Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 5/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem stefanier, 21/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Při šlechtění jsem u 5 domků z 30 nedostala ramamince. Mám psát na podporu nebo se ten problém řeší globálně? Nejsem sama, kdo je nedostal. Screeny jsem si udělala.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj krakoramaja

Prosím o strpení zjišťuji co se děje, doporučuji posečkat se šlechtěním, než se věc vyřídí

krakoramaja tohle ocenil(a).
  3. -lenka1606-

-lenka1606- Pisálek fóra

Stonek Sladké překvapení je možno zakoupit v Nebi za 750 000 Krejcarů.
    Jenže potřebuji poradit, kudy se k té možnosti koupit dostanu. Zkusila jsem hledat všude a tuto možnost jsem nenašla. Poradí mi prosím někdo? Děkuji.

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. pezt

Ahoj -lenka1606-

Kolegyně ti myslím srozumitelně odpověděla o dva příspěvky výše na stejnou otázku.
    Stačí tedy pořádně přečíst

Hezkou hru pezt

-lenka1606- tohle ocenil(a).
  5. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Prosím o radu.Získala jsem tučňáky a nemohu jim namlít krmivo.Ve mlýně na Baha není pro něj okénko_Odhlásila jsem se,přihlásila,použila f5 a nic.Potřebné suroviny mám.

6. pezt

Ahoj vilm4

Tak hlavně bych doporučil zvolit položku "Všechno"

Potom určitě možnost mletí krmiva pro tučňáky najdeš;)

Hezkou hru pezt

danda-vnovis a vilm4 tohle ocenili.
  7. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Děkuji.

pezt tohle ocenil(a).
  8. pezt

9. pardalka

pardalka Pisálek fóra

Hezký den. Před časem, když jsme si za krejcary koupili do stonku řádek s autíčky, tak bylo sděleno, že dekorky budeme doplňovat, dle splněných úkolů a teď se dočítám, že posladní dekorka se má koupit za 50 Fl v Rama obchodě. Jak tomu mám tedy rozumnět. Že RT nesplní to, co slíbila a nebo bude ještě nějaká akce, kde se bude moct získat poslední dekorka. Děkuji za odpověď.

10. Flik75

Flik75 Pisálek fóra

Ahoj jen se chci zeptat, zmizela ikona na odstranění plevele asi jsem trošku pozadu, ale všimla jsem si toho teprve teď. Znamená to že se nám už pole nezaplevelí když ho pár dnů nesklidím? Děkuji Flik75

11. pardalka

pardalka Pisálek fóra

Flik75-Ahoj. Teď jsem sklidila asi po 5ti dnech révu, na kterou jsem zapomněla a byla tam, takže se určitě pole nezaplevelí. Zatím.....

12. pezt

Ahoj pardalka

Já tedy nevidím, že by se poslední dekorace do řádku Sladké překvapení kupoval za floreny. Ta se kupuje za Rama mince v Rama obchodě.

Ahoj Flik75

Ano došlo k odstranění této ikony, protože již se pole nezaplevelují. Tento herní prvek byl před časem ze hry odstraněn.

Hezkou hru pezt

13. zelene47

zelene47 Pisálek fóra

Ahoj, potřebuji prosím poradit, kde mohu utratit farmářské mince, nemohu to najít. Díky za pomoc a hodně zdaru. zelene47

14. pezt

Ahoj zelene47

Rama obchod najdeš v levé liště pod ikonou červeného košíku.

Vše o Rama obchodě najdeš v tomto vlákně RAMA obchod

Hezkou hru pezt

15. pardalka

pardalka Pisálek fóra

pezt- Jé promiň, já už v tom viděla floreny. I když bych se ani nedivila :D:D. Ale stejně by mě zajímalo, jestli si to máme koupit nebo bude v nějaké příští akci, u splněných úkolů. Děkuji za odpověď...

16. pezt

pardalka

Poslední dekorace Ovocný automat - překvapení lze získat pouze z Rama obchodu, tak to bylo naplánováno, jako ty ostatní, co šli získat z jednotlivých akcí.

17. jantonar76

jantonar76 Zelenáč fóra

Dnes je jako denní dárek....pomocník pro chov. Kde ho najdu? Díky za odpověď.

18. Ahoj jantonar76
    pomocníka pro chov najdeš v chovné ohradě, usnadňuje zadávání a "sklízení" chovů v ohradě. Délka trvání tohoto denní bonusu je 2:00. Takže pokud jsi si denní dárek vyzvedl ráno, jeho čas už vypršel.

Přeji prima farmaření

19. jantonar76

jantonar76 Zelenáč fóra

JÁ- prosím, to je normální chov zvířat? Nic takového tam nemám a dárek jsem vyzvedl teď.
    Už to chápu.Je to při šlechtění. Díky

Naposledy upraveno: 26/5/17
  20. jantonar76
    po pravdě nerozumím slovnímu spojení "normální chov" - chovná ohrada je:

Prosím použíj klávesu F5 - pro načtení stránky - pomocník by se ti měl objevit
    Podrobný popis ve FAQ: Chovná ohrada

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.