Určeno k archivaci - všeob. dotazy 12/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evicka435

evicka435 Vážený autor

aha,moc děkuji a omllouvám se za velká písmena,až za dýl jsem si všimla ,že je zapnutý caps lock a už se mi nechtělo vymazávat a psát znovu,dekorku bych měla mít,žádný den jsem nevynechala takže musím hledat v řádcích,ostatní mám již prohledané,díky

2. brundík

brundík Perspektivní autor

Ahoj prosím o radu na stromě moudrosti jsem si za 500 hvězdiček aktivovala zvěřinec abych si tam mohla umístit stáje.
    Ale nevím jak se tam mám dostat na mapě ji nikde nevidím,děkuji za Vaší odpověď.

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj brundík - zvěřinec nenajdeš na mapě, ale v inventáři mezi ostatními výběhy. Použij na vyhledávání záložku všechno a do vyhledávacího okénka zadej zvěřinec

Vše o velkokapacitních skladištích dočteš >>ZDE<<

Přeji prima hru

4. brundík

**Odstraněná citace**

Díky za rychlou odpověď ale jsem z toho jelen vůbec z toho nejsem moudrá.

Naposledy upraveno moderátorem: 22/12/17
  5. Farmářka_X

brundík - Na stromě moudrosti aktivuješ zvěřinec za 500 hvězdiček. Ten se ti objeví v inventáři mezi chlévy. Ten umístíš někde na volnou plochu hlavní louky, divošky nebo mýtině a nastěhuješ do něj chlévy. Link na skladiště jsem ti již dala, ale klik >>Zde<<

Přeji prima hru

6. brundík

**Odstraněná zbytečná citace**

Tak už jsem to trochu pochopila do skladiště umístím zvířata a dám krmení i vodu ajakmile budou hotoví tak se asi normálně
    sklidí,budu to muset vyzkoušet potom dám vědět zatím díky.

Naposledy upraveno moderátorem: 22/12/17
  7. Farmářka_X

brundík - kdyby byli ještě nějaké nejasnosti tak klidně ještě napiš.

Přeji prima hru

PS: pokud reaguješ na příspěvek hned nad tvým nepoužívej citaci stačí oslovení

8. brundík

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků za sebou. Děkuji. *JÁ*
    [QUOTE="Farmářka_X,
    Neboj se ozvu se a promiň mi jsem blbka trochu mě to trvá nežli něco pochopím.
    Taky TIpřeji hezké vánoční svátky plné klidu a pohody.
    ***příspěvky sloučeny***
    [QUOTE="Farmářka_X,
    Ahoj tak se zvěřincem jsem spokojená jenom nevím kde nasbírám potřebné věci na zvětšení. Jinak Ti přeji hezké
    Vánoční svátky.

Naposledy upraveno moderátorem: 25/12/17
  9. ritterca

ritterca Stálice fóra

Důležitý dotaz :D, snažím se hledat, ale zatím marně. Měla jsem v inventáři "bednu s vodními zvířaty", to samé mamka i taťka, netušíte odkud se ta bedna dala získat (mám namysli tak max dva dny zpátky).

Teď se dívám, že bedna se dala získat z akce Hadí oči, ale běhm té doby jsem bedny už určitě několikrát otevírala.

10. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

ritterca:
    Bedna s vodními zvířaty se dala získat teď při zdobení stromečku. Mně vypadl žralok.

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Skali tohle ocenil(a).
  12. sasasa

sasasa Stálice fóra

Asi nyní vznesu úplně pitomej dotaz. Uniklo mi,kde seženu dekoraci výtah. Děkuji na odpověď.

13. pezt

Ahoj sasasa

Dekoraci Výtah můžeš získat v měsíci prosinci za 21 vyzvednutí denního bonusu za přihlášení.

Fajn hru pezt

14. sasasa

sasasa Stálice fóra

moc děkuji za odpověď.

15. pezt

sasasa

Není zač ;), přeji příjemné prožití Vánočních svátků.

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Soustavněmě tahem mě vyhazuje hra, mám nový notebuk tak nevím proč se to děje, nemůžu hrát déle než 15 minut, je to normální?

17. pezt

Ahoj dasa1143

Problém se samovolným odhlášením ze hry je nahlášen, čekáme na jeho vyřešení. Viz: Aktuální problémy ve hře
    Problém není na tvé straně.
    Osobně mě to také občas vykopne, snad to brzy bude v pořádku.

Fajn hru a příjemné prožití Vánočních svátků přeji

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Děkuji za odpověd. Hezké vánoce;)

19. -Kutulka-

-Kutulka- Pisálek fóra

Mám dotaz, jak je možné, že jsem otevřela okénko, je otevřené a dnes to píše, že jsem ho zapomněla otevřít?

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

-kutulka-: odpověď na tento dotaz jsi již jednou dostala. Viz. tento příspěvek.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.