Určeno k archivaci - všeob. dotazy 12/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj mituli,

ano zůstanou. Obecně, u dekorací, které nezůstávají, se nejdříve zobrazí oznámení o ztrátě dekorace.

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Moc dík,hezký a klidný den;)

3. bill

bill Pilný autor

ahojte moze mi niekto povedat kde zoberiem akciovu rastlinu pozlatkovy kvet mam ju zasiat a nemam ziadnu dakujem peknu hru

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bill - řetězovou květinu nebo-li pozlátkový kvet dostaneš až v akci Štědrý den. Nyní můžeš v družstvu u úkolu Čarovná zima plnit jen stupně 1-3.

Přeji prima hru

atriadk tohle ocenil(a).
  5. dohmi

dohmi Pisálek fóra

Zdravím, rozumím tomu tedy dobře, že po 50 hodinách po skončení akce plnění punčoch bude akce štědrý den a dostaneme 10 ks akční plodiny potřebné pro úkol čarovná zima - nikde není uvedeno, kdy začíná akce štědrý den .... děkuji ....

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dohmi

Možnost pěstovat akční plodinu Řetězová květina bude ve Vánoční akci, která s největší pravděpodobností začne 21.12.2017, dle předběžného kalendáře, který je zveřejněn v tomto vlákně

Fajn hru pezt

mituli tohle ocenil(a).
  7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ahoj. Ve FAQ je u Velikonoční marmelády uvedeno, že bonus působí na "sklizeň všeho". Opravdu všeho? Nebo jen polí, případně stromů a chlévů? Zdálo se mi, že na dekorace nepůsobí. Za odpověď předem děkuji.

8. Ahoj krakoramaja
    opravdu Velikonoční marmeláda působí i na dekorace. :)
    Jinak to je u cukino-jablečného koláče - ten funguje:

krakoramaja tohle ocenil(a).
  9. majda5500

majda5500 Pisálek fóra

Dobrý den, zjistila jsem, že nemůžu nakupovat, protože jsem na černé listině. Nevím, jak jsem se na ní dostala. Kontaktovala jsem podporu, ale stejně jsem se pořádně nic nedověděla. Poradíte co mám dělat prosím?

10. Farmářka_X

11. majda5500

majda5500 Pisálek fóra

Díky za radu. Bohužel nevím, jak se dostat do odpovědi. Poslali mi nějaký kód, ale ani při zadání zkopírováním, ani ručním zadáním jsem se do svého ticketu nedostala

12. Farmářka_X

Ahoj majda5500 měla bys nejdříve kliknout na odkaz co ti přišel ve tvém e-mailu a tam potom vložit ten kód co ti přišel

Ten kód zkopíruj opravdu přesně. 2x rychle na něj klikni a on se ti celý "zamodří" a pak stiskni ctrl + c a vložíš do formuláře ctrl + v

Zkus napsat přímo na herní podporu ne na platební. Na herní ti pomohou a nezapomeň zvolit obecný dotaz

Přeji prima hru

Naposledy upraveno: 18/12/17
  13. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Naraz mi prestalo ísť kino, mám tam oznam, že mám vypnuté reklamy. Vie mi niekto poradiť, čo mám naklikať, aby sa reklamy zapli? Nechápem, lebo nič som nevypínala. Prosííím, kto vie poradiť?

14. pezt

Ahoj Tabita56

S největší pravděpodobností máš aktivován nějaký doplněk, pro blokování reklam např. AdBlock, nebo něco podobného, popřípadě to může dělat nějaký program ve tvém PC.
    Neuvádíš jaký používáš prohlížeč, abych mohl blíže poradit, jinak rady jak na ad-blocker najdeš v tomto vlákně Kino a ad-blocker

Fajn hru pezt

15. majda5500

majda5500 Pisálek fóra

Herní podpora mi taky nepomohla. Ale zřejmě údaje z banky byly smazány při nějaké aktualizaci. Stejný problém mělo víc lidí

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj majda5500,
    zjišťovala jsem na herní podpoře co a jak a bylo mi řečeno, že jsi neodpověděla - prosím dohledej si ticket v emailu a napiš jim do něj co přesně se ti stalo (že při platbě ti to píše, že jsi na černé listině). Určitě ti pomůžou.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Jak dlouho bude růst ta nová rostlina

18. pezt

Ahoj Honzulka05

Myslím si, že si tu z nás tady děláš už srandu.
    Jak můžeš vědět, že je nějaká nová květina, když se ptáš jak dlouho bude růst?
    Takže můj dojem je že jsi si info o akci přečetl, a teď si tu z nás děláš srandu.
    Veškeré info o květině a její délce růstu najdeš v tomto vlákně Štědrý den

Fajn hru pezt

Dále není co řešit
    Vlákno zamykám

axamík tohle ocenil(a).
  19. evicka435

evicka435 Vážený autor

AHOJ,PROSÍM O RADU,KDE MOHU ZÍSKAT DEKORACI -KVETOUCÍ zázrak,nějak ji nemůžu najít a potřebuji ji do nového stonku,moc děkuji

20. pezt

Ahoj evicka435

Předně bych tě chtěl upozornit na psaní velkým písmem. Považuje se to za křičení a to není zrovna vhodná forma komunikace.
    Dekorace Kvetoucí zázrak se dala získat v měsíci březnu roku jako bonus za denní přihlášení.
    Je třeba hledat na všech plochách kde máš dekorace nebo také v nebi na řádcích.
    Také se mohlo stát, že jsi ji vyměnila při akci OaD.
    Pokud máš nějaké nejasnosti, nezbude než kontaktovat herní podporu Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.