Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 2/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Prepperka, 18/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, v nabídce byly dva druhy stonků,jeden z roku 2016 a druhý 2017, než jsem si opatřila peníze ,tak ten 2016 zmizel, to znamená ,že se už neprodává ,nebo mám ještě počkat ,že se objeví??? děkuji

2. Ahoj tonys*
    v prodeji je balíček, který obsahuje 3 řady na magickém stonku (bez dekorací) tento balíček má označení (klikni)-> "Leden 2017" a řada s názvem "Listopad 2016".
    Také je možno koupit v jiné akci - starší dekorace - (klikni)-> Retro styl
    EDIT
    Na stonku je třeba vybrat kategorii "Všechno" a projít řádky
    Obě akce stále běží a jsou dostupné z časomíry v levé liště. Jestliže jsi si ale některý z balíčků s řádky na Magickém stonku již pořídila, pak z časomíry zmizí.
    EDIT II: Na Magickém stonku si prosím navol kategorii "Speciální" a přes "obláčky" s nákupním košíkem si budeš moci požadovaný řádek koupit.
    Přeji fajn hru

Naposledy upraveno moderátorem: 26/1/17
  3. stařenka60

stařenka60 Zelenáč fóra

Nejde mi dodávat zboží na plnění úkolů v družstvu, políčko DODAT mám pořád šedé, co mám dělat? Děkuji

4. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

stařenka60:
    Ahoj, podívej se na předchozí stránku - příspěvek č. #145

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj stařenka60,

Došlo k upravě a nyní je v nastavení hry nová volba, která umožňuje buď dodávat po částech nebo pouze pokud mám potřebné množství

Nezapomeň po změně dát uložit a hurá do družstva

Hezkou hru

aljanu a pinop70 tohle ocenili.
  6. pinop70

pinop70 Pisálek fóra

• Nepiš dva příspěvky bezprostředně za sebou, ale použij tlačítko upravit, když chceš něco dopsat. sopti
    Ahoj Sopti,
    tvoji informaci využiju také, jen mě napadá proč tak poměrně zásadní změnu nikdo neavizoval. Nevím jak kdo, ale já běžně do nastavení vůbec nechodím.

Ahoj Sopti,
    tvoji informaci využiju také, jen mě napadá proč tak poměrně zásadní změnu nikdo neavizoval všem?. Nevím jak kdo, ale já běžně do nastavení vůbec nechodím.

Naposledy upraveno moderátorem: 26/1/17
  7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pinop70,
    změna byla zavedena s aktualizací hry. Info bylo také zveřejněno ZDE, takže byli informováni všichni.

Příště stačí napsat jen jeden příspěvek. Příspěvky jsem sloučila. Pokud bys chtěl něco dopsat do toho původního, tak použij tlačítko upravit.
    Hezkou hru

aljanu tohle ocenil(a).
  8. Michylulu

Michylulu Zelenáč fóra

Zdravím všechny, nevíte proč ve Farmářských úkolech mi nejde dodávat plodiny a zvířata a produkty? Musím nasbírat celkový počet pro dokončení? Já si to dodávám postupně a vyhovuje mi to, teď budu mít v tom dost bordel. Děkuji

9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Michylulu:
    Podívej se na na příspěvek od Sopti č. 165 na této stránce - je třetí nad tvým dotazem.
    A to je odpověď na tvůj problém :)

milostivas tohle ocenil(a).
  10. mssitno

mssitno Zelenáč fóra

bude nabídnuto premium na celý rok a po př. kdy se to uskuteční

11. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

• Mimo téma, pezt
    Ahojky dodávky do družstva avízovali,jsem to četla je to tak 3 dni musí se stále číst a všude ,Ahojky

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mssitno

V tuto chvíli přesný termín zavedení nových prémiových balíčku neznáme. V tomto příspěvku je blíže specifikováno

Ahoj farmarkamaja

Toto vlákno slouží k dotazům ke hře a v tvém příspěvku ho nějak postrádám, a ani nevidím nijakou souvislost s předchozím příspěvkem

Hezkou hru pezt

13. mssitno

mssitno Zelenáč fóra

DĚKUJI ZA ODPOVĚď

milostivas tohle ocenil(a).
  14. pezt

mssitno

Není zač ;)
    Pro příště prosím vypni Capslock

aljanu a milostivas tohle ocenili.
  15. stastnyhrosik

stastnyhrosik Zelenáč fóra

ahoj, doufám že se ptám na správném místě...chtěla bych se zeptat, na jakem principu je založeno kolo stestí...je mi jasný, že asi na náhodě, ale už hooooodne dlouho mi chybí kapitán strašák a na kole štěstí jsem ho ještě neviděla, vlastne se mi tam objevuje jen skákající a strašidelný strašák, je to normální? už když se točili květiny do stonku, tak jsem myslela, že mě trefí, že ta poslední, co mi chyběla se vubec neobjevovala a ted to vypadá, že se strašákem dopadnu stejně :(

16. pezt

Ahoj stastnyhrosik

Kapitán strašák již není na kole štěstí k dispozici, tedy v současné době nejde nijak získat. Jestli bude možnost v budoucnu nějak tuto dekoraci, zjistíš to v oficiálním oznámení.

Hezkou hru pezt

aljanu tohle ocenil(a).

17. ***Určeno k archivaci***

18. PITRS1989

PITRS1989 Zelenáč fóra

cau chcise zeptat kde muzu sehnat havrani staj.Dekuji

19. pezt

Adko* a aljanu tohle ocenili.
  20. MarianoGirl

MarianoGirl Rádoby autor

Ahoj, v družstve v úlohe Hrady z piesku (3/7) odo mňa chce dodať plody stromu "hurmi kaki" - v nikde v zozname stromov ani v chráme som ho nenašla, čo to je za strom? Ďakujem

Vďaka za pomoc, sopti :)

Naposledy upraveno: 3/2/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.