je a kde to vezmu. Na trhu nic takového není, a v chrámu moudrosti taky ne. Tak buď se blbě dívám, nebo neumím hledat ... nebo oboje. Děkuji za radu.

6. pezt

Ahoj pralinka111

List eukalyptu je plodem stromu Blahovičník citroníkový, je třeba si ten to strom také aktivovat ve starověkém opičím chrámu za zlaté banány, poté si strom koupíš ve farmářském obchodě, plody momentálně na trhu budou nedostatkové zboží, je třeba si je napěstovat.

Hezkou hru pezt

7. pralinka111

pralinka111 Pisálek fóra

Děkuji za odpověď. Kolem blahovičníku tam pořád obcházím, netušila jsem, že to je ono. Díky.

8. stadole

stadole Aktivní autor

Mám malý dotaz......kde najdu dárky od Králička Hopsálka......děkuji za odpověď..

9. pezt

Ahoj stadole

Info o dárku od Králička Hopsátka najdeš ve spodní liště, tzv. logu.

Nebo si musíš v nastavení hry aktivovat zobrazování info okna o příchozích dárcích

Hezkou hru pezt

pralinka111

Není zač;)

10. stadole

stadole Aktivní autor

Děkuji za rychlou odpověď,ale problém je ,že ve spodní liště se mi neobjeví buď žádný dárek i od sousedů anebo jenom pár.....info okno o příchozích dárcích jsem aktivovala...tak nevím co je špatně.....děkuji

11. pezt

stadole

Spodní lišta se vymaže při odhlášení nebo znovu načtení.
    Pokud máš aktivováno objevování info okna tak se ti objeví tehdy kdy jsi Králíčka Hopsátka aktivoval, nebo při nejbližším přihlášení, to stejné platí i pro spodní lištu
    Čas u teploměru odpovídá době kdy ti bude dávat dárek, tedy v tuto dobu se ti objeví info okno a také informace ve spodní liště

12. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Zdravím,mám takový dojem,že když napíši příspěvek do fóra Tvorba podpisov - astrid888 tak jsem okamžitě smazána,neboli uklizena do archívu.Jiné příspěvky tam visí několik dnů a nic se neděje a dnes,kdybych chtěla něco napsat na toto fórum,tak bohužel nemám přístup

Naposledy upraveno: 7/5/17
  13. pezt

Ahoj modro.ocko22

No chyba je na tvé straně neb se snažíš psát tam kde k tomu nemáš oprávnění a to jest do části, kde je archiv.
    Zkus to tady Tvorba podpisov - astrid888

Hezkou hru pezt

14. stadole

stadole Aktivní autor

Děkuji za odpověď a radu......už to funguje.....Stáňa

15. pezt

16. taiskav

taiskav Rádoby autor

aktivovala jsem si tukany a nejde mi pořídit výrobna

17. Ahoj taiskav
    bohužel, výrobna Tiki totemů (tukani) nelze vyrobit v dílně ve městě. Dala se získat v akci "Blázni do zvířat"
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Dílna na totemy Tiki Produkt - totem Tiki - můžeš koupit na trhu, záložka "Produkty".
    Přeji prima farmaření.

18. svj1

svj1 Pisálek fóra

Zdravim v ukolu zvědavé kuře mám dodat list eukaliptu ale nevím kde ho vzít?

19. Ahoj svj1
    list eukalyptu je plod stromu Blahovičník citroníkový, který se pěstuje na Bahamaramě.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Blahovičník citroníkový
    Po aktivaci ve Starověkém opičím chrámu si stromky můžeš pořídit ve Farmářském obchodě, nebo si plod (list eukalyptu) koupit na trhu ve městě.
    Přeji prima hru

20. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj
    Omlouvám se, protože toto není dotaz a nějak jsem se ztratila v tom kam to napsat, ale jen poukázání na chybku na trhu v oblasti řemeslo se v u některých položek neukazuje český text.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.