Určeno k archivaci - všeob. dotazy 12/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. odetka

odetka Zelenáč fóra

dekuji

2. odetka
    rádo se stalo :)

3. rohlik15

rohlik15 Zelenáč fóra

Ahoj, kde prosím najdu návod jak si okopírovat a uložit třeba obrázek zimního kalendáře. Díky předem za odpověď

4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

5. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, už půl hodiny hledám,kde najít seznam ke každému novému levelu (co se získá) , nějak nevím,kde to hledat? Díky

6. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Mě jde o to,při dosažení určitého levelu co se nově může pěstovat nebo chovat, kdysi dávno jsem tu tabulku našla,ale dnes ji nevidím, tebou napsané rady jsem už všechny prošla horem dolem,nikde tato info není :(

7. Ahoj jana.zape
    ano, je dost možné, že takový přehled byl na starém fóru. Je mi líto, že pro tebe nemám jinou radu.
    Hezký den
    EDIT možná drobnou radou ještě přispěji - pro informaci by ti mohlo posloužit "Semenářství"

Skali tohle ocenil(a).
  8. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ještě jeden pokus . Level 109 .... čeho dosáhne? Co lze pěstovat jako nová rostlina?

9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

V levelu 109 můžeš pěstovat vodnici. Podívej se do semenářství, jak ti poradila *JÁ*.

Skali, Iwuska a Deleted member 21200 tohle ocenili.
  10. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj hezký den,jak upgradovat baha arboretum na 2?splnila sem úkol v družstvu a nějak nevím jak na to...děkuji

11. Ahoj papulice
    jestliže jsi splnila správný úkol v Družstvu, získala jsi "stavební plány" (zelené)
    Stačí tedy kliknout na BahaArboretum, v ovládací bublině na "ozubené kolečko" a po kontrole požadovaných položek kliknout na zelené tlačítko.
    popis ve FAQ - (klikni)-> Skladiště

12. papulice

papulice Hrabě fóra

děkuji moc

13. papulice
    rádo se stalo :)

14. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky ted jsem si vyzvedla dárek od Kubíka pomocník pro chov a nefunguje mi nic ani po restartu:sleepy:

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj *Kuliočko* - Kubík nabízí pomocníka pro chov [​IMG] v chovné ohradě (tulidomku). Pokud je aktivní vypadá takto [​IMG] . Pokud skutečně hledáš pomocníka pro chov a ne chovatele, a není aktivní tak kontaktuj
    herní podporu

Přeji prima hru

16. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

17. Farmářka_X

Není za co. Hlavně že je vše jak má být;)

Přeji prima hru

18. -Dakira-

-Dakira- Pisálek fóra

Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit kde najdu k čemu se používá daný řemeslnický produkt? Jestli je někde nějaký seznam s vysvětlením k čemu se aktivuje jako třeba Mrkvo-jablečná - více zisku pro tvá pole +2.
    Děkuji Dakira

19. Farmářka_X

Ahoj - Dakira- -řemeslnické produkty pochází z řemeslnické čtvrti. Využití řemeslnických produktů >>Zde<<. Seznam řemeslnických prodůktů >>Zde<<. A >>Zde<< se v jednotlivých řemeslech dostaneš na jednotlivé produkty a dočteš se který se na co používá.

Přeji prima hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.