Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 2/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Prepperka, 18/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. lida65

lida65 Zelenáč fóra

já jsem si odemkla sochu pro tukany a mně se to nenačetlo. já nevím jak dál.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lida65

Otevřením sochy Voliéra pro tukany, získáš možnost koupit si jeho výběh ve farmářském obchodě nebo zvíře kupovat na trhu.
    Doporučil bych tedy restartovat hru a poté si koupit ve farmářském obchodě tuto voliéru. Ikona červeného košíku na bahamaramě.

Hezkou hru pezt

4. Blazek1

Blazek1 Zelenáč fóra

Proč už asi měsíc nefunguje kino?

5. pezt

Ahoj Blazek1

Kino jako takové funguje, pouze v současné době nejsou sponzoři, kteří by v naší lokaci vkládali nějaké reklamy, popřípadě úkoly.

Hezkou hru pezt

6. !!..S..!!

!!..S..!! Zelenáč fóra

mám dotaz na to kino občas mi to napíše že mám zapnutý ad-blocker nebo tak něco a jindy že není video dříve jsem na něj rád chodil když jsem si vzpomněl díky za odpověď

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj !!..S..!!,
    jedná se o drobnou chybičku v kině. Prosím vyčkej chvíli - pokud je video k dispozici, tak se po chvíli spustí, popřípadě se objeví hláška, že momentálně není video k dispozici. Pokud by se nic nedělo, zkontroluj zda nemáš opravdu ad - blocker aktivovaný v prohlížeči.
    Hezkou hru
    EDIT:Koukni na nápovědu do FAQ ohledně ad-blockeru ( na zelený odkaz klikni)

Naposledy upraveno: 25/2/17
  8. .helí26.

.helí26. Rádoby autor

Prosím, kdy bude možno koupit premium balíček na rok díky

9. pezt

Ahoj .helí26.

Přesný termín zavedení nového prémia v tuto chvíli neznáme. Doporučil bych sledovat oficiální oznámení tam se vše včas dozvíš.

Hezkou hru pezt

evik1016 a babioli tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.