Určeno k archivaci - všeob. dotazy 12/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Dakira-

-Dakira- Pisálek fóra

No jsem asi blbá, ale pořád to nevidím. Toto jsem našla také, ale využití tam není, pouze přehled a kde k tomu přijdeme. Chtěla jsem seznam s využitím aniž bych musela 100x klikat a vše si psát ze skladu.;)

2. mamkadasa

mamkadasa Zelenáč fóra

Pořád nechápu, kde mám a jak získat cepín a dynamit, asi jsem negramotná. Já nevím

3. Ahoj mamkadasa
    Cepín dává dekorace "Cepín v kameni", která se nalézá v herním plánu (viz oficiální popis akce níže) pod číslem 24
    Dynamit získáš z dekorace "BUUM", která se nalézá v herním plánu pod číslem 4.
    Tyto dekorace je nutno umístit na plochu a každých 8 hodin - po jejich sklizení - získáš příslušný předmět, který posléze použiješ.
    popis akce, včetně očíslovaného herního plánu - ZDE
    Případně si můžeš pročíst ve stejném vlákně diskusi, tipy a postupy hráčů.
    Přeji prima hru a zdárné dokončení akce.

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Dakira- jeden z odkazů co jsem ti dala tě zavede sem

Při kliknutí na jakékoliv řemeslo tě to hodí na produkty patřičného řemesla
    Já například klikla na marmeládníka a objevilo se mi toto

Přeji prima hru

5. XXXL56

XXXL56 Zelenáč fóra

Ahoj,
    potřebuji sehnat rostlinu maté a nevím, kde jí koupit nebo jak získat. Scháním ji již 2 roky a
    nikde není. Poraďte.

6. Ahoj XXXL56
    maté je plod stromu (klikni)-> cesmina paraguayská - pěstuje se na Bahamaramě, aktivace možnosti pěstování za 32 Zlatých banánů v 8. místnosti Starověkého opičího chrámu. Po aktivaci si můžeš strom zakoupit ve Farmářském obchodě - levá lišta, ikona "červený nákupní košík" a nebo plody nakoupit na trhu.
    Škoda, že jsi čekal dva roky, už jsi mohl mít dávno cesmínu aktivovanou.
    přeji prima farmaření

jiřinka1958, krakoramaja a satelit tohle ocenili.
  7. Mantichora

Mantichora Pisálek fóra

• Off topic - dodržuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    Vrcholové chvástání, aneb jak si vydělat na vánoční prémie :) :) :)

8. NeonTheo

NeonTheo Rádoby autor

Ahoj, snad sem píšu alespoň trochu správně. Kdo mi může vyřídit žádanku, abych se stal mentorem? Už na to čekám nějaký ten rok a pořád nic :D ... A myslím, že mám na to vše dostatečné.

9. Farmářka_X

Ahoj NeonTheo - celé mentorství se před nějakou dobou předělávalo a je třeba zažádat znovu. Pokud již zažádáno máš tak je to pouze na systému zda tě jako mentora vybere - toto nikdo neovlivní

Přeji prima hru

10. NeonTheo

NeonTheo Rádoby autor

Takže nejsou známy žádné parametry, které bych měl splňovat? Peníze, zásoby atd...

11. Farmářka_X

NeonTheo - Bohužel takové parametry nejsou známy >>Zde<< si můžeš pročíst pár postřehů

Přeji prima hru

12. kytička62

kytička62 Pilný autor

ahoj. Za splnění úkolu v družstvu jsem dostala dárky ale nevím kde je hledat, můžete mi prosím někdo poradit?

13. Ahoj kytička62
    škoda, že jsi také nenapsala o jaké dárky jde. Obecně: Body Zkušenosti se ti přičtou a stav můžeš kontrolovat v horní liště, produkty z řemesel (například různé druhy marmelád, květinářské produkty, pekařské a pod) najdeš ve Stodole, záložka "Zásobárna".
    Stáje se ukládají do inventáře - levá lišta, ikona "bedna" > ikona "ovečka". Krejcary se připíší na tvé krejcarové konto - opět horní lišta.
    Jestliže upřesníš, o jaké dárky jde, mohu ti odpovědět konkrétně.
    Přeji prima hru.

14. kytička62

kytička62 Pilný autor

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*
    ***odstraněna zbytečná citace***

díky za pomoc, najela jsem myší na dárek a bylo tam napsáno darovací licence, už jsem ty dárky kdysi měla ale nemohla jsem si vzpomenout co s nimi

15. Ahoj kytička62
    není zač, rádo se stalo.
    P.S.: Jestliže použiješ funkci "Odpovědět" a reaguješ na příspěvek, přímo nad tvým, prosím vymaž citaci, případně použij funkci "Upravit" u svého původního příspěvku a poděkování může dopsat do něj. Nebo - nejlépe - vytvoř příspěvek nový., s oslovením toho, komu je určen. :)
    Přeji prima farmaření.

karbar tohle ocenil(a).
  16. lviceelsa2

lviceelsa2 Zelenáč fóra

Dobrý večer, studovala jsem Kalendář v Oficiálním oznámení a všimla jsem si, že je chyba v textu kalendáře, místo data 19.12. je zase 13. Nevím, jestli to tu již někde neproběhlo a možná to ani není podstatné, tak jen pro info...hezký den

17. jisanek

jisanek Pisálek fóra

ahojky z magického stonku dostávám kouzelné bedny ze zvířátky atd.Kde je najdu?Díky

18. Ahoj jisanek
    veškeré získané bedny se ukládají do inventáře - levá lišta > ikona "bedna" Zvol záložku "Spotřební zboží" a případně využij funkci "Hledat" > zadej slovo "bedna"

Ahoj lviceelsa2
    děkujeme za upozornění, momentálně se číslování opravovat nebude.
    Hezkou hru

19. jisanek

jisanek Pisálek fóra

Děkuji

20. jisanek
    není zač, rádo se stalo :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.