Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 5/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem stefanier, 21/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hansicek

hansicek Expert fóra

vdaka za odpoved, keby som mal ja taky tooltip tak by som sa nepytal, slovaci tam totiz maju:
    "viac zisku z tvojej urody +1 na 2 hod." a to az tak jednoznacne nie je ...óóó vdaka ti prekladatel nas

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

hansicek

Není zač ;), hlavně že jsme se domluvili ;)

3. Alizzee

Alizzee Pisálek fóra

Ahojky,nevěděla jsem kam tento poznatek napsat,tak snad se nebudete zlobit,že je tady a i tak se můj případný návrh dostane tam kam má :) Přijde mi dosti nefér postupy na Bahamaramě v opičím chrámu.za odemčení se pořád zvyšuje počet zlatých banánů.Přijde mi,ale nespravedlivé když na odemčení se počet těch zlatých banánů zvyšuje,tak za postup do dalšího levlu je počet zlatých banánů pořád stejný..a tím pádem i hůř dosažitelné odemčení dalšího zámku.Moc prosím o zvážení,zda by s tím nešlo něco udělat....děkuji Alizzee

4. pezt

Ahoj Alizzee

Zisk zlatých banánů za postup je tak nastaven a je to stejné jako z jednou hvězdičkou za postup na farmě. A dále můžeš získat zlaté banány z akcí, z úkolů apod., takže tím navyšuješ jejich zisk. Kdyby jsi získala všechno hned, tak už by nebylo proč hrát a zase opačný problém mám hodně zlatých banánů a nemám co odemykat, nešlo by něco přidat?
    Stačí jen vytrvat a ono postupně bude vše.

Hezkou hru pezt

5. beneta3

beneta3 Pisálek fóra

Mám dekoraci Music box Kolotoč při sebrání získám masku TIKI. Jde tato maska prodat?
    Děkuji za odpověď.

6. pezt

Ahoj beneta3

Produkt maska Tiki nelze na trhu prodat, pouze můžeš poslat jako dárek sousedovi nebo příteli, popřípadě jej můžeš využít sama

Hezkou hru pezt

7. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky mám jen dotaz zda se bude dít něco s rozestavěnou plochou vedle hřbitova už delší dobu se nic neděje a přiznám se jsem zvědavá zda se něco aspoň trošku dozvíme. Pokud to půjde Janča

8. pezt

Ahoj Janka79

Jó, to bychom chtěli vědět všichni jaké s tím má RT plány. A jaké plány má, tak nám dopředu neřekne.

Hezkou hru pezt

9. sabma411

sabma411 Perspektivní autor

Ahoj. Když si aktivuju runy výroben, zvěřince apod. na stromě, dostanu ty baráčky, nebo stejně musím splnit úkol v družstvu?
    Hledala jsem jinde odpověď - nenašla, tak jestli píšu do špatného vlákna, pardon...

10. pezt

sabma411 tohle ocenil(a).
  11. sabma411

sabma411 Perspektivní autor

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš, stačí oslovit, děkuji pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Díky, díky, díky..................... :)

Naposledy upraveno moderátorem: 21/5/17
  12. pezt

13. jitule

jitule Pisálek fóra

Dobrý den mám problém.Koupila jsem za 20 zl.banánu koaly a nikde je nemužu najít.Muže mi prosím někdo poradit?Děkuji jitule

14. Ahoj jitule
    za Zlaté banány jsi si aktivovala možnost jejich "pěstování". Chlívek si musíš koupit ve Farmářském obchodě na Bahamaramě - levá lišta > červený nákupní košík. Chlívky pak umístíš na jednu ze dvou BAHA herních ploch.
    Přeji fajn hru

15. renegaderrodoga

renegaderrodoga Zelenáč fóra

zdravím
    potřeboval bych poradit jak se prodlouží platnost premiun vily
    končí mi za 8 dní
    jak se to platí?
    když kliknu na vilu tak dole je šedivý pole spravuj premium a to nereaguje na nic
    a když kliknu na tu lopatku vlevo nahoře tak se objeví obchod a tam se nedá nic zadat
    pěstuji stromy a chci aby se mi i nadále samy sklízeli
    nebo až to skončí tak se to vrátí tak jak to bylo
    popravdě lituji toho že jsem si to zaktivoval !!!
    ta stará vila bila mnohem lepší !!!

16. Ahoj renegaderrodoga
    prémium výhody budeš moci prodloužit jakmile ti vyprší, vždy po měsíci.
    Možnosti platby se ti tedy objeví také až po vypršení doby trvání zakoupeného prémia. Uvidíš tam všechny tyto platební možnosti:

Přeji prima farmaření

17. -Dakira-

-Dakira- Pisálek fóra

Ahoj, chtěla bych se zeptat když byla poslední akce obchoduj a daruj tak jsem potřebovala jednu dekorci, takže jsem si to tam určila a jako protihodnotu jsem dala chlévy (jelen a druhý hroch a chtěla jsem dekorku) Teď po akci (nestihla jsem to zrušit) nemám ani dekoraci ani jeden chlév, myslela jsem, že se to vrací zpátky do lišty pokud se to nevymění. Děkuji za odpověď.

18. Ahoj -Dakira-
    jestliže jsi pečlivě zkontrolovala inventář (chlévy i dekorace) a jsi si jistá, že došlo k nesrovnalostem, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu, protože tvůj problém zde na fóru řešit nelze.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu". (do formuláře podrobně popiš svůj problém). Odpověď z herní podpory ti přijde na e-mailovou adresu, kterou máš k účtu registrovanou.
    Přeji brzké vyřešení problému.

19. jitule

jitule Pisálek fóra

Dobrý den,mám problém za 20 zl.banánu jsem si aktivovala koaly.Nemužu je nikde najít,poradí mi někdo?Díky

20. Ahoj jitule
    na tvůj dotaz jsi dostala odpověď již včera a to ve vlákně, ve kterém jsi jej položila a to (klikni)-> ZDE
    Přeji fajn hru :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.