Určeno k archivaci - všeob. dotazy 12/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. aknelsvo

aknelsvo Rádoby autor

Dobrý večer kde se dá prosím zjistit jak dlouho ještě bude mlýn ve fázi turbo?

2. Ahoj aknelsvo
    časovou dotaci pro turbomlýn najdeš v levé liště, po kliknutí na svůj erb a najetím myši na ikonu turbomlýnu - viz obrázek
    Přeji prima farmaření

3. aknelsvo

aknelsvo Rádoby autor

děkuji,to mě nenapadlo!:D

4. aknelsvo
    není zač, rádo se stalo :)

5. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, kdy bude něco nového zase na stromu moudrosti? Jinak jsou nám hvězdičky k čemu?

6. Ahoj jana.zape
    bohužel na tvůj dotaz nemohu odpovědět. Realizační team hry Farmerama své plány do budoucna nesděluje. Pokud a jestliže se na Stromě moudrosti budou přidávat nějaké runy, dozví se to hráči v oficiálním oznámení zde na fóru.
    Přeji prima farmaření.

7. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Snad jsem ve správném vláknu :) Můžu někde zjistit jestli budu mít ve vyšším stupni řemesla daný recept? V roce 2011 jsem hru hrála a evidentně jsem se zúčastnila i akce kde byl jako odměna recept na dýňovku a MJS. K MJS mi ještě dva stupně chybějí. Pokud bych zjistila, že ji budu moct vyrábět motivace v postupu by byla hodně velká :) mám šanci zjistit jestli jsem ji tehdy získala? Více jak 5 let jsem hru nehrála a už si to nepamatuji :D díky moc za odpověď.

8. Ahoj Pecuska007
    bohužel s tvým problémem - zjištěním, zda máš či nemáš na svém herním účtu výhru (recept) ti zde na fóru pomoci neumíme.
    Obrať se, prosím, na herní podporu, možná ti budou umět pomoci.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám dotaz za mé kuře: její kamarádka dostala na farmu nějaký tisíc krejcarů a mé kuře nic, tak by chtělo vědět, za co ty krejcary můžou být

10. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

děkuji moc :)

11. Ahoj evoku57
    Tak tento dotaz ti neumím zodpovědět. Pokud tvé kuře opravdu nutně potřebuje vědět tuto informaci, bude se muset obrátit na herní podporu. Jedině tam mohou prověřit herní účet a zjistit co a jak. Nicméně mi přijde tato informace jako naprostá minelka.
    Prosím předej tedy svému kuřeti - "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji prima farmaření.

12. evoku57

Psala, že kamarádka se jednou nepřihlásila na farmu a za to to dostala, také mi to přijde divné, to by někde bylo nějaké info, když se někdo znovu přihlásí na farmu po nečinnosti, tak za to něco dostane, dobrá, zkusím jí to napsat, ať se ta kamarádka zeptá na podpoře, díky moc

13. tadyjebivojovo

tadyjebivojovo Zelenáč fóra

Ahojte, v novém dočasném úkole v družstvu se má do jedné části dodávat řetězová kvetina, ale nikde jsem nenašla, kde ji mám shánět. V odměnách za předchozí úkoly není. Děkuji za odpověď.

Love999 tohle ocenil(a).
  14. evoku57
    zcela s jistotou mohu tvrdit, že připsání krejcarů za neaktivitu je nesmysl. Připsání krejcarů mohlo mít mnoho příčin.
    Nemá smysl tu spekulovat, nicméně mohlo jít o výměnu akčních rostlin, padátek a pod. z některé akce.
    Takže opravdu jedině herní podpora - nemyslím si ale, že kvůli jednomu tisíci krejcarů je potřeba zatěžovat herní podporu kontrolou dvou účtů, aby se zjistilo, za co a proč a jak.

15. Ahoj tadyjebivojovo
    k doprovodné akci ještě nebylo vydáno oficiální oznámení, takže bude třeba vyčkat.
    Přeji fajn hru.

16. Pecuska007
    není zač, rádo se stalo. :)

17. evoku57

Ono to nebylo tisíc ale nějaký ten tisíc - v pohodě díky

pezt tohle ocenil(a).
  18. evoku57
    :) samozřejmě, rozhodnutí a realizace dotazu na podporu je zcela v rukách tvého kuřátka. Přeji brzké vyřešení.
    EDIT Řešili jsme s kolegou Peztem situaci zmíněnou v tvém dotazu. Problém mohl být se Zimním kalendářem, kdy dárek č.: 9 z důvodu nepřístupnosti hry nemohli hráči otevřít, a po opravném skriptu byl hráčům připsán dárek v podobě x-násobku levelu v krejcarech. Hráči byli o této skutečnosti informováni tooltipem. Viz obrázek

Naposledy upraveno moderátorem: 13/12/17
  19. maruska1955

maruska1955 Pisálek fóra

ahoj prosím o radu u informace u nové akce nevidím obrázky jenom nějaký malý obrázek a písmena IMG děkuji za radu

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj maruska1955

Příště prosím podobné dotazy do technické sekce Technické a platební dotazy
    Nicméně se tě zeptám, jaký používáš prohlížeč a jaký operační systém máš ve svém PC nebo notebooku.
    Můžeš se podívat do tohoto vlákna, kde jsme řešili obdobný problém obrázky
    Kdyby něco můžeš se obrátit do zmiňovaného vlákna

Fajn hru pezt

dadunek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.