Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 5/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem stefanier, 21/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babicka38

babicka38 Magnát fóra

dobrý den mám jen otázku prosím proč je v časomíře označeno stále Psí soutěž v chytání frisbee 43.36 hod. (teď už bude 46. a něco) když souřež už dávno skončila, děkuji

2. Ahoj babicka38
    časový údaj v časomíře (hodinách) se týká TOP 200. Akce Psí soutěž v chytání frisbee opravdu skončila.
    Přeji prima farmaření.

3. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahoj,chcela by som sa spytat uz niekolko dni sa mi v kole stastia neukazala ptaci plazova chyse,inokedy mi po dvoch troch dnoch na kole naskocila a teraz nic, ta jedina mi chyba,dakujem

Naposledy upraveno: 24/5/17
  4. Ahoj tomaskomiska
    určitě jde jen o trpělivost, protože dekorace Ptačí plážová chýše je stále na Párty kole dosažitelná.
    Chce to tedy jen vytrvat.
    Přeji hodně štěstí :)

tomaskomiska tohle ocenil(a).
  5. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Dakujem za odpoved.

6. tomaskomiska
    není zač, rádo se stalo.

7. forstlady

forstlady Pisálek fóra

ahojky mám dotaz,při šlechtění plazů mě vůbec nevyskakují odznaky a ptáci a savci byli v pořádku a teď při plazech ani jeden odznak vlastně ze začátku to šlo,díky za radu

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj forstlady

A co považuješ za plazy? Protože jediné zvíře, které lze šlechtit a patří mezi plazy je chameleón, pokud tam dáváš žáby tak ty patří do kategorie obojživelník.

Žádný podobný problém hlášen nemáme

Hezkou hru pezt

EDIT: zde screen s odznaky

Naposledy upraveno: 24/5/17
    danda-vnovis tohle ocenil(a).
  9. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Prosím nevím jak to napsat ,ale mám rámeček kolem farmy takový ,že nahoře skoro nevidím kolik mám peněz a okýnko kudy se dostanu na forum a jiné.Po stranách je to v pořádku -jen nahoře -nevím proč-poradíte?Děkuji

10. pezt

Ahoj Batory

Nejprve bych zkusil restartovat hru, respektive zavřít celý prohlížeč a zkusit znovu hru otevřít.
    Také můžeš zkusit hru otevřít v jiném prohlížeči jestli se to projevuje i tam.
    Dále bych doporučil udělat Vše pro bezproblémový chod hry

Hezkou hru pezt

11. Abandando

Abandando Pisálek fóra

ahoj, neví někdo jak to bude s krmivem pro anakondy ? předem dík za odpověď

12. pezt

Ahoj Abandando

A co by mělo být s krmivem pro anakondy?
    Proto aby jsi mohl mlít krmivo pro anakondy je třeba mít aktivovanou sochu ve starověkém opičím chrámu v 6. místnosti.
    Jinak nevidím s krmivem žádný problém.

Hezkou hru pezt

13. anna32173

anna32173 Pilný autor

• Zde na fóru je zakázáno používání více identit, pezt
    pezt děkuji moc za odpověď jsem to ale trubka:D

14. pezt

15. Abandando

Abandando Pisálek fóra

to vím taky , ale kdysi se spekulovalo na fóru o změně složení krmiva, jako že zvířata nebudou požírat zvířata, jinak farmu hraju 7 let takže nejsem nováček akorát na fórum často nepřispívám, díky

16. bomman2

bomman2 Pisálek fóra

Môžem sa spýtať,kde si môžem pozrieť svoje nálepky,som tu už dlho a ja si to vôbec neviem zapamätať,vždy sa na to musím spýtať.Vďaka za odpoveď :)

17. Ahoj bomman2
    stačí kliknout na tvůj farmářský dům (na hlavní louce nebo na divoké louce) a po té kliknout na ikonu "album" - viz obrázek

Přeji prima farmaření :)

18. -lenka1606-

-lenka1606- Pisálek fóra

Nebe - nyní píšete toto: Stonek Sladké překvapení je možno zakoupit v Nebi za 750 000 Krejcarů. Moc se omlouvám, ale nejsem schopná najít, kde si ten stonek mohu zakoupit?

19. Ahoj -lenka1606-
    zvol si prosím v Nebi kategorii "Neúplné řady" a po kliknutí na řádek tě to nasměruje a budeš si moci řádek a dekorace do něj koupit.
    2. nebo můžeš kliknout v levé liště na červený nákupní košík, ikona RAMAobchod, záložka "Speciální" a pořídit si řádek a dekorace tam.

-lenka1606- a pigi741 tohle ocenili.
  20. pezt

Ahoj Abandando

Není zač ;)
    Na spekulace a případné návrhy nemůžeš nahlížet že to opravdu projde. Situace je taková jaká je a nepředpokládám, že by se v tomto ohledu něco měnilo. Pokud se tak stane budete na to dopředu upozorněni v oficiálním oznámení.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.